5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În gospodărie aţi putea finaliza o activitate demarată cu mai mult timp în urmă. Şansa vă va surâde în cazul în care doriţi să vă puneţi în practică un proiect mai vechi. Colaborările vă vor avantaja în această perioadă, iar ofertele vor fi oarecum surprinzătoare. Situaţia financiară este destul de complicată, în sensul că sumele ce vi se cuvin vă parvin cu oarecare întârziere. Vă recomandăm să nu vă certaţi, pentru că nu aveţi nimic de câştigat.

Taur
Şansele de a avea o realizare solidă sunt mari şi ar fi păcat să nu le fructificaţi. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu cei de la serviciu, şi toate vor evolua cât se poate de bine. O investiţie făcută în această zi ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat. În cazul în care doriţi să obţineţi o aprobare, fiţi foarte atent cum puneţi problema!

Gemeni
Situaţia profesională este bună şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Şefii sau alte persoane cu funcţie vă vor aprecia iniţiativele, dar nu ar fi rău să vă manifestaţi cu mai multă precauţie în faţa acestora. Starea psihică este destul de bună şi vă susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi. S-ar putea să fiţi mai încordat, din cauza problemelor pe care le aveţi cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri.

Rac
Relaţia cu colegii se îmbunătăţeşte văzând cu ochii. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat, ar fi bine să nu vă implicaţi în investiţii riscante. Activităţile de divertisment vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian. Activităţile intelectuale vă vor da posibilitatea de a vă pune în valoare inteligenţa şi inspiraţia.  

Leu
La serviciu veţi avea o mică surpriză, în sensul că unele lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate se vor dovedi a nu fi așa şi va trebui să reveniţi asupra lor. Oricum, veţi avea parte de o zi în care se vor ivi tot felul de situaţii care vă vor ţine cu sufletul la gură. Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii financiare, deoarece este posibil să aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută. Nu încheiaţi nici un fel de contract sau de tranzacţie!

Fecioară
Se va ivi o bună ocazie să finalizaţi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru vă va îmbunătăţi starea de spirit, mai ales că aveţi de făcut o investiţie importantă de timp şi nervi. N-ar fi rău să acordaţi mai multă atenţie modului în care doriţi să cheltuiţi banii. Este posibil ca situaţia financiară să se îmbunătăţească datorită implicării într-o activitate extraprofesională.

Balanţă
Situaţia financiară vă va interesa în mod special în această perioadă. Dialogul cu partenerul de suflet v-ar putea ajuta să puneţi lucrurile la punct. N-ar fi exclus să primiţi o propunere de colaborare, ce se va dovedi rentabilă în scurt timp. Interesul pentru chestiunile legate de familie este mai accentuat în această perioadă. Atenţie la discuţiile în contradictoriu. Nu vă simţiţi în deplinătatea forţelor fizice şi intelectuale, de unde şi starea de nervozitate în care vă aflaţi.

Scorpion
Obstacolele care vă vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu prietenii evoluează ceva mai bine. Se pare că veţi avea de făcut o mulţime de drumuri pentru a vă rezolva problemele curente, ceea ce vă va obosi.   

Săgetător
La serviciu este mult de lucru, dar puteţi spera la un ajutor din partea colegilor. Situaţia financiară va fi favorabilă, cel puţin în prima jumătate a intervalului. N-ar fi exclus ca unul dintre prieteni să aibă o problemă mai deosebită şi să vă solicite un împrumut. În gospodărie aţi putea face unele schimbări pe care vi le-aţi dorit de mai mult timp. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc, pentru că aveţi şanse minime să reuşiţi.

Capricorn
Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. Cheltuielile vor fi destul de mari şi ar fi bine să nu exageraţi în această direcţie. Dimineaţa este posibil să fiţi irascibil şi indispus.  

Vărsător
Încercarea de a iniţia o nouă activitate se va bucura de succes, cu condiţia să nu aşteptaţi rezultate imediate. La serviciu, situaţia va fi destul de agitată, deoarece veţi avea de luat decizii mai delicate. Este posibil să primiţi noi sarcini de serviciu, ceea ce va demonstra că şefii vă apreciază calităţile. În a doua parte a zilei vă veţi canaliza cu mai multă uşurinţă energia spre scopuri practice. Acasă vă bucuraţi de armonie şi bună înţelegere.

Peşti
Mintea vă va fi deosebit de vioaie, iar inventivitatea de care veţi da dovadă va fi apreciată mai ales în zona serviciului. Aici veţi fi implicat în tot felul de activităţi mărunte, dar cărora le veţi face faţă cu brio. Unul dintre colegi vă va face încurcături, dar ar fi bine să nu vă exprimaţi nemulţumirea. Oricum, lucrurile se vor rezolva mai repede decât aţi putea crede.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS