16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aţi făcut parte dintr-un colectiv amuzant, cu tonus bun, dar, brusc, intră zâzania în grup şi nu vă mai înţelegeţi la fel de bine ca înainte. Deşi diferenţele de opinie sunt normale în orice loc în care se adună atâtea tipuri de oameni, parcă nu mai reuşiţi să calmaţi spiritele, pentru că acela care strică atmosfera o ţine pe a lui cu încăpăţânare. Aliaţi-vă cu cei care gândesc ca dumneavoastră.

Taur
Inima dumneavoastră bate mai tare datorită unor emoţii noi extrem de puternice, care sunt normale înaintea unui eveniment cu greutate. Sunteţi entuziasmat, deveniţi nerăbdător şi abia aşteptaţi ca momentul tocmai anunţat să devină realitate, dar nu trebuie să vă grăbiţi. Fiecare pas pe care îl aveţi de parcurs până la capăt naşte senzaţii care vor avea semnificaţii speciale şi nu trebuie să le rataţi.
   
Gemeni
Întotdeauna e bine să aveţi pe cine vă baza, să aveţi un as în mânecă pe care să-l scoateţi la momentul oportun. E perfect dacă, de-a lungul timpului, v-aţi făcut o mulţime de prieteni, pentru că nici nu ştiţi când vine momentul să apelaţi la vreunul dintre ei. Scoateţi din sertar colecţia de cărţi de vizită şi sunaţi-l pe cel de care veţi avea azi maximă nevoie.

Rac
Norocul planează peste casa dumneavoastră pentru că aici se petrece un eveniment de zile mari care vă face fericit. Vă intră în casă persoana care vă aduce exact informaţia de care aveaţi nevoie sau treceţi prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a descoperi soluţia salvatoare la problema care vă frământă. Este o plăcere să staţi de vorbă cu oamenii care vă apar azi în cale, pentru că fiecare are ceva interesant de transmis.
   
Leu
Vă aflaţi într-o companie extrem de animată, dar parcă nu vă găsiţi locul printre ei. Mai mult vă irită, vă deranjează cu energia lor necontrolată, pentru că nu reuşesc să se concentreze la un singur ţel. Vor ba una, ba alta, şi, pentru că-şi risipesc forţele fără rost, aveţi senzaţia că vă aflaţi într-un spaţiu condus de haos. Cineva ar trebui să-i organizeze pe toţi, deci, dacă tot aţi descoperit unde e hiba, ce-ar fi să preluaţi dumneavoastră această sarcină.
    
 Fecioară
Vă aflaţi într-un mediu foarte animat, unde aveţi ocazia să faceţi multe noi cunoştinţe. Sunt oameni cu care aveţi ceva în comun, chiar dacă pe unii dintre ei abia azi îi întâlniţi prima oară, dar merită să le intraţi în graţii pentru a fi primit în grupul lor, unde veţi avea şi dumneavoastră multe de învăţat. Comunicarea merge ca pe roate.

Balanţă
Banalul acestei zile nu vă displace, pentru că vă oferă exact liniştea de care aveaţi nevoie pentru a vă recăpăta starea psihică pozitivă. Chiar dacă dormiţi câteva ore în plus sau leneviţi în jurul unor activităţi sedentare prin casă, e plăcut uneori şi să nu faceţi nimic. Nu se iveşte ceva nou în program care să vă scoată din această comoditate care vă prieşte de minune.

Scorpion
Nu vă aşteptaţi ca marile dumneavoastră planuri de acum să se concretizeze peste noapte, deoarece vi se va cere o imensă răbdare, ceea ce nu prea aveţi. Important e că visele sunt posibile, deci nu contează cât de mult va dura de vreme ce veţi ajunge într-un final la rezultatele promise. Primiţi de undeva o garanţie că, odată şi odată, toate se vor aşeza conform planurilor dumneavoastră.
   
Săgetător
Un noroc chior poate viza situaţia dumneavoastră materială, deci fiţi atent la şansele care apar nu se ştie de unde. E un fel de situaţie neprevăzută, care are mai multe de oferit decât aţi fi putut spera vreodată, deci nu subestimaţi momentele aparent neînsemnate, pentru că nici nu ştiţi ce pot aduce. Poate faceţi o afacere foarte profitabilă. Norocul apare din senin şi le aşază pe toate foarte bine.
 
Capricorn
Declaraţi-vă acum, sincer, intenţiile ca să nu fiţi acuzat mai târziu pe nedrept că aţi fi ascuns ceva. Veniţi cu argumente solide, cu documente incontestabile, cu dovezi care să joace un rol important în toate acţiunile cu iz legal. Aşa veţi inspira multă încredere şi seriozitate în tot ce promiteţi încât aveţi şanse să obţineţi o victorie de toată frumuseţea tocmai datorită credibilităţii dumneavoastră.  
    
Vărsător
O uşă închisă nu vă demoralizează, ci, dimpotrivă, căpătaţi şi mai multă ambiţie să faceţi tot posibilul să obţineţi ceea ce acum vi s-a luat. Nimeni nu se pune cu dumneavoastră. Relaţia cu autoritatea nu e tocmai plăcută, de acolo primiţi refuzuri, veşti proaste, amânări, dar noroc de fantastica dumneavoastră perseverenţă ce vă va ajuta să încercaţi iar şi iar până când se vor rezolva toate în avantajul propriu.
 
Peşti
Aţi muncit mult la un proiect de durată care se apropie acum de sfârşit. Ca la orice final de drum, este vremea unei recapitulări generale din care să vă daţi seama dacă aţi rezolvat tot ce aţi intenţionat la început şi dacă v-aţi atins cu brio ţelurile propuse. Ultimele retuşuri se fac acum, pe loc, şi după ce veţi pune şi punctul final, veţi fi mândru de roadele culese.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS