16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Faptul că nu aveţi încredere în colaboratorii care vă stau alături reduce simţitor productivitatea eforturilor depuse. Informaţiile pe care vi le transmit unii, ajutorul pe care sunt dispuşi să vi-l ofere sau cunoştinţele cu care se tot laudă vă ridică mari semne de întrebare şi, când nu vă puteţi baza pe ceilalţi, e normal să bateţi pasul pe loc. Nici să faceţi totul de unul singur nu e recomandabil, pentru că unii pot profita de eforturile dumneavoastră.

Taur
Un singur impuls să primiţi de la cineva şi gata, sunteţi în stare să mişcaţi şi munţii din loc! Sunteţi cuprins de un entuziasm fantastic ce merită investit într-o acţiune importantă, care să necesite îndrăzneală, dorinţă de schimbare şi atitudine de învingător. Succesul poate da buzna în calea dumneavoastră printr-un eveniment de zile mari.  

Gemeni
Părerile dumneavoastră, deşi bine documentate şi argumentate, sunt puternic atacate de persoane cu mult tupeu, care au impresia că numai ei au dreptate. Veţi încerca să vă impuneţi părerea cu blândeţe, convins că valoarea ideilor dumneavoastră va fi, până la urmă, apreciată, dar până atunci, aveţi de suportat atitudini răutăcioase din partea celor care nu sunt de acord cu dumneavoastră.  

Rac
Trebuie să mai investiţi o sumă considerabilă de bani în confortul domestic, dar nu puteţi lua decizii de unul singur. Discutaţi cu partenerul de viaţă, puneţi problema pe tapet cât se poate de serios, pentru a ajunge împreună la o concluzie: este momentul cel mai potrivit. Că e vorba de cumpărarea unei locuinţe noi pe parcursul lunilor viitoare sau doar de o infuzie de capital pentru un trăi mai confortabil.  

Leu
Dacă sunteţi convins că aveţi dreptate, susţineţi-vă punctul de vedere până în pânzele albe. Nu vă aşteptaţi la o victorie uşoară, există şi alţii la fel de siguri pe poziţia lor, deci se poate genera un conflict în care cel mai bun câştigă. Faceţi tot posibilul să nu vă lăsaţi furat de agresivitate verbală, încercaţi să convingeţi prin alte argumente, nu prin ton ridicat şi nervi, pentru că celălalt va reuşi să vă ţină aceste reacţii mult mai bine sub control.     

Fecioară
Dacă vreţi ceva anume, spuneţi clar ce gândiţi pentru că acţiunile de succes au la bază o comunicare coerentă. Nu puteţi face doar apropouri pentru ca alţii să înţeleagă, cumva, ce doriţi, ci trebuie să exprimaţi în cuvinte concise dacă aveţi ceva de spus. Este momentul potrivit pentru afirmaţii ferme sau a unor direcţii bine trasate. Găsiţi forma optimă pentru a vă expune ideile.

Balanţă
Dacă vă gândiţi să urmaţi un curs, să vă înscrieţi la o facultate sau să vă apucaţi de învăţat ceva nou, e o decizie cu urmări dintre cele mai bune pentru carieră. Sunteţi preocupat de unele proiecte profesionale şi vreţi să discutaţi cu o persoană cu mai multă experienţă despre planurile dumneavoastră. Sfaturile sale se bazează pe un bagaj bogat de cunoştinţe, ca atare merită să ţineţi cont de ceea ce vă împărtăşeşte, pentru că ştie ce spune.
 
Scorpion
Faceţi parte din elita unui grup, aveţi drept de decizie asupra altora şi vă stimulează încrederea pe care ceilalţi v-o acordă. Nu vreţi să-i dezamăgiţi, de aceea vă luaţi treaba foarte în serios, încercând să le insuflaţi şi lor ceva din bucuria pe care o investiţi în acest proiect, care înaintează promiţător şi datorită energiei voastre. Puneţi multă pasiune într-o acţiune colectivă în care jucaţi un rol important.   

Săgetător
Luaţi o decizie foarte tranşantă prin care daţi dovadă de multă fermitate, pentru că vreţi să rupeţi cu un anumit anturaj în care simţiţi că nu vă mai găsiţi locul. Pentru unii pare ciudat să vă daţi aşa de brusc demisia dintr-un grup în care aţi jucat un rol o perioadă, dar pretenţiile dumneavoastră s-au modificat şi ţintiţi spre o cu totul altă direcţie faţă de cea în care merge grupul respectiv.
 
Capricorn
Dacă unii vă critică, începeţi să vă îndoiţi de calitatea ideilor dumneavoastră şi sunteţi gata să renunţaţi la ele sau să le modificaţi din mers. Nu trebuie să vă lăsaţi influenţat de atâtea opinii diferite şi nici să le preluaţi pe ale lor doar pentru a le face pe plac celor care le emit, pentru că puteţi avea idei foarte bune, doar că sunteţi prea sensibil şi nu ştiţi să le exprimaţi coerent pentru a fi respectate şi de ceilalţi.     

Vărsător
Este vremea să puneţi punct unei dispute care nu se mai termină şi vă consumă toată energia pentru ceva ce nu merită dus mai departe. Aşezaţi-vă la masa tratativelor cu inamicii şi ajungeţi la o concluzie care poate restabili pacea între voi. Conflictul este inutil, pentru că diferende de opinie există în orice împrejurare. Disputa aceasta nici nu ar fi meritat să fie escaladată, căci ar fi existat şi o soluţie de compromis care să aplaneze tensiunile.

Peşti
Faceţi planuri costisitoare pentru perioada următoare, dar nu vă uitaţi la bani. Ei sunt făcuţi să ofere bucurie, deci ce rost are să-i blocaţi într-un cont pentru zile negre? Dacă banii pot aduce zâmbetul pe faţa celor dragi sau vă pot încărca sufletul de emoţii pozitive, merită să daţi oricât, pentru că veţi face alţii. Cumpărăturile pe care le faceţi acum vor costa cam mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS