8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţa sunteţi plin de energie şi idei. Puteţi avea succes pe plan social. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite din cauza entuziasmului, expunându-vă la accidente! Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie. După-amiază vă loviţi de o problemă sentimentală, care aţi crezut că s-a rezolvat de la sine, dar care revine în actualitate. Activităţile practice vă vor ajuta să vă folosiţi în mod eficient energia.

Taur
Aţi putea face unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. N-ar fi exclus ca o persoană pe care o cunoaşteţi de mai mult timp să vă facă o declaraţie de dragoste. Relaţia cu prietenii vă va preocupa şi ea în mod special în această perioadă. Fiţi cât se poate de atent, deoarece din cauza unor neglijenţe verbale aţi putea avea neplăceri.   

Gemeni
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că v-ar prinde bine ca timpul liber să îl păstraţi pentru odihnă şi relaxare. N-ar fi exclus ca o mai veche problemă de sănătate să se acutizeze. Relaţia cu colegii vă nemulţumeşte, dar nu este un moment bun pentru a pune lucrurile la punct. O sumă de bani vă va parveni pe neaşteptate. Veţi avea posibilitatea să finalizaţi o lucrare în domeniul serviciului, dar acest lucru vă va costa un efort suplimentar.

Rac
Sunteţi stresat de ritmul intens de muncă, deveniţi irascibil şi aveţi tendinţa să vă certaţi chiar şi cu cei dragi. Nu este exclus să fiţi şi inhibat, pentru că parcurgeţi o perioadă în care relaţiile sentimentale nu sunt tocmai bune. Vă recomandăm să ascultaţi sfaturile unei persoane apropiate, de încredere. Situaţia financiară se va îmbunătăţi.

Leu
Aveţi în faţă o zi agitată şi nu vă va fi uşor să depăşiţi obstacolele ce se vor ivi în calea dumneavoastră. Energia fizică este la limita inferioară. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii, reamenajări, acestea vor putea fi finalizate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Iniţiativele în plan sentimental vor fi apreciate de partenerul de suflet.
 
Fecioară
Mare atenţie, căci aveţi tendinţa de a vă neglija sănătatea, ceea ce v-ar putea crea probleme serioase, poate chiar o spitalizare. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Problemele cu care v-aţi confruntat până acum în plan profesional vor începe să se rezolve într-o oarecare măsură.

Balanţă
S-ar putea să aveţi o zi tensionată din cauza divergenţelor cu partenerul de viaţă. Vă recomandăm să amânaţi deciziile importante, pentru că este posibil să fiţi confuz şi să nu vă puteţi concentra. Ar fi bine să vă puneţi ordine în idei. Fiţi mai atent cu persoanele în vârstă din familie! Energia mentală este la limita superioară, dar ar fi cazul să nu vă suprasolicitaţi, deoarece aţi putea avea probleme pe fond nervos.

Scorpion
Comunicarea cu cei din jur nu va fi prea bună. Mare atenţie în cazul în care doriţi să vă puneţi semnătura pe un document oficial. Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea serios de furcă. Un interes major veţi manifesta şi pentru relaţia cu partenerul de suflet, pe care v-aţi putea-o consolida în această perioadă. Starea dumneavoastră generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil de fapte măreţe.  

Săgetător
Inteligenţa vie, spiritul de observaţie vor ieşi din nou în evidenţă, aducându-vă respectul colegilor, dar şi respectul şefilor. Din punct de vedere financiar, situaţia nu este nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Oricum, cheltuielile vor fi mari în această perioadă. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate de mai mare anvergură, înarmaţi-vă cu răbdare! Dacă veţi amâna chestiunile mai dificile pentru altă zi, veţi putea petrece clipe relaxante în compania prietenilor.
 
Capricorn
Activităţile extraprofesionale vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi, petrecând clipe excelente în compania partenerului de suflet. Din punct de vedere financiar, situaţia nu vă favorizează. Aţi putea avea o reuşită datorită implicării în activităţi de colaborare. Investiţiile pe care le aveţi în plan nu-şi vor arăta eficienţa decât în timp mai îndelungat.   

Vărsător
Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile profesionale. Relaţia cu colegii nu este dintre cele mai fericite, dar şefii vă apreciază iniţiativele. N-ar fi exclus ca cineva din anturajul apropiat să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă. Impulsivitatea nu vă este de nici un folos în această perioadă. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte, în interes de serviciu, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.
 
Peşti
Încercările de a finaliza o lucrare începută de mai mult timp vor fi sprijinite de cei din jur. Aţi putea lua decizii sau aţi putea demara, cu reale şanse de succes, o activitate intelectuală. Ceva bani aţi putea câştiga din speculaţii sau participând la jocuri de noroc; cu măsură, însă. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu deoarece aţi putea genera neînţelegeri mari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS