21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii vor fi destul de nervoşi în perioada următoare, vor simţi că nu pot să stea locului şi nu vor avea prea multă răbdare (nu că ar străluci, de obicei, la acest capitol) cu cei din jur. Revederea cu un amic vechi le va face bine, vor afla noutăţi şi se vor mai înveseli. Vor primi şi câteva cadouri modeste, dar oferite din suflet. Este recomandat să-şi consume energia negativă prin multă mişcare, pentru că şi sănătatea lor ar putea avea de suferit din cauza stării nervoase.

Taur
Din păcate, calculele pe care şi le fac Taurii în aceste zile au foarte puţine şanse să iasă aşa cum şi-ar dori ei, mai ales sub aspect sentimental. Vor evalua situaţia de zece ori şi tot nu le va ieşi la socoteală. Nu e vorba de vreun incident nefericit, ci de graba şi lipsa de profunzime. Preferă să meargă la ceea ce-şi imaginează ei că e sigur, decât să rişte o nouă abordare.  

Gemeni
Gemenii pot să câştige mulţi bani în această perioadă şi toate energiile lor se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare. Se vor bucura de susţinerea necondiţionată a partenerului de cuplu în tot ceea ce întreprind, chiar şi atunci când e vorba de hotărâri ce par riscante. Să aibă grijă să răsplătească acest devotament, pentru că există riscul ca partenerul de cuplu să se simtă cam neglijat.

Rac
Racii au posibilitatea să-şi depăşească limitele: vor întâlni oameni deosebiţi şi interesanţi, de a căror companie ar fi indicat să profite din plin. Experienţele pe care le vor avea, deşi se vor arăta sub forma unor distracţii, se vor dovedi mai mult decât atât, îi vor schimba, îi vor ajuta să evolueze şi să privească altfel viaţa. Stârnesc fără să vrea invidia unui prieten apropiat.  

Leu
Leii vor fi prinşi cu multe afaceri de familie, chiar dacă ar prefera să nu-i sâcâie nimeni cu tot felul de probleme. Acum vor putea demonstra că sunt persoane de bază şi vor câştiga respectul familiei. La serviciu există riscul unei greşeli majore, bazate pe o neatenţie sau pe ignorarea unei informaţii. Să aibă grijă, pentru că cineva aparent bineintenţionat abia aşteaptă să profite de orice greşeală de-a lor.

Fecioară
Fecioarele au parte de multe bucurii mărunte şi neaşteptate: mici cadouri, invitaţii la diverse evenimente, excursii spontane, petreceri improvizate. Toate acestea le vor reda sau le vor consolida buna dispoziţie şi le vor transforma într-o companie mai mult decât agreabilă pentru cei din jur, iar veselia lor va fi molipsitoare. Dragostea nu le va ocoli nici ea, dar aici nu mai e vorba de mărunţişuri, Fecioarele chiar pot să spere la ceva serios.   

Balanţă
Pe Balanţe le aşteaptă nişte emoţii: un răspuns legat de o relaţie, un examen, o veste importantă. Şansele de reușită și eșec sunt în proporţie egală, aşa că nu au altceva de făcut decât să se pregătească psihic. Atitudinea lor în această situație e foarte importantă, pentru că le va influenţa nişte decizii viitoare. Se vor bucura de sprijinul unei persoane dintr-un semn de foc (Berbec, Leu, Săgetător), care se va bucura împreună cu ele sau le va consola în caz de eşec.

Scorpion
E o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor pentru Scorpioni, aşa că ar fi bine să se adune şi să facă acele mutări pe care le-au tot amânat. Pot fi lucruri serioase, ca, de exemplu, să iasă dintr-o relaţie care nu-i satisface, sau să-şi schimbe locul de muncă, ori lucruri mai mărunte, ca unele cumpărături, schimbări în locuinţă etc.  

Săgetător
Se pare că viaţa socială a Săgetătorilor va fi plină şi interesantă: vor avea multe ocazii să se distreze şi să strălucească, vor primi invitaţii la diverse evenimente şi vor cunoaşte multă lume nouă. Asta, desigur, dacă vor şti să vadă aceste ocazii. E posibil să primească nişte veşti bune de la o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult. În privinţa iubirii, acum ar fi un moment bun să se gândească la ceea ce vor cu adevărat şi să-şi stabilească priorităţile. Mare grijă cu flirturile.

Capricorn
Cariera e bine aspectată, vor fi apreciaţi, lăudaţi, încurajaţi şi există posibilitatea serioasă a unei măriri de salariu. Acest lucru le va atrage nişte invidii printre colegi şi se poate să audă tot felul de bârfe despre ei, fără să-şi dea seama de unde vin. Relaţiile personale trec printr-o perioadă mai puţin bună, mai ales în ceea ce priveşte dragostea.

Vărsător
Vărsătorii vor fi foarte preocupaţi de starea lor financiară. Zilele acestea aproape totul se învârte în jurul banilor: tranzacţii, cumpărături, investiţii etc. Câştiguri mari nu se întrevăd, dar asta nu înseamnă că eforturile lor de acum nu vor da roade pe termen lung. E mai bine să se ferească de tentaţia unui câştig însemnat peste noapte. În cuplu, nu vor fi chiar mulţumiţi de cum decurg lucrurile şi vor avea impresia că partenerul nu le oferă atât cât ar merita.

Peşti
Această săptămână va fi dedicată aspectelor sentimentale ale existenţei: relaţia de cuplu, familia, prietenii apropiaţi. Perioada se anunţă favorabilă în sensul că relaţiile vor evolua, se vor aprofunda, conflictele vor fi soluţionate calm şi rapid şi există chiar probabilitatea creării unor legături noi. La locul de muncă, cineva nu le vrea tocmai binele şi poate răspândi tot felul de zvonuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS