21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Propunerile pe care le veţi primi vor fi tentante, dar nu este cazul să vă implicaţi decât în acţiuni pe termen scurt. Unele schimbări pe care le aveaţi în minte de mai multă vreme nu vor mai putea fi evitate. Activităţile intelectuale vă vor favoriza, căci vă vor permite să vă puneţi în evidenţă spiritul practic şi capacitatea de sinteză. Situaţia financiară nu este satisfăcătoare, dar nu reuşeşte să vă descurajeze sau să vă determine să vă pierdeţi încrederea în forţele proprii.

Taur
Cineva din familie ar putea interveni în relaţia dumneavoastră cu partenerul de suflet, ceea ce ar putea genera unele discuţii. Dacă nu veţi vorbi mai mult decât este cazul, nu se va întâmpla nimic neplăcut. Este posibil să primiţi o veste care vă va binedispune. Drumurile nu vor lipsi din agenda zilei, dar vă vor da ocazia să rezolvaţi o problemă importantă.  

Gemeni
În plan financiar, puteţi avea o realizare. Câştigurile nu se lasă prea mult aşteptate şi eforturile pe care le-aţi făcut îşi vor demonstra eficienţa. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit şi suprasolicitarea vă va face să vă simţiţi pur şi simplu epuizat. Activităţile sociale vă vor avantaja, căci vă vor da posibilitatea să faceţi cunoştinţe interesante. Chiar dacă vă simţiţi în formă, vă recomandăm să vă gândiţi bine înainte de a acţiona.

Rac
Ziua se anunţă deosebit de favorabilă tuturor iniţiativelor în plan sentimental. Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine şi acest lucru vă ajută să vă simţiţi mai relaxat. În schimb, dacă sunteţi căsătorit, puteţi avea parte de discuţii obositoare. Partenerul de afaceri va încerca să-şi impună punctul de vedere şi ar fi bine să acceptaţi lucrurile aşa cum sunt.

Leu
Sunteţi cam irascibil, ceea ce vă poate determina să luaţi decizii pripite. Fiţi cât se poate de atent, deoarece este posibil să faceţi greşeli cu repercusiuni majore! Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei apropiaţi, deoarece este posibil să aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută. În cazul în care aveţi o problemă de sănătate, ea şi-ar putea găsi rezolvare. Primiţi o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă împreună cu un prieten.

Fecioară
Nevoia de dialog, de comunicare va fi accentuată în această perioadă, aşa că aţi putea discuta cu partenerul de suflet pe marginea proiectelor de viitor. Pregătiţi-vă să fiţi alături de fiinţa iubită, căci este posibil ca aceasta să se confrunte cu o problemă de sănătate. Încercaţi să fiţi mai atent, mai conciliant! După-amiază s-ar putea să primiţi o veste neplăcută de la şeful dumneavoastră.

Balanţă
Astăzi vor exista unele tensiuni în ceea ce priveşte relaţia cu fiinţa iubită. Nu este un moment prielnic pentru a discuta despre nemulţumirile pe care le aveţi, deoarece în orice clipă poate izbucni o ceartă obositoare. Nu este momentul pentru a face schimbări de anvergură în această direcţie, pentru că în scurt timp veţi constata că aţi făcut o greşeală. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan profesional şi intelectual, dacă daţi dovadă de perseverenţă.

Scorpion
Vă aşteaptă o zi bună în plan sentimental. Farmecul personal este la limita superioară şi oriunde vă veţi duce vi se vor face complimente. Iniţiativele în acest domeniu se vor bucura de succes, dar nu este cazul să faceţi schimbări de mai mare anvergură. Dacă aveţi de gând să plecaţi într-o călătorie de divertisment, prietenii vă vor susţine această iniţiativă.  

Săgetător
Este posibil să apară unele neînţelegeri cu colaboratorii. Cel mai bine ar fi să faceţi totul de unul singur. În cazul în care vi se vor repartiza noi sarcini de serviciu, înarmaţi-vă cu răbdare, căci soluţiile vor veni cu întârziere. Nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil, căci sunt persoane care pândesc orice slăbiciune. Spre după-amiază, veţi primi o informaţie interesantă. Vă recomandăm să acordaţi mai mult timp odihnei, altfel riscaţi să aveţi probleme de sănătate.

Capricorn
Vă veţi agita cu tot felul de treburi, care mai de care mai importante, şi nu vă va mai rămâne timp pentru divertisment. În schimb, veţi avea posibilitatea de a finaliza o situaţie ce ar putea aduce ceva mai multă stabilitate în viaţa afectivă. Dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o nouă activitate, nu vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat.    

Vărsător
Starea generală va fi în ansamblu bună, în ciuda stării de agitaţie ce vă caracterizează de ceva vreme. În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu ceva probleme de sănătate astăzi, ele s-ar putea rezolva. Ar fi bine totuşi să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Cheltuielile făcute în scopul îmbunătăţirii sănătăţii vor fi eficiente. Sunteţi plin de elan şi aveţi iniţiative inspirate.

Peşti
Vor fi multe de făcut şi nu prea veţi avea timp pentru dumneavoastră. Pe ordinea de zi vor apărea tot felul de urgenţe. N-ar fi exclus ca o activitate pe care o practicaţi în timpul liber să vă dea ocazia să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. O bună parte din timpul liber vi-l veţi petrece în compania prietenilor. Colaborările nu sunt indicate, aşa că ar fi mai bine să faceţi totul singur. Pe plan sentimental, nu aveţi de ce să vă plângeţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS