16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Fiţi precaut în chestiuni financiare şi încercaţi să păstraţi echilibrul între venituri şi cheltuieli. Calculaţi cu multă atenţie sumele de care dispuneţi în comparaţie cu cele de care aveţi nevoie şi ajungeţi la o concluzie promiţătoare. Vă veţi descurca foarte bine cu banii disponibili şi veţi aduce la zi şi datoriile urgente, ba mai rămâne ceva şi pentru strictul necesar.    

Taur
Sunteţi la mijloc între două planuri şi în fiecare trebuie să acţionaţi altfel. Dacă aveţi de ales între două direcţii diametral opuse, încercaţi să amânaţi decizia, pentru că nu sunteţi în cea mai bună formă şi aţi putea face o alegere greşită, pe care mai târziu o veţi regreta. Tergiversaţi lucrurile, ca să nu fiţi nevoit să vă exprimaţi părerea finală acum, pentru că vor apărea pe parcurs şi alte detalii care vă vor face să vă răzgândiţi peste câteva zile.
      
Gemeni
Nici dumneavoastră nu ştiţi ce vreţi şi deja renunţaţi la unul din planurile cele mai mari, atras de o altă direcţie mai interesantă. Fiţi mai ferm în poziţia dumneavoastră, pentru că, dacă vă schimbaţi după cum bate vântul, nu veţi putea ajunge la ceea ce vă doriţi. Se pare că a fost un vis fără consistenţă, de vreme ce deja renunţaţi la el în favoarea altuia, dar această atitudine dă dovadă şi de multă inconstanţă şi superficialitate, ceea ce nu vă pune într-o lumină prea bună.  

Rac
Faceţi parte dintr-un colectiv care lucrează în acelaşi ritm pentru un scop comun. Nimeni nu trebuie să iasă din acest ritm, atâta timp cât rezultatele depind de unirea tuturor forţelor, deci aveţi răbdare alături de colegii dumneavoastră, pentru că veţi ajunge la roadele visate. E un proiect de durată, cu un consum mare de energie şi timp, dar există o bună colaborare în interiorul grupului ce vă susţine construcţia lentă şi solidă la care îşi aduce fiecare contribuţia.     
   
Leu
Deşi eraţi convins că nimic bun nu se poate întâmpla astăzi, iată că apare şi soarele pe strada dumneavoastră, ca o lecţie bună, să nu vă mai lăsaţi copleşit de pesimism şi să nu mai puneţi răul în faţă de fiecare dată. Orice se poate, totul e să credeţi şi dumneavoastră în reuşită, altfel aceasta vă va evita. Norocul bate la uşă, dar numai de dumneavoastră depinde cum profitaţi de ocaziile bune.       
 
Fecioară
Vă place să staţi de vorbă cu prietenii dumneavoastră şi pierdeţi ore întregi la telefon sau la o şuetă în oraş. Totuşi, printre persoanele cu care intraţi azi în contact se poate afla una faţă de care veţi nutri şi altfel de sentimente decât de prietenie, cu şansa de a începe o relaţie sentimentală.     

Balanţă
Nu întelegeţi felul în care trece timpul, pentru că vă simţiţi blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai mişcă. Parcă nici orele nu mai trec şi totul pare să stea pe loc de o veşnicie. În loc să vă plângeţi de impasul în care aţi ajuns, profitaţi de răgaz şi folosiţi-l în avantajul dumneavoastră. Aveţi timp să mai treceţi o dată în revistă drumul parcurs şi să acumulaţi pe ultima sută de metri cunoştinţe necesare pentru a ieşi din impas.  

Scorpion
Faceţi parte dintr-un grup în care, altădată, vă simţeaţi foarte bine, dar azi nu mai aveţi aceeaşi senzaţie. La originea acestei stări negative se află dezinteresul unora faţă de dumneavoastră, pentru că nu mai aveţi o poziţie fruntaşă. Vă simţiţi dezamăgit, dar uneori e bine să mai lăsaţi şi pe alţii să îndrume grupul din care faceţi şi dumneavoastră parte, pentru că oricând e nevoie de o viziune nouă asupra evenimentelor.   
   
Săgetător
Cu bani, orice se poate rezolva, de aceea lăsaţi la o parte orice principii şi vă folosiţi de bani pentru a vă atinge un anumit scop. Consideraţi că e o investiţie bună, pentru că sumele respective au rolul de a netezi calea dumneavoastră spre succes. Altădată aţi fi fost total împotriva unui astfel de gest, dar pentru că acum e un interes propriu în joc, nu vă uitaţi la bani. Aşa puteţi cumpăra şi buna reputaţie, şi laudele, şi aprecierile, şi uşile deschise spre un ţel măreţ.
 
Capricorn
Cu tovarăşii potriviţi, care să vă mobilizeze şi să vă stimuleze corect, sunteţi capabil de miracole, dar aveţi nevoie totuşi de cineva care să vă împingă de la spate. Fără o motivaţie clară şi, mai ales, fără susţinători de pe margine, aţi prefera să rămâneţi pasiv şi să nu vă implicaţi, dar azi aveţi noroc de un grup de suport foarte bine închegat. Vă încurajaţi unii pe alţii şi vă scoateţi reciproc în evidenţă calităţile.  
    
Vărsător
Nu vă aflaţi în compania cea mai potrivită pentru a duce la capăt sarcinile cele mai dificile ale zilei. Anturajul mai mult vă trage înapoi, vă influenţează negativ, încât nu veţi remarca nici un progres în ceea ce v-aţi propus. Nici singur parcă nu vă descurcaţi chiar aşa de bine, deci, orice aţi face, bateţi pasul pe loc. Dacă vedeţi că ceva nu iese bine de la prima încercare, mai bine luaţi o pauză şi luaţi totul de la capăt peste câteva zile.
 
Peşti
Este o zi care vă pune foarte bine în valoare, deci profitaţi de auspiciile excelente şi lăsaţi modestia la o parte. Chiar dacă nu vă place să atrageţi atenţia asupra dumneavoastră, arătaţi lumii care e cel mai mare talent al dumneavoastră, pentru că de aici se poate naşte succesul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS