8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinActori fără mască

Actori fără mască

Câteva dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood au acceptat să fie fotografiate fără să se ascundă în spatele machiajului, relatează
dailymail.co.uk

Atunci când apar în public, unele actriţe au grijă să fie impecabile din cap până în picioare şi în cele mai multe dintre imaginile în care le vedem sunt perfect machiate şi aranjate, uneori chiar retuşate cu ajutorul programelor de editare foto. De data aceasta, însă, actriţe precum Kristen Stewart, Nicole Kidman, Naomi Watts sau Marion Cotillard au fost fotografiate „fără mască“ pentru un pictorial realizat pentru revista W de fotograful Juergen Teller. Actriţele, dar şi câţiva bărbaţi din Cetatea Filmului, sunt prezentaţi publicului aşa cum sunt în realitate, cu defecte şi calităţi, revista propunându-şi să celebreze cele mai strălucitoare staruri în mod inedit. Pictorialul este însoţit şi de interviuri scurte acordate de protagoniste, discuţii în cadrul cărora fiecare şi-a povestit câteva dintre experienţele de pe platourile de filmare sau din viaţa de zi cu zi.
Deşi apare în pictorial nemachiată, Nicole Kidman are totuşi o apariţie extrem de elegantă, ca întotdeauna. Purtând o rochie neagră şi cu o coafură impecabilă, actriţa priveşte fără complexe direct în obiectivul aparatului de fotografiat, conştientă de faptul că naturaleţea unei femei este de fapt un atu.
Vedeta din seria „Amurg“, Kristen Stewart, de 24 de ani, este înfăţişată aşezată comod pe un fotoliu de piele, îmbrăcată cu o rochie fără bretele, şi se vede cu ochiul liber că nu este deloc machiată, întrucât cearcănele sunt vizibile.
Şi totuşi, înfruntă obiectivul aparatului de fotografiat, conştientă fiind de faptul că, înainte de a fi star de cinema, este o femeie ca oricare alta.

Naomi Watts, cu umor despre naturaleţe

Naomi Watts a acceptat şi ea provocarea, apărând în pictorial îmbrăcată cu un maieu pe gât, aşezată într-un pat, pe spate, într-o ipostază jucăuşă – şi ea fără nici o urmă de machiaj. Actriţa, care anul acesta va împlini 45 de ani, le-a povestit redactorilor revistei că deseori se simte norocoasă pentru faptul că oamenii nu o recunosc pe stradă atunci când iese în public nemachiată sau cu un machiaj natural. Frumoasa Naomi, recunoscută pentru părul ei blond şi ochii mari, albaştri, susţine că atunci când iese la plimbare cu soţul său, Liev Schreiber, el este cel care atrage atenţia oamenilor care le ies în cale. „Foarte rar sunt recunoscută pe stradă, din fericire. Imaginea pe care oamenii şi-au creat-o despre mine e cea pe care o văd pe covorul roşu, numai că în viaţa de zi cu zi nu arăt deloc aşa. Mă amestec bine în mulţime. Soţul meu, însă, iese în evidenţă şi nu o dată am fost dată la o parte pentru ca admiratorii lui să ajungă mai aproape de el. Îl recunosc şi mă roagă pe mine să le fac o poză cu el, habar n-au cine sunt eu“, a povestit cu umor Naomi Watts.

Alţi „curajoşi“

Pe lista actorilor care au avut curajul să se prezinte în faţa admiratorilor şi criticilor fără mască se numără şi Marion Cotillard, care a fost surprinsă de aparatul de fotografiat proaspăt ieşită de sub duş, fără machiaj, cu părul ud şi înfăşurată cu un prosop, şi totuşi fascinantă. Jessica Chastain şi Kiera Knightley privesc şi ele direct în obiectiv, ochii pătrunzători fiind elementul central al imaginii, care nu are nevoie de nici o descriere.
Dintre domnii care au acceptat provocarea îi menţionăm pe Matthew McConaughey, care este fotografiat într-o pauză din timpul filmărilor pentru pelicula „The Dallas Buyers Club“, Daniel Day-Lewis, care pozează îmbrăcat într-o ţinută lejeră şi încălţat cu cizme de cowboy, Javier Bardem şi Phillip Seymour Hoffman, care au făcut publice imagini needitate, în care sunt surprinşi în ipostaze inedite (primul acoperit cu o pătură, cel de-al doilea îmbrăcat de zi, cu căciulă şi haină de fâş), dar şi haiosul Jack Black, care cu cea mai mare lejeritate face haz de necaz de silueta lui masivă, care de altfel l-a şi consacrat.
Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS