21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Se apropie un eveniment pe care îl aşteptaţi de multă vreme, faţă de care nutreaţi sentimente aparte, şi fiecare clipă care vă duce către acel moment vă face să tremuraţi de emoţie. Nu ştiţi cum va fi, deşi vi l-aţi imaginat în mii de feluri. Va fi bine, toate semnalele premergătoare vă duc cu gândul la un eveniment deosebit, care vă va face fericit.       

Taur
Cineva drag trece printr-un moment mai dificil în care are multă nevoie de susţinerea celor din familie. Trebuie să-i fiţi alături acum, când nu ştie de ce să-şi mai lege speranţele, ca atare suportul dumneavoastră şi al celorlalţi din casă este esenţial ca să-şi revină. Şi dumneavoastră aţi trecut prin situaţii similare şi el v-a stat alături şi v-a îmbărbătat, ca atare acum trebuie să-i întoarceţi serviciile.
      
Gemeni
Vă preocupă mult starea de sănătate a celor mai în vârstă din familie. Un părinte sau un bunic nu se simte prea bine de la o vreme şi dumneavoastră încercaţi să-i fiţi alături cât puteţi. Sunteţi pregătit să vă asumaţi sarcini pentru binele lui, chiar de-ar fi să vă sacrificaţi complet programul doar pentru a-l îngriji. E modul dumneavoastră de a-i arăta cât de mult apreciaţi grija pe care şi el v-a oferit-o cândva, acum fiind rândul dumneavoastră să-i fiţi de ajutor la greu.

Rac
Aveţi o sumă ceva mai mare la dispoziţie şi vă gândiţi dacă e momentul bun pentru o investiţie majoră. Dacă dumneavoastră consideraţi că toate plăţile sunt la zi şi nu aveţi nici un dezechilibru în buget, da, momentul e ideal să investiţi suma mai mare de bani într-o direcţie atât de importantă. Dar înainte de a semna vreun contract sau de a bate palma pentru o afacere, vorbiţi şi cu partenerul dumneavoastră de viaţă.
   
Leu
Veştile care sosesc de departe vă îngrijorează, vă pun pe gânduri sau vă fac să pierdeţi încrederea că planurile pe care vi le-aţi făcut înainte mai au sorţi de izbândă. Nici călătoriile nu sunt de bun augur astăzi, încât ar fi bine chiar să le amânaţi pe altă dată. Ceva nu funcţionează conform planurilor, poate traficul e motiv de stres, poate maşina vă creează probleme sau ceea ce ar fi trebuit să vă aştepte la destinaţie lasă mult de dorit.
 
Fecioară
Construiţi un proiect cu mult entuziasm şi cu încredere absolută în reuşita finală, dar nu la fel de optimişti sunt cei care privesc de pe margine iniţiativa dumneavoastră. Unii se îndoiesc că sunteţi pe drumul cel bun, alţii critică pe nedrept eforturile dumneavoastră, deci cel mai bine, într-o asemenea situaţie, ar fi să vă vedeţi de drum fără să mai ascultaţi părerile altora care mai mult vă trag înapoi.

Balanţă
Aruncaţi o privire înapoi, la un succes deosebit, de demult, pe care vă puteţi baza şi astăzi. A fost o reuşită cu efecte pe termen lung din care vă extrageţi energia şi acum, semn că întotdeauna e bine să duceţi în spate un bagaj ca acesta, la care să apelaţi la nevoie.  Sunteţi o enciclopedie de soluţii şi idei practice.

Scorpion
Aveţi mare grijă la afacerile pe care le încheiaţi astăzi, pentru că există riscul să atrageţi alături de dumneavoastră un om cu intenţii necurate din cauza căruia aţi putea avea mult de suferit. Urmărăşte el ceva, pentru că a pus ochii pe valoarea pe care o reprezentaţi şi abia aşteaptă să se căpătuiască de pe urma dumneavoastră. Fiţi mai discret în privinţa bunurilor dumneavoastră, în privinţa banilor de care dispuneţi.
   
Săgetător
Încercaţi să vă descurcaţi singur în proiectul la care lucraţi, pentru că nu e recomandabil să spuneţi tuturor ce aveţi de gând să faceţi. Cineva ar putea să vă fure ideile şi să vă treziţi mai târziu că ieşiţi al doilea într-o competiţie de idei, în timp ce câştigătorul jubilează pe seama ideilor furate de la dumneavoastră. Discreţia, prudenţa, tăcerea, izolarea – sunt soluţiile cele mai bune în situaţia de faţă.  
 
Capricorn
Primiţi un sfat binefăcător ce schimbă direcţia anumitor planuri ce păreau să stagneze de la o vreme. De atât aveaţi nevoie, de un pont, de o perspectivă nouă pe care să porniţi imediat. Cineva vede lucrurile mult mai detaşat de pe margine şi vă dă exact îndrumarea de care era nevoie. Nu staţi pe gânduri, ci schimbaţi macazul rapid, astfel încât să nu mai pierdeţi timpul pe experimente inutile.
    
Vărsător
Nimeriţi într-un mediu în care vă place cum sunteţi tratat. Simţiţi în tonul tuturor apreciere, respect, pentru că nimeni nu vă judecă aici, nimeni nu vă pune etichete nemeritate, ci vă vede exact aşa cum sunteţi dumneavoastră cu adevărat. Nici dumneavoastră nu începeţi să-i catalogaţi pe ceilalţi în nici un fel, pentru că dialogul se va menţine pe un teren paşnic şi amiabil atâta timp cât ştiţi să vă apreciaţi corect unii pe alţii.
 
Peşti
Decizia pe care o luaţi azi poate şoca pe multă lume tocmai pentru că schimbaţi complet lucrurile. Nu sunteţi atât de ferm de obicei, nu vă plac schimbările radicale, dar azi sunteţi pregătit de o mare răsturnare de situaţie, sunteţi convins că e obligatorie de aceea sunteţi gata să dărâmaţi tot, ca s-o luaţi mai apoi în cu totul alt sens. Chiar dacă schimbarea vă sperie, spuneţi stop, ca de mâine să refaceţi totul din temelie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS