17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Veţi avea o zi plină, în care nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Energia vă susţine în tot ce faceţi, dar şi prietenii vor fi de partea dumneavoastră cu vorba, dacă nu cu fapta. Relaţiile cu străinătatea vă vor aduce satisfacţiile scontate indiferent că este vorba de comunicarea cu prietenii de pe alte meleaguri sau de călătorii. Astăzi pot avea loc schimbări importante, mai ales pe plan profesional şi în afaceri.
 
Taur
Aveţi de pus în ordine tot felul de hârtii, ceea ce vă va plictisi peste măsură. Energia de care daţi dovadă în tot ce faceţi va determina o creştere de popularitate în rândul prietenilor. O cunoştinţă vă va face un anunţ. Evitaţi discuţiile în contradictoriu sau activităţile în care aveţi nevoie de colaborare. De fapt, ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive, căci aţi putea face greşeli.

Gemeni
Sunteţi încordat într-o oarecare măsură, dar, după ce veţi pune la punct planurile de viitor, vă veţi simţi mult mai bine. Cineva din familie vă va solicita un sfat într-o problemă importantă. Dacă aveţi de gând să participaţi la jocuri de noroc, sunt şanse mici să câştigaţi. Timpul liber ar putea fi alocat chestiunilor domestice, la care aţi rămas în urmă în ultimul timp. Vă sfătuim să profitaţi de această conjunctura favorabilă.

Rac
Aveţi de făcut o mulţime de drumuri, care par a nu se mai termina. Dacă vă rămâne timp, aţi putea încerca să vă rezolvaţi corespondenţa. Înţelegerile scrise sau verbale au toate şansele să se realizeze în cel mai scurt timp. Starea generală nu va fi nemaipomenită în primele ore ale dimineţii, aşa că, dacă aveţi ceva important de făcut, încercaţi după prânz.

Leu
Veţi avea o discuţie cu o rudă apropiată, în urma căreia vor apărea câteva semne de întrebare. Aveţi nevoie de puţin timp pentru a vă pune gândurile în ordine. O ieşire la un spectacol ar fi binevenită. În general, activităţile sociale vă vor face bine, căci vă vor permite să depăşiţi mai uşor agitaţia cotidiană, ce pare a nu se mai termina. Cu prietenii vă înţelegeţi foarte bine.

Fecioară
Este momentul să faceţi schimbările pe care le doriţi în apartament, căci membrii familiei vă vor susţine în această direcţie. Unul dintre părinţi va avea o realizare, ceea ce vă va bucura nespus. Nivelul cheltuielilor va creşte simţitor şi acest lucru vă creează o stare de nesiguranţă. Totuşi, nu este cazul să vă faceţi probleme, situaţia dumneavoastră financiară este relativ stabilă. Vă sfătuim să fiţi mai diplomat.
 

Balanţă
Situaţia financiară nu vă va ridica probleme, aşa că puteţi face liniştit cumpărăturile pe care le aveţi în plan. În cazul în care doriţi să luaţi o decizie privitoare la cămin, ar fi bine ca mai întâi să vă consultaţi cu ceilalţi membri ai familiei. Nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, deoarece există riscul de a provoca discuţii obositoare, fără nici un rezultat.  

Scorpion
Veţi fi pus în situaţia de a arbitra o scurtă dispută între prieteni, ceea ce vă va aduce, din nou, în centrul atenţiei. Este posibil să aveţi ocazia să faceţi o cunoştinţă care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Cel puţin, deocamdată, nu este cazul să vă implicaţi în activităţi dificile, deoarece este puţin probabil să le puteţi face faţă. Deveniţi autoritar şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. După-amiază, vă liniştiţi cu prilejul unei întâlniri cu prietenii.
   

Săgetător
Răbdarea şi perseverenţa se cer a fi puse pe primul plan, căci proiectele pe care vi le-aţi făcut nu prea au sorţi de izbândă. Nu aveţi însă nici un motiv să vă impacientaţi, căci aveţi timp suficient la dispoziţie. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că n-aţi fi rău să vă păstraţi mai mult timp pentru odihnă. Acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii.

Capricorn
Problemele de cuplu sau neînţelegerile de orice fel pot fi cu uşurinţă rezolvate. Soluţiile pe care le găsiţi acum dau satisfacţii multiple tuturor celor implicaţi. Energia fizică vă susţine în tot ce veţi întreprinde, dar, dacă doriţi ca succesul să fie deplin, încercaţi să fiţi mai conciliant. Farmecul personal vă va da ocazia să faceţi o excelentă impresie unei persoane de sex opus. Este o zi favorabilă deplasărilor în interes de familie. Puteţi câştiga bani de unde nu vă aşteptaţi.
 

Vărsător
Vă tentează să ieşiţi la cumpărături pentru a vă satisface unele mofturi. N-ar fi exclus nici ca persoanele mai tinere din familie să aibă nevoie de o sumă de bani care nu vă este tocmai la îndemână. Implicarea în activităţi sociale vă va permite să vă puneţi în valoare calităţile, dar şi să vă găsiţi adepţi pentru proiectele mai vechi. Relaţia cu fraţii revine în actualitate.

Peşti
Dorinţa de o mai mare independenţă îi ia pe nepregătite pe cei din jur şi poate provoca discuţii obositoare. Dacă doriţi să vă impuneţi punctul de vedere, încercaţi să fiţi mai diplomat şi să o luaţi mai pe ocolite. Eventual, lăsaţi loc pentru a continua discuţia şi mâine. Cineva din anturajul apropiat vă va cere o mână de ajutor pentru a rezolva o chestiune gospodărească. Vă recomandăm să ţineţi cont şi de sugestiile partenerului de viaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS