21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Prietenii şi activităţile de divertisment vă vor ocupa cea mai mare parte a timpului liber. Este foarte posibil să aveţi ocazia de a vă implica în colaborări ce se vor dovedi avantajoase din punct de vedere financiar. Nu este exclus nici ca partenerul de viaţă să aibă o realizare în această direcţie. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi noi, fiţi cât se poate de atent.          

Taur
Pentru deciziile pe care le aveţi de luat ar fi bine să apelaţi la sfatul unor prieteni care vă vor ajuta să vă puneţi ordine în gânduri. Veţi obţine un sprijin din partea acestora pentru a rezolva o problemă care vă stătea pe suflet de mai mult timp. Pe acasă va fi ceva agitaţie; n-ar fi exclus să fie nevoie de o reparaţie, ceea ce va necesita cheltuieli neaşteptate.   
      
Gemeni
Astăzi vor fi multe de făcut, veţi avea parte de multă alergătură, iar obstacolele vor apărea ca din senin. Chestiunile financiare vă vor mânca mulţi nervi, dar până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Nu trebuie însă să vă grăbiţi nici măcar un pic. În familie ar putea fi discutate unele chestiuni de interes comun. Atmosfera în casă va fi foarte plăcută, ajutându-vă să depăşiţi mai uşor problemele cotidiene.  

Rac
Vă bucuraţi de o creştere a popularităţii, ceea ce v-ar putea aduce şi propuneri de colaborare deosebit de avantajoase. Discuţiile cu partenerul de suflet vă vor nemulţumi, dar spre sfârşitul zilei situaţia se va ameliora treptat. Dacă vă este greu să rezolvaţi unele situaţii cu care vă confruntaţi, puteţi apela cu încredere la sprijinul celor din jur, care nu va întârzia să apară. Obţineţi multe satisfacţii pe plan social şi profesional, graţie creativităţii şi intuiţiei.   

Leu
Este foarte posibil să vă puteţi bucura de sprijinul familiei într-o chestiune care este de mare importanţă. Nu veţi putea miza pe sprijinul prietenilor într-o prea mare măsură, dar veţi reuşi să vă descurcaţi fără probleme. Ceva bani veţi câştiga prin intermediul serviciului. Cheltuielile pe care le veţi face pentru îmbunătăţirea sănătăţii îşi vor demonstra în scurt timp eficienţa. Revederea unor vechi prieteni vă va face mai relaxat şi mai optimist.  
 
Fecioară
Din punct de vedere mental, randamentul dumneavoastră atinge limita superioară, ceea ce vă va permite să obţineţi rezultate excelente în activităţile intelectuale pe care doriţi să le duceţi la bun sfârşit. Dacă veţi fi în situaţia de a lua diverse decizii, ele îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune, însă vă recomandăm să daţi dovadă de multă diplomaţie.

Balanţă
Veţi avea parte de o mulţime de cheltuieli, care v-ar putea ridica probleme serioase. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi financiare riscante. Pe acasă este posibil să aveţi unele discuţii în contradictoriu, legate de bani. Totuşi, atmosfera va fi ceva mai plăcută, iar unele din neplăcerile cu care v-aţi confruntat până acum s-ar putea rezolva.

Scorpion
Colaborările vă vor interesa în mod special, dar nu este cazul să acceptaţi ofertele pe care le veţi primi fără o matură chibzuinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă ar putea înregistra unele tensiuni, dacă nu veţi reuşi să vă controlaţi impulsivitatea. Unul dintre colaboratori ar putea încerca să vă pună beţe-n roate, dar fără prea mari şanse de reuşită. Oricum, mai multă atenţie şi prudenţă nu au de ce să vă strice.
   
Săgetător
Traversaţi o perioadă extrem de agitată, în care veţi avea parte de o mulţime de evenimente minore, care însă vă vor ţine o bună bucată de vreme cu sufletul la gură. De energie nu veţi duce lipsă, dar aveţi tendinţa de a vă implica în mai multe activităţi odată, ceea ce vă va împiedica să obţineţi rezultatele dorite. Prudenţa este absolut necesară în această perioadă. Spre seară, aveţi ocazia să luaţi o decizie importantă într-o problemă sentimentală.  
 
Capricorn
Situaţia financiară vă avantajează, deşi cheltuielile pe care le aveţi în plan depăşesc veniturile. Veţi fi tentat să faceţi o investiţie care vă va goli buzunarele, dar vă veţi redresa în cel mai scurt timp. Chestiunile sentimentale vă interesează în mod special, dar nu trebuie să vă aşteptaţi la rezultate deosebite. Încercaţi să menţineţi în echilibru relaţia cu fiinţa iubită.  
    
Vărsător
Veţi avea o serie de nemulţumiri în familie, pe care, chiar dacă le veţi discuta cu rudele, nu veţi reuşi să le rezolvaţi. Mare atenţie, căci nu ar fi exclus nici să se deterioreze ceva pe acasă. Dacă aveţi de gând să plecaţi la un drum, aveţi grijă, căci la mijlocul intervalului este posibil să aveţi unele probleme legate de acte sau chiar s-ar putea înregistra defecţiuni ale mijlocului de transport. Trebuie să faceţi mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viaţă.  
 
Peşti
Conjunctura astrală vă favorizează cu condiţia să nu vă grăbiţi câtuşi de puţin. Dacă veţi avea răbdare şi nu veţi sări peste etape este posibil să aveţi parte şi de realizări mai deosebite. Partenerul de viaţă ar putea avea şi el o realizare pe care o veţi sărbători împreună. Sprijinul pe care vi-l veţi da reciproc vă va ajuta să îmbunătăţiţi relaţia dintre voi. Vă recomandăm să vă organizaţi mai eficient.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS