14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJane Fonda nu se teme de moarte

Jane Fonda nu se teme de moarte

După ce a trecut printr-o perioadă destul de dificilă când, în 2010, a fost diagnosticată cu cancer la sân, legendara actriţă Jane Fonda a mărturisit că este mai puternică și că această boală a ajutat-o să realizeze că nu se teme de moarte, informează contactmusic.com.
Într-un interviu recent acordat în cadrul emisiunii „Oprah’s Next Chapter“, Jane Fonda, acum în vârstă de 75 de ani, a vorbit deschis de momentul în care a realizat că era la fel de împăcată cu ideea de a muri și înainte să afle că are cancer.
„A fost un test bun, pentru că mereu am spus că nu mă tem de moarte. Și chiar nu mă temeam. M-am alăturat unei familii de milioane de femei care au trecut prin asta și m-am gândit că va fi o călătorie interesantă. Mi-am zis că poate scap, poate nu, dar nu m-am speriat. Am sperat că nu o să mor, dar nu am fost speriată de moarte în sine“, a spus actriţa.
În cadrul unui control de rutină, actriței, dublă câștigătoare la Oscar, i-a fost descoperită o tumoră mică la nivelul sânului. O biopsie a indicat că aceasta era noninvazivă și astfel cancerul a fost extirpat cu succes, în urma unei proceduri simple.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS