24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi tendinţa de a fi cam impulsiv, ceea ce vă poate crea neplăceri majore. Nu veţi reuşi să comunicaţi prea bine cu cei din jur şi de aceea ar fi indicat să nu încercaţi nici un fel de colaborări. Partenerul de viaţă s-ar putea confrunta cu unele probleme şi va avea nevoie de sprijinul dumneavoastră. Nemulţumirile cu care v-aţi confruntat până acum cu situaţia financiară se vor rezolva. Dimineaţă vă bucuraţi că un prieten reuşeşte să vă înapoieze o datorie mai veche.

Taur
Nu este un moment favorabil pentru a face o investiţie de mai mari dimensiuni sau de a face cheltuieli nejustificate. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată şi nu este cazul să încercaţi să-i convingeţi să vă accepte iniţiativele. La serviciu veţi munci destul de mult şi din acest motiv nu veţi putea să vă petreceţi timpul liber aşa cum v-aţi propus.     

Gemeni
Este posibil ca la serviciu să aveţi parte de multă alergătură pentru a rezolva chestiuni urgente apărute pe ordinea de zi. Persoanele mai tinere din familie vor avea nevoie de mai multă îndrumare din partea dumneavoastră, mai ales pe la jumătatea intervalului. Cu banii vă va fi destul de bine, căci veţi reuşi să obţineţi unele câştiguri din colaborări sau din activităţi extraprofesionale. Vă puteţi baza pe intuiţie.

Rac
Relaţia cu rudele mai îndepărtate revine în actualitate. Este posibil să fiţi obligat să interveniţi într-o discuţie aprinsă; o atitudine mai obiectivă va fi absolut obligatorie, căci altfel riscaţi să nedreptăţiţi pe cineva. În cazul în care doriţi să începeţi o lucrare de mai mare anvergură în apartament, nu vă aşteptaţi ca lucrurile să se finalizeze cu rapiditate.   

Leu
Situaţia financiară este destul de complicată. Cheltuielile nu vor fi mari, dar banii care vi se datorează vă vor parveni cu întârziere. Investiţiile pe care le veţi face în această perioadă nu-şi vor arăta roadele prea curând. Mintea vă este plină de idei, dar acestea sunt cam împrăştiate şi nu ar fi cazul să le puneţi în practică decât după ce vă veţi sfătui cu cineva de încredere. Dacă vă aflaţi în faţa unei dileme sentimentale şi sunteţi nevoit să luaţi o hotărâre, acum este momentul.
 
Fecioară
Nu este cazul să daţi curs impulsivităţii deoarece aţi putea avea neplăceri serioase, mai ales cu superiorii ierarhici. Partenerul de viaţă ar putea avea unele câştiguri financiare care vor asigura îmbunătăţirea bugetului comun. În plan profesional vor fi multe de făcut, dar veţi reuşi să faceţi faţă tuturor cerinţelor, iar eforturile nu vor rămâne neobservate de superiorii ierarhici.  

Balanţă
Este posibil să primiţi o ofertă excelentă de colaborare, din punct de vedere financiar. Pe de altă parte n-ar fi exclus ca la serviciu să aveţi o realizare la care aproape nici nu mai speraţi. O persoană importantă ar putea fi convinsă să vă susţină iniţiativele. Aţi putea călători în compania partenerului de viaţă. Aveţi o zi încărcată. Sunteţi, însă, destul de energic pentru a face faţă tuturor problemelor.

Scorpion
Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi, dar, mai ales, în relaţia cu partenerul de viaţă. La serviciu aţi putea primi noi sarcini care se vor dovedi dificile, dar pe care le veţi rezolva din mers. Oricum, relaţia cu colegii va fi mulţumitoare, aşa că veţi putea miza pe sprijinul acestora. Aveţi ocazia să puneţi în aplicare planuri mai vechi şi să vă ocupaţi de probleme de sănătate minore, dar care pot evolua.    

Săgetător
Evitaţi să vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii deoarece sunt persoane care nu aşteaptă decât să faceţi un pas greşit. Colaborările vă vor aduce o mulţime de avantaje şi în această perioadă. Manifestările de gelozie ale partenerului ar putea determina apariţia unor tensiuni în relaţia voastră. La slujbă, situaţia s-ar putea deteriora, aşa că nu veţi putea miza pe sprijinul colegilor. Vă recomandăm să nu faceţi nici un fel de speculaţii. Aveţi şanse să câştigaţi bine şi să vă afirmaţi în societate.
 
Capricorn
Traversaţi o perioadă extrem de tensionată şi ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Va fi nevoie de multă alergătură pentru a rezolva situaţii mai delicate ce se vor ivi la serviciu. Veţi primi o propunere de colaborare care vă va da posibilitatea de a vă îmbunătăţi situaţia materială.

Vărsător
Capacitatea de a vă canaliza energia în scopuri constructive vă ajută. Colaborările vă vor da posibilitatea să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. În carieră vă veţi confrunta cu situaţii dificile, pe care le veţi rezolva cu greu. Va trebui să daţi dovadă de tact şi de răbdare, altfel nu vă va fi uşor să vă descurcaţi. Tendinţa către critică poate dăuna şi relaţiilor din familie. S-ar putea să întâmpinaţi câteva obstacole, în special de natură materială.

Peşti
La serviciu, lucrurile se vor rezolva cu greutate şi nu vă va fi uşor să vă descurcaţi. Dacă veţi reuşi să daţi dovadă de ceva răbdare ar fi mai uşor pentru toată lumea. Nu vor lipsi, însă, ocaziile de distracţii, aşa că starea psihică se va îmbunătăţi. Situaţia sentimentală este în ansamblu bună. Timpul liber îl veţi petrece în compania fiinţei iubite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS