12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Chiar dacă aţi dori să vă impuneţi punctul de vedere, cel mai bine este să daţi dovadă de flexibilitate. Pe termen lung, acest lucru se va dovedi o alegere înţeleaptă. Dacă lucraţi în cercetare, veţi avea rezultate strălucite astăzi. Sunteţi cu capul în nori. Vă recomandăm să amânaţi întâlnirile de afaceri. Chiar dacă nu aveţi chef de vorbă, vă sfătuim să nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur.

Taur
Dacă aveţi nemulţumiri legate de prieteni, nu lăsaţi gândurile negative să vă stârnească împotriva acestora. Este bine să spuneţi deschis ceea ce nu vă place, oricât ar fi de dureros. La locul de muncă sunteţi foarte conştiincios. Lucraţi într-un mod eficient şi rezultatele vă sunt recunoscute de către superiori. Vă treziţi cu moralul la pământ la aflarea unei veşti neaşteptate. Este recomandabil să nu începeţi activităţi pe care nu sunteţi sigur că le puteţi finaliza.  

Gemeni
Comunicaţi mai greu cu familia, care pare să aibă propriile ei preocupări. Este bine să lăsaţi lucrurile să meargă de la sine, pentru că în curând totul se va rezolva. La serviciu vă sunt recunoscute meritele şi se poate să primiţi o funcţie mai înaltă. Dacă vă aflaţi în căutarea unui loc de muncă, astăzi aveţi toate şansele să găsiţi ceva pe placul dumneavoastră. Acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite. Seara primiţi oaspeţi dragi.

Rac
Faceţi progrese profesionale demne de toată admiraţia. Este bine totuşi să nu vă manifestaţi deschis entuziasmul, pentru că deocamdată puţini sunt cei care apreciază succesul dumneavoastră. Pe plan amoros, vă bucuraţi de susţinerea şi afecţiunea partenerului de viaţă. Nu vă implicaţi în afaceri! Şansele de reuşită sunt reduse. Vă recomandăm să fiţi cât se poate de corect.

Leu
La serviciu vă folosiţi de talentul dumneavoastră creativ şi obţineţi rezultate strălucite. În plan sentimental, cineva din trecut reapare în viaţa dumneavoastră sau pur şi simplu întâlniţi o nouă iubire. Este foarte important să fiţi calm şi să vă gândiţi de două ori înainte de a spune sau a face ceva. Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceţi o declaraţie de dragoste.
 
Fecioară
Sunteţi exigent cu partenerul de viaţă şi acesta cu greu reuşeşte să se ridice la nivelul aşteptărilor dumneavoaastră. Dacă veţi privi lucrurile mai realist, vă veţi da seama că aveţi multe motive să fiţi recunoscător şi mai puţine să fiţi nemulţumit. Gesturile impulsive de la locul de muncă sunt nerecomandate. Dacă nu vă odihniţi mai mult, s-ar putea să aveţi probleme cu sănătatea.  

Balanţă
Vă organizaţi banii cu multă seriozitate. Astăzi puteţi încheia o afacere interesantă şi profitabilă. Acasă au loc evenimente care vă schimbă ritmul sau modul de viaţă. Pe plan personal, este bine să aveţi grijă ce oameni lăsaţi în apropierea dumneavoastră, deoarece nu toţi vă sunt prieteni. Nu fiţi încăpăţânat şi nu forţaţi lucrurile! Dacă nu vă temperaţi orgoliul, riscaţi să vă certaţi cu prietenii şi cu familia.

Scorpion
Aveţi un succes nebun la cei din jur, sunteţi strălucitor, convingător, plin de elan. Pe de altă parte, există şi persoane care vă invidiază. Pe plan sentimental, vă doriţi linişte şi stabilitate. După-amiază vă revine cheful de viaţă şi reuşiţi să comunicaţi cu cei din jur. Riscaţi fie să pierdeţi bani, fie să vă certaţi cu un prieten bun.

Săgetător
Gesturile impulsive în domeniul financiar sunt nerecomandate. Încercaţi să ascultaţi ceea ce au să vă spună persoanele apropiate, deoarece vă vor oferi o perspectivă nouă asupra lucrurilor. La serviciu există oportunităţi de care puteţi profita, dacă ştiţi să reacţionaţi spontan. Dimineaţa este posibil să fiţi apatic şi să nu vă puteţi concentra. Dacă aveţi ocazia să mergeţi într-o vizită, nu staţi pe gânduri!
 
Capricorn
Există lucruri în jur care vă deranjează foarte mult. Aveţi unele semne de întrebare asupra regulilor care vi se impun din exterior şi care vă contrariază. La serviciu, lucrurile întârzie să se întâmple. Deocamdată, tot ce puteţi face este să vă vedeţi de treabă şi să aşteptaţi. Starea de confuzie vă poate afecta relaţiile pe plan social şi situaţia financiară.

Vărsător
Aveţi unele nemulţumiri legate de schimbările de la locul de muncă. Tot ce puteţi face acum este să acceptaţi noua situaţie şi să încercaţi să vă adaptaţi. În relaţiile cu prietenii şi persoanele dragi, încercaţi să fiţi mai sensibil şi mai atent la sentimentele lor. Nu spuneţi tot ce vă trece prin cap, deoarece aţi putea răni pe cineva. Sunteţi indispus şi confuz. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri şi cu prietenii.
 
Peşti
Vă faceţi tot felul de griji în ceea ce priveşte problemele de acasă. Păstraţi-vă capul pe umeri şi totul se va rezolva. Dacă fiecare membru al familiei îşi aduce contribuţia, în final o soluţie va fi găsită. Pe plan amoros, aveţi parte de bucurii din partea persoanei iubite. Acordaţi mai multă atenţie copiilor sau fraţilor mai mici!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS