17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Centrul de interes al Berbecilor pentru săptămâna care începe va fi dragostea. Cei singuri vor începe să caute ceva serios sau chiar se vor gândi să reia o fostă relaţie. Cei cuplaţi vor dori să facă un pas înainte. Grijile financiare vor trece pe planul al doilea, mai ales că un prieten le va veni în ajutor cu o mică, dar binevenită, sumă de bani. Nici profesia nu îi va stresa prea mult, vor primi sarcini de rutină de care se vor achita fără probleme.

Taur
În perioada următoare, Taurii vor fi cam dezorientaţi în ceea ce priveşte situaţia lor profesională. Vor primi tot felul de propuneri derutante din mai multe părţi şi nu vor şti ce să creadă. Mai bine ar fi să se concentreze asupra jobului actual, pentru că aşa au mai multe şanse să evolueze. O sumă de bani primită de la cineva din familie îi va ajuta să-şi rezolve nişte probleme legate de locuinţă.    Gemeni
În săptămâna următoare, Gemenii vor fi foarte creativi şi spontani în relaţia de cuplu. Partenerii lor se vor bucura de multe surprize şi momentele plăcute se vor ţine lanţ. Din păcate, această stare de veselie continuă va avea efecte negative asupra planului profesional: mintea Gemenilor nu va sta deloc la job şi vor fi tentaţi să lase lucrurile pe ultima clipă.

Rac
Racii vor fi nevoiţi să înveţe să comunice mai bine cu partenerul de cuplu, comunicare însemnând altceva decât văicăreala continuă. Deşi ei pun foarte mare accent pe comunicare în teorie, se pot dovedi destul de nerăbdători şi insensibili în practică. Partenerul nu se va mai mulţumi cu vorbe goale, ci va aştepta o schimbare vizibilă de comportament. Atenţie şi la job, o vorbă scăpată fără judecată le poate face necazuri.   Leu
Multe discuţii legate de bani vor transforma săptămâna Leilor într-o negociere dură. Proiectele lor pot da rezultate foarte bune, dar va fi nevoie să lupte mult pentru ele. Planurile li se vor schimba de mai multe ori şi nu vor primi un răspuns sigur până la sfârşitul săptămânii. Aspectul sentimental este foarte mulţumitor, partenerul de cuplu le va arăta foarte multă înţelegere şi căldură.

Fecioară
Fecioarele fac multe eforturi în această perioadă pentru a se remarca profesional. Nu e vorba doar de mai multă muncă, ci şi de învăţarea unor lucruri noi, care le-ar putea evidenţia profesional. Vor avea spor în tot ce întreprind, cu condiţia să-şi facă un program de lucru eficient, ceea ce nu e greu pentru această zodie. O cheltuială neprevăzută riscă să le strice planurile de weekend. Oricum, banii le vor scăpa printre degete zilele acestea.  
 

Balanţă
Balanţele se vor concentra foarte mult asupra familiei în zilele următoare. O rudă apropiată le va cere un ajutor financiar, dar ar fi recomandat ca Balanţele să nu pară că au cedat prea uşor, altfel li se va cere şi mai mult. Tot de un eveniment de familie va fi legat un drum la sfârşitul săptămânii. Vor apărea multe cheltuieli legate de casă, dar vor reuşi să se descurce onorabil.

Scorpion
Profesia va fi pe primul plan pentru Scorpioni în această săptămână. Relaţia cu superiorii va fi un pic tensionată în primele zile, dar se va destinde pe la mijlocul săptămânii. Scorpionii trebuie să mai renunţe puţin la cuvintele acide şi la încăpăţânare. Va fi mult de muncă, dar, dacă trec de acest hop, vor avea şi avantaje financiare. Relaţia cu partenerul de cuplu va fi excelentă, plină de surprize plăcute şi de momente intime deosebit de tandre.

Săgetător
Pentru Săgetători, urmează o săptămână foarte favorabilă dialogului. Orice probleme ar avea cu cei din jur, din orice motive, acum este momentul să ia taurul de coarne. Vor fi extrem de convingători, aşa că sunt toate şansele să fie mulţumiţi de rezultatele discuţiilor. În profesie, vor avea ocazia să încerce ceva nou, să abordeze un proiect îndrăzneţ şi să se facă remarcaţi.

Capricorn
Săptămâna Capricornilor se va caracteriza printr-o lipsă totală de racordare la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Vor întârzia mult, nu vor respecta termenele care li se impun, vor uita multe lucruri importante. Ar fi bine să aibă agenda bine organizată, dacă vor să evite discuţiile cu şefii. Banii se vor duce la fel de repede cum vor veni, dar nu vor apărea probleme din cauza lor.  

Vărsător
Pentru Vărsători, urmează o săptămână plină de stres, în care li se vor contesta anumite realizări şi vor fi nevoiţi să ia unele lucruri de la capăt. Nici domeniul amoros nu este scutit. Vărsătorii singuri vor fi nevoiţi să-şi justifice multe acţiuni în faţa partenerului, însă ar fi mai bine să fie fermi, pentru că altfel vor da curând peste aceleaşi probleme.

Peşti
Peştii au în faţă o săptămână reuşită în ceea ce priveşte negocierile de orice fel, fie că e vorba de o mărire de salariu sau de realizarea unor planuri împreună cu persoana iubită. Ei vor şti să îşi impună ideile fără să creeze invidie în jurul lor, iar succesele de acum vor avea consecinţe pe termen lung. Să fie atenţi cu banii, există riscul de a pierde sume importante sau de a fi victimele unor jafuri sau escrocherii. În dragoste, Peştii singuri au noroc la cuceriri trecătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS