16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Perioada aceasta va fi favorabilă întâlnirilor cu prietenii, ca activitate de timp liber. În general activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că acestea vă vor da posibilitatea de a vă pune în evidenţă calităţile, dar şi de a face cunoştinţe noi, care v-ar putea fi de ajutor în viitorul apropiat. Vă faceţi planuri pentru zilele ce vor urma. Plănuiţi ieşiri cu prietenii, plimbări romantice sau chiar petreceri-surpriză pentru cineva drag.

Taur
Energia fizică nu este punctul dumneavoastră forte. Pe cât posibil nu vă implicaţi în activităţi deosebite şi încercaţi să vă păstraţi ceva mai mult timp pentru odihnă. Ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc, deoarece este posibil să fiţi victima unui accident. În ceea ce priveşte deciziile din domeniul serviciului, ar fi bine să vă consultaţi cu un prieten înainte de a le lua.  

Gemeni
Astăzi veţi fi preocupat de chestiunile de familie ceva mai mult decât în mod obişnuit. Activităţile gospodăreşti vă vor mânca mult timp, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să rezolvaţi totul în timp util. Oricum, iniţiativele în sectorul casnic se vor bucura de succes. La serviciu veţi fi iritat, ceea ce v-ar putea pune în situaţia de a avea unele neînţelegeri cu superiorii ierarhici.

Rac
Aveţi în faţă o zi propice câştigurilor din colaborări sau cu ajutorul partenerului de viaţă. De asemenea, aveţi şansa de a vă găsi parteneri pentru proiectele în care sunteţi implicat. Vă bucuraţi de o creştere a popularităţii, ceea ce vă dă posibilitatea de a obţine sprijinul celor din jur atunci când aveţi probleme. În plan sentimental, sunteţi cam nemulţumit, dar în scurt timp situaţia se va îmbunătăţi.

Leu
Interesul pentru prieteni şi activităţi de divertisment va creşte considerabil. N-ar fi exclus să reuşiţi să lămuriţi nişte neînţelegeri mai vechi. La serviciu atmosfera este plăcută, mai ales datorită colegilor mai tineri al căror entuziasm vă stimulează. Nu toată lumea pe care o întâlniţi azi vă este aliat. Aşadar, încercaţi să fiţi stăpân pe dumneavoastră şi să nu daţi semne de slăbiciune în faţa persoanelor necunoscute, pentru a evita situaţiile neplăcute, mai ales în cazul relaţiilor de serviciu.

Fecioară
Prudenţa va trebui pusă pe primul plan, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile cu cei apropiaţi. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi ceva mai agitată şi ar fi de dorit să vă cenzuraţi pornirile impulsive. De altfel, reacţiile necugetate v-ar putea aduce neplăceri pe toate planurile. O rudă apropiată vă va face o propunere asupra căreia se va face o dezbatere aprinsă.

Balanţă
În plan sentimental nu aveţi de ce vă plânge, căci persoana iubită este alături de dumneavoastră ori de câte ori aveţi nevoie. Din păcate, în familie sunt unele neînţelegeri. Ar fi bine să lăsaţi totul să se rezolve de la sine şi să nu vă încăpăţânaţi în a vă susţine punctele de vedere. În a doua parte a zilei este posibil să se producă un eveniment care vă aduce relaxare în familiă. Aveţi mare grijă ce spuneţi şi păstraţi-vă calmul pentru a evita certurile care se pot transforma apoi în invidie sau ură.

Scorpion
Drumurile scurte, în orice direcţie sau scop, vă vor aduce avantaje în această perioadă. O veste de la cunoştinţele de pe alte meleaguri vă va face să încheiaţi ziua într-o notă de optimism. La serviciu veţi avea parte de blocaje, aşa că va trebui să depuneţi un efort susţinut. În familie se vor discuta proiecte de interes comun, la care veţi avea un cuvânt greu de spus.  

Săgetător
Veţi putea încheia cu succes unele activităţi începute de mai mult timp, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile. Acasă este posibil să se petreacă un eveniment ce vă va obliga să daţi dovadă de multă diplomaţie. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi bulversată de tot felul de evenimente. Încercaţi să le discutaţi în linişte cu acesta şi mai ales, evitaţi să-i faceţi reproşuri. Relaţia cu persoanele din jur, dar în special cu femeile, au mari şanse să se transforme în adevărate provocări.

Capricorn
În profesie se profilează posibilitatea de a face ceva schimbări, dar ar fi bine să nu vă pripiţi. Totuşi, având în vedere că vă aflaţi într-o perioadă de vârf din punct de vedere intelectual, deciziile luate în această perioadă se vor dovedi în scurt timp inspirate. Fiinţa iubită ar dori mai multă atenţie din partea dumneavoastră.   

Vărsător
Încercaţi să fiţi mai eficient, deoarece întârzierile ce ar putea să apară în derularea proiectelor dumneavoastră vă vor costa mult în viitorul apropiat. Farmecul personal îşi va spune cuvântul şi veţi face o impresie excelentă unor persoane de sex opus. Ocaziile de a face o cucerire nu se vor lăsa aşteptate. Evitaţi dialogul în contradictoriu cu prietenii.

Peşti
Traversaţi o perioadă propice punerii în practică a proiectelor pe care le aveţi în domeniul sentimental. Chiar dacă relaţia cu superiorii ierarhici va fi ceva mai tensionată, aceştia vă apreciază iniţiativele şi sunt gata să vă sprijine atunci când aveţi nevoie. La serviciu veţi face o bună impresie unei persoane de sex opus. N-ar fi exclus să trăiţi o mică aventură sentimentală. Este momentul oportun pentru a vă elibera de fantomele trecutului şi de a privi cu încredere spre viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS