16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă descurcaţi greu cu banii, iar azi aveţi atâtea plăţi de făcut încât vă doare capul. Fiţi foarte atent la sumele pe care le manevraţi în această perioadă pentru a nu vă implica în cheltuieli pe care nu le puteţi duce, altfel dezechilibraţi o balanţă şi aşa fragilă şi nu o veţi mai putea redresa curând. Prudenţa şi simţul măsurii vă vor scoate din orice neplăcere financiară.

Taur
Amânaţi deplasările de astăzi pentru că nu e o zi favorabilă călătoriilor cu diverse mijloace de transport. Ori nu mai puteţi pleca la drum din cauza vreunei defecţiuni la automobil, ori cei care ar fi trebuit să vă însoţească în excursie îşi schimbă planurile în ultimul moment. Nici veştile care vin de departe nu vă bucură prea mult, ca atare distanţele au un efect negativ asupra dumneavoastră.
   
Gemeni
Persoana iubită nu este alături de dumneavoastră, aşa cum aţi dori. Ori a fost nevoită să plece în altă parte şi îi duceţi dorul, ori este alături de dumneavoastră, dar nu comunicaţi bine. Tot greul cade pe umerii dumneavoastră, dar, cum sunteţi un as în domeniul comunicării, veţi găsi uşor calea de a ajunge din nou la inima celui drag. Aveţi un talent aparte de a-l ajuta să alunge grijile şi problemele.

Rac
Este o zi bună pentru negocieri, pentru că planează toleranţa în aer. Dacă eraţi certat cu cineva, e un moment ideal pentru a restabili echilibrul în relaţie. Azi lucrurile pot reveni mult mai uşor la normal, găsind o soluţie de mijloc ce va mulţumi pe toată lumea. Profitaţi de această zi armonioasă pentru a vă pune de acord cu ceilalţi.
   
Leu
Vă aflaţi în preajma unei persoane care impune respect şi autoritate. Îi recunoaşteţi superioritatea în anumite privinţe, dar vă şi intimidează prin felul său de a fi. Vă vedeţi prea multe lipsuri şi puncte slabe, în timp ce omul din faţa dumneavoastră nu consideră ca ar avea vreun defect. Aşa ar trebui să faceţi şi dumneavoastră pentru a avea mai multă încredere în propria valoare.
    
Fecioară
Răbdarea dumneavoastră are şi ea o limită, deci nu mai puteţi tolera la nesfârşit o situaţie care trenează de prea multă vreme. Chiar dacă unii vă sfătuiesc să mai aşteptaţi, pentru că e un proiect care se clădeşte greu, dumneavoastră sunteţi gata să puneţi punctul final, ca să vă puteţi elibera. Astfel, veţi putea trece la altceva nou fără să mai bateţi pasul pe loc.

Balanţă
Planul care se naşte acum în mintea dumneavoastră are mari sorţi de izbândă, totul e să alegeţi bine momentul pentru a-i da startul. Sunteţi mulţumit de ceea ce se prefigurează şi faceţi tot posibilul să ajungeţi mai repede la scopul visat. Evoluţia este rapidă şi promiţătoare, iar reuşitele vă motivează să mergeţi mai departe.

Scorpion
Mintea dumneavoastră merge brici, ideile vin pe bandă rulantă şi sunt bine argumentate logic. Sunteţi ca o enciclopedie ambulantă care ştie câte ceva din orice domeniu şi daţi o lecţie de înţelepciune prin soluţii geniale la orice problemă dificilă. Vă place să aflaţi tot ce mişcă în lumea asta şi aveţi ocazia să vă lărgiţi orizonturile prin informaţii noi din diverse domenii.

   
Săgetător
Sunteţi aproape de un prieten care trece prin momente dificile, mai ales în privinţa banilor. Ştiţi ce înseamnă să evaluaţi totul prin prisma banilor, de aceea vă puneţi în pielea celuilalt şi vă daţi seama prin ce trece când rezervele sale financiare sunt atât de fragile. Îl ajutaţi cum puteţi, moral sau material, pentru că vreţi să nu sufere.
 
 
Capricorn
Discuţia pe care o aveţi azi cu reprezentantul unei instituţii vă oferă startul ideal către o direcţie nouă. Aveţi terenul asigurat pentru un succes de toată frumuseţea, având de partea dumneavoastră şi legea, şi instrumentele corecte pentru a ajunge la un rezultat bun. Vestea oficială pe care o primiţi este stimulativă şi ar fi bine să puneţi imediat în practică ideea pe care o aveţi.
    
Vărsător
Faceţi o analiză la rece a resurselor financiare de care dispuneţi şi rezultatul nu e prea vesel. Discutaţi cu partenerul de viaţă despre veniturile fiecăruia şi descoperiţi că există un mare deficit în buget, pe care trebuie să-l echilibraţi cumva. Pe partener nu vă puteţi baza, aşa că trebuie să găsiţi dumneavoastră o soluţie profitabilă de a mai face rost de un ban. Sunteţi deschis şi către gesturi caritabile, chiar din puţinul pe care-l aveţi.
 
Peşti
Nu vă puteţi pune de acord cu persoana iubită, pentru că dumneavoastră aveţi o viziune asupra unor evenimente, iar celălalt crede cu totul altceva. La originea neînţelegerilor voastre se află diferenţe mari de gusturi şi o varietate mare de sentimente. Trebuie să staţi de vorbă ca să vă exprimaţi mai clar dorinţele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS