11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Un stimulent va veni de la cineva care are un efect puternic asupra dumneavoastră și astfel vă implicaţi trup și suflet într-o nouă acțiune. Vreți ceva nou, dar nu aveți curajul să porniți singur, de aceea stați concentrat la orice impuls care s-ar putea ivi de la ceilalți. Cineva vă dă o idee excelentă pe care o veți prelua imediat și o veți transforma într-o reușită de toată frumusețea.

Taur
Aveți senzația că vi s-au înecat toate corăbiile, pentru că planul de la care așteptați doar lucruri bune pare să se împotmolească aici. Nu puteți merge mai departe pe calea pe care ați început-o, dar, în loc să abandonați complet orice efort, mai bine ați schimba un pic macazul. Sigur apare cale alternativă de a duce mai departe ce ați început, totul e să nu-l luați pe nu în brațe și, dacă nu v-a ieșit din prima, mai degrabă să-i puneți punct.  

Gemeni
Vă simțiți bine printre oameni, chiar și printre necunoscuți, cu care reușiți să găsiți ușor un subiect comun de discuție. Excelați în conversație și în actul comunicării, vă descurcați de minune chiar și în limbile străine în care aveți ocazia să discutați, ca atare relația cu lumea vă pune într-o lumină foarte favorabilă. Arătați ce ați învățat, la ce sunteți cel mai bun și vă stimulează să dați tot din dumneavoastră pentru a fi pe placul tuturor.

Rac
Parcă nimic nu mai înaintează iar ritmul îngrozitor de lent în care merge un proiect început de ceva vreme vă face să vă pierdeți interesul. Începeți să credeți că nu veți mai ajunge niciodată acolo unde v-ați propus și fiecare zi care trece fără să aducă nimic nou vă determină să vă gândiți deja la altceva.  

Leu
Vă îndreptați spre rezultate promițătoare care vă vor încânta, iar încurajările de pe margine vă obligă să nu vă lăsați nici o clipă până nu puneți mâna pe roadele visate. Aveți planuri mărețe în minte și abia așteptați să le puneți în aplicare, dar, înainte de a le da drumul, ar trebui să vă sfătuiți cu o persoană cu mai multă experiență. Părerile sale vor avea un efect stimulativ asupra dumneavoastră.

Fecioară
Cu stimulentele adecvate, ambiția dumneavoastră crește și sunteți capabil de adevărate miracole dacă știți că sunteți susținut. Cineva știe câtă nevoie aveți de încurajări și face tot posibilul să vă ambiționeze să mergeți mai departe, pentru că puteți, pentru că știți, pentru că aveți cu ce! Chiar dacă, pe undeva, apelează și la lingușeli sau exagerări, sunt bune și acestea, pentru că vă motivează și vă dau mai multă încredere.

Balanţă
Un proiect la care ați muncit multă vreme se poate încheia atât de brusc, încât nici nu mai aveți timp să adăugați ultimele detalii. Nu credeați că se va ajunge aici, pentru că  dumneavoastră aveați o strategie mai îndelungată în minte, iar rezultatul în fața căruia vă găsiți azi brusc nu vă satisface. Altceva ați visat în acest demers, or, finalul atins pare mai degrabă un eșec, o ușă trântită în nas, și nu ținta pe care v-ați propus-o atunci când ați pornit pe acest drum.

Scorpion
Stați ca pe ghimpi în așteptarea unei anumite vești care iată, soseşte cu surle și trâmbițe chiar azi. Vă simțiți dintr-o dată mult mai relaxat, pentru că stresul așteptării dispare ca prin farmec. Este exact răspunsul pe care îl visați, soluția mult dorită care va rezolva o problemă încurcată, o informație vitală de care aveați nevoie de urgență, ca să vă puteți liniști.  

Săgetător
Aveți multă energie și o capacitate extraordinară de a vă concentra în mai multe direcții simultan. Totuși, chiar dacă ați fi capabil de reușite pe mai multe fronturi, tot va veni o clipă când o banală neglijență ar putea lăsa urme nedorite. Faceți un efort să vă canalizați energia spre un singur lucru, să îl duceți la capăt cu brio și abia după aceea să vă ocupați și de alte probleme. A le face pe toate dintr-o lovitură stă azi în calitățile dumneavoastră, dar nu veți fi sută la sută mulțumit de rezultate.

Capricorn
Oricât de tolerant și de răbdător ați fi, aveți și dumneavoastră  o limită după care nu mai puteți să vă păstați calmul. Azi cineva vă scoate de-a binelea din sărite și aveți o reacție agresivă, ce miră pe toată lumea. Sunteți omul care suportă multe, tăceți în banca dumneavoastră, dar când lucrurile devin insuportabile, răbufniți periculos.  

Vărsător
Nu vă puteți concentra eficient la nici una din sarcinile acestei zile. Dacă vă apucați de un lucru, gândul dumneavoastră zboară imediat în altă parte, de parcă niciodată nu sunteți mulțumit cu ce aveți. Dacă totul merge bine la serviciu, sunteți nemulțumit de ceea ce se petrece acasă. Dacă aveți bani, nu sunteți mulțumit de amor. Deci, orice ați face și orice vi s-ar oferi, aveți mereu o nemulțumire în suflet și nu reușiți să vedeți lucrurile bune pe care le aveți totuși la îndemână.

Peşti
Dețineți toate resursele necesare să faceți față cu brio valului de afronturi și piedici care se ivesc azi în calea dumneavoastră. Vi se pare că toate s-au aliat împotriva dumneavoastră, bateți pasul pe loc și nu reușiți nimic din tot ce v-ați propus, dar deh, mai sunt și astfel de momente când toate merg de-a-ndoaselea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS