3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi grijă la tertipurile pe care le folosiţi azi pentru a depăşi un moment tensionat, pentru că, deşi pe moment poate vă ajută să vă atingeţi scopurile, mai apoi îşi va arăta şi latura negativă. Sunteţi tentat să promovaţi o informaţie greşită, să transmiteţi mai departe o minciună sau abordaţi o atitudine falsă faţă de restul lumii, dându-le impresia că totul merge perfect, deşi nu e deloc aşa. Oricât de greu ar fi să fii sincer, e de preferat decât să le spuneţi celor cu care intraţi în contact o minciună.   

Taur
Sunteţi cuprins de două pasiuni la fel de puternice şi nu ştiţi spre care să vă canalizaţi totuşi energia, pentru că nu le puteţi duce pe amândouă în acelaşi timp spre succes. Dacă aţi încerca să vă împărţiţi între ele în mod egal, aţi descoperi că rezultatele vor fi modeste şi într-o parte şi-n alta, deci greul acestei perioade este exact decizia finală: pe care s-o alegeţi pentru a-i da prioritate?     
      
Gemeni
Vă simţiţi ciudat într-un anturaj cu care nu prea găsiţi subiecte comune de discuţie. De obicei nu aveţi astfel de probleme, dar azi resimţiţi un puternic blocaj de comunicare, poate din cauza unor persoane care strică atmosfera cu modul lor de a se comporta. Unii sunt tăcuţi şi parcă aţi vorbi cu surzii, alţii sunt ca de pe altă planetă şi eforturile dumneavoastră de a le intra în graţii eşuează.    

Rac
Cel mai bine e să staţi în banca dumneavoastră şi să vă pregătiţi succesul din umbră. Nu faceţi prea mult tam-tam pe seama proiectului pe care îl construiţi cu ambiţie şi răbdare. Aşteptaţi să se clarifice situaţia, să ajungeţi la primele rezultate palpabile, şi abia după aceea să vă lăudaţi cu ce aţi realizat. Cele mai de răsunet reuşite sunt cele asupra cărora păstraţi o oarecare undă de mister, făcându-le publice abia după ce se vor materializa.    
   
Leu
Vă aflaţi într-un mediu aglomerat în care aveţi ocazia să intraţi în contact cu tot felul de oameni. Capacitatea dumneavoastră de adaptare la orice tipologie umană e de invidiat, pentru că ştiţi de fiecare dată cum să vă exprimaţi punctul de vedere în funcţie de interlocutorul din faţa dumneavoastră. Sunteţi un exemplu de socializare, găsiţi întotdeauna stilul potrivit de a vă apropia de oameni.   
 
Fecioară
Exact lucrul către care arătaţi cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuzaţi o şansă doar pentru că, momentan, nu vă inspiră încredere. Poate e o situaţie dificilă, la început, dar care ar putea lua o turnură excelentă după primele etape şi, dacă-i spuneţi nu acum, s-ar putea să regretaţi amarnic că aţi dat singur cu piciorul norocului.

Balanţă
Vă e frică de judecata aspră a celor din jur şi, ca să nu intraţi în gura lupului, preferaţi să rămâneţi tăcut şi anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte şi meritate, poate v-ar ajuta să îndreptaţi o situaţie de care vă faceţi vinovat, dar azi nu vă simţiţi în stare să faceţi faţă unui tir de atacuri. Sunteţi mai sensibil, încât o vorbă dură v-ar doborî cu totul, de aceea ori faceţi tot posibilul să reparaţi problema înainte ca ea să devină subiect de critică, ori vă retrageţi departe de cei care v-ar putea lua în vizor.

Scorpion
Visaţi frumos, la un scop măreţ în care investiţi toate resursele dumneavoastră de energie, de optimism, de talent! Aveţi sansa de a vă afirma şi speraţi enorm de la această şansă unică, de care trebuie să profitaţi în fiecare moment favorabil de care dispuneţi. Nu lăsaţi pe alţii să pună mâna pe reuşita care vă este dedicată, ca atare trebuie să descoperiţi în dumneavoastră o ambiţie de fier pentru a câştiga ceea ce vi se cuvine!
   
Săgetător
Munciţi cu spor, concentrat la etapele următoare ale unui proiect de la care aveţi mari aşteptări. Sunteţi conştient că rezultatele spre care vă îndreptaţi depind enorm de implicarea dumneavoastră de acum, de aceea investiţi tot ce aveţi mai bun, tot ce ştiţi, tot ce puteţi pentru a atinge succesul. Aveţi sentimentul din ce în ce mai clar şi mai puternic că vă aflaţi pe drumul cel bun şi e doar o chestiune de timp până veţi pune punctul final.  
 
Capricorn
Nici raţiunea şi nici logica nu vor decide azi ce trebuie făcut, ci e o situaţie în care inima îşi va lăsa amprenta asupra acţiunilor dumneavoastră. Va fi o decizie luată din colaborarea dintre sentimente şi instinct, cele care simt exact încotro va merge o problemă pe care mintea dumneavoastră parcă nu o poate gestiona cum se cuvine. Degeaba aţi învăţat o mulţime de lucruri de-a lungul vieţii, pentru că veţi vedea că tot ceea ce vă transmite vocea dumneavoastră interioară este ceea ce contează mai mult.  
    
Vărsător
Agitaţia zilei are două tăişuri: ori vă irită şi reacţionaţi agresiv în cele mai nepotrivite momente, ori vă susţine pentru a vă apuca de o activitate pe care o priveaţi cu puţină teamă. Aveţi chef de acţiune, de ceva nou, ceea ce e o raritate la dumneavoastră, ca atare profitaţi de acest avânt care vă cuprinde şi canalizaţi-l într-o direcţie constructivă.  
 
Peşti
Fiţi extrem de prudent în situaţii cu factor mai mare de risc, pentru că nu sunteţi în cea mai bună formă şi puteţi strica totul. Pesimismul vă copleşeşte, îl luaţi pe nu în braţe şi, cu asemenea atitudine negativistă la purtător, cum să treceţi cu bine de provocările deloc simple ale zilei?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS