14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJanet Jackson, a treia oară la altar

Janet Jackson, a treia oară la altar

Cântăreaţa R&B Janet Jackson a anunţat că s-a căsătorit în secret cu logodnicul ei, omul de afaceri Wissam al Mana, anul trecut, în condiţiile în care presa specula că nunta va avea loc în primăvara acestui an, în Qatar, ţara de origine a acestuia. Janet Jackson a dezvăluit recent că tabloidele s-au înşelat şi că ea şi Al Mana sunt deja soţ şi soţie. Anunţul a fost făcut în timpul emisiunii „Entertainment Tonight“, informează contactmusic.com. „Zvonurile cu privire la o nuntă extravagantă sunt pur şi simplu false. Ne-am căsătorit încă de anul trecut, în cadrul unei ceremonii private, liniştite şi teribil de frumoase. Cadourile de nuntă pe care ni
le-am oferit unul altuia au fost contribuţii la diferite acte de caritate în beneficiul copiilor. Am aprecia dacă ne este respectat dreptul la viaţa privată şi dacă ni se va permite să petrecem tot acest timp bucurându-ne unul de celălalt. Cu dragoste, Wissam şi Janet“, se arată în scrisoarea trimisă presei de cuplul Janet Jackson – Al Mana.
Janet, în vârstă de 46 de ani, speră ca acest al treilea mariaj al ei să fie norocos. Cei doi amorezi formează un cuplu de aproape trei ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS