6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Acasă situaţia este destul de tensionată şi, dacă nu faceţi unele eforturi, lucrurile se pot agrava. Dacă în familie nu prea sunteţi dispus să vă arătaţi conciliant, cel puţin în relaţiile cu prietenii sunteţi mult mai înţelegător şi mai afectuos. Un prieten are nevoie de susţinere morală. Faceţi tot posibilul pentru a-i fi aproape. Reuşiţi să vă redresaţi bugetul cu ajutorul unei sume considerabile, pe care o primiţi la serviciu.

Taur
Dacă aţi avut ceva planuri profesionale şi aşteptaţi un deznodământ, veţi primi astăzi rezultatul dorit. Circumstanţele de care vă bucuraţi acum sunt neaşteptate şi cât se poate de benefice. Numai de dumneavoastră depinde dacă profitaţi sau nu de ele. Pe plan amoros, vă cam ignoraţi partenerul de viaţă. Aveţi numeroase preocupări, dar răsfăţarea persoanei iubite nu face parte dintre ele.  

Gemeni
Este un moment bun să vă ocupaţi de consolidarea căminului. Faceţi-vă timp pentru a vă dedica familiei şi pentru a duce la bun sfârşit planurile pe care le aveţi. În ceea ce priveşte banii, situaţia financiară este bună atâta timp cât nu faceţi cheltuieli excesive. Păstraţi-vă capul pe umeri şi nu vă implicaţi în investiţii riscante. Puteţi să vă faceţi planuri pentru o călătorie în interes propriu şi planuri de investiţii pe termen lung.

Rac
Organizaţi o întâlnire în doi sau plănuiţi o escapadă, departe de ochii lumii. Deşi staţi bine cu banii, consideraţi că este loc şi de mai bine. Aveţi grijă până unde mergeţi cu nemulţumirea. Sunteţi ambiţios, iar asta se simte atât în activitatea profesională, cât şi în relaţiile parteneriale.  După-amiază este posibil să fiţi invitat la prieteni. Nu-i refuzaţi!

Leu
Astăzi aţi putea face unele investiţii bune, pe termen lung. Acasă vă confruntaţi cu probleme din trecut, pe care le credeaţi rezolvate. Va trebui să faceţi eforturi ca lucrurile să nu se agraveze din nou. Vă sfătuim să daţi dovadă de mult tact şi să aveţi răbdare. Ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă! Aveţi posibilitatea să rezolvaţi uşor problemele de serviciu şi de acasă.
 
Fecioară
Aveţi numeroase obligaţii profesionale, însă faceţi tot posibilul pentru a vă dedica puţinul timp liber familiei. Există persoane care încearcă să intervină în viaţa dumneavoastră personală şi pe care numai cu fermitate veţi putea să le înlăturaţi. La locul de muncă daţi dovadă de o mare eficienţă. Ceea ce vă ajută mult este relaţia foarte bună cu echipa în care lucraţi. În curând veţi fi deosebit de apreciat în societate.

Balanţă
Astăzi aţi putea fi dominat de o anumită agresivitate, care îi îndepărtează pe oameni de lângă dumneavoastră. Încercaţi să vă consumaţi energia negativă în activităţi utile, poate într-un hobby. Pe plan financiar apar ocazii interesante, dar trebuie să reacţionaţi la momentul potrivit. Dimineaţa aveţi ocazia să încheiaţi un contract avantajos. Înarmaţi-vă cu răbdare, pentru că rezultatele se vor vedea mai târziu.

Scorpion
Dacă v-aţi confruntat cu tensiuni în familie, acum lucrurile par să se liniştească. Este bine să fiţi cât mai flexibil cu cei dragi, lăsându-i să se exprime liber, fără constrângeri.  Aţi putea să vă îmbunătăţiţi situaţia materială, luând unele iniţiative care nu implică riscuri mari. Dimineaţa aveţi succes în afaceri, fiind favorizate şi întâlnirile cu prietenii. S-ar putea să fiţi nemulţumit de situaţia financiară.

Săgetător
Astăzi aţi putea să daţi nas în nas cu o persoană care vă interesează de multă vreme, dar cu care nu aţi avut până acum ocazia să vorbiţi. Veţi fi încântat să profitaţi de această şansă. Cele mai frumoase rezultate pe care le obţineţi pe plan personal vin din proiectele în care vă puneţi amprenta originalităţii. Vă place să experimentaţi, pentru a găsi noi metode de exprimare. Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental.
 
Capricorn
Astăzi găsiţi soluţii la acele probleme care vă supărau până acum. Este o zi bună pentru proiecte în cadrul familiei. Vă veţi exersa talentele personale şi vă veţi bucura de prezenţa unor persoane la care ţineţi. Discuţiile cu ele sunt interesante şi vă pot îmbogăţi interior. Se pare că nu aveţi timp să vă trageţi sufletul.

Vărsător
Asocierea sau semnarea unui contract astăzi este favorizată astral. Însă cel mai bun contact este cel care se întâmplă în domeniul amoros. Este bine să fiţi curajos şi încrezător în norocul dumneavoastră, fără să vă lăsaţi umbrit de trecut sau de suspiciuni. În rest, vă înţelegeţi ceva mai bine cu lumea din jur, mai ales că acum sunteţi mai relaxat ca de obicei. Vă recomandăm să vă organizaţi munca astfel încât să nu neglijaţi problemele partenerului de viaţă.
 
Peşti
Domeniul sentimental vă rezervă experienţe bulversante. Va trebui să aveţi multă rezistenţă pentru a face faţă provocărilor, însă şi victoria va fi pe măsură. În relaţia cu prietenii dumneavoastră vă arătaţi destul de cicălitor sau de pretenţios. Se poate să le aduceţi unele critici care să-i deranjeze şi să-i îndepărteze de dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS