29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În această zi veţi avea parte de multă muncă şi de stres. Vă veţi implica între activităţi dintre cele mai diverse şi vă veţi izbi de tot felul de obstacole. Din fericire, perseverenţa de care dispuneţi vă va ajuta să vă descurcaţi. Un coleg care încearcă să vă arate că vă este prieten vă va bârfi. Nu este un moment favorabil pentru a face investiţii de mai mari dimensiuni. Vă întâlniţi cu o persoană dragă şi staţi de vorbă ca doi buni prieteni, chiar dacă nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.  

Taur
Ziua se anunţă încărcată, căci veţi avea mult de lucru la serviciu, iar rezolvările pe care le veţi iniţia nu se vor dovedi prea inspirate. Colaborările v-ar putea ridica şi ele ceva probleme şi, dacă nu veţi acţiona cu diplomaţie, puteţi avea parte de ceva încurcături. De asemenea, este foarte posibil să finalizaţi o activitate pe care aţi început-o de mai mult timp.    

Gemeni
O persoană cu funcţie vă va aduce la cunoştinţă o veste care vă va pune pe gânduri. Nu veţi fi într-o formă nemaipomenită. Aveţi tendinţa de a vă enerva din orice, ceea ce vă va împiedica să realizaţi ce v-aţi propus. Un program echilibrat vă va ajuta să faceţi faţă provocărilor din această zi. Nu daţi curs pornirilor impulsive, dacă doriţi să aveţi o zi mai liniştită.  
 
Rac
Sunteţi dinamic şi dornic să vă implicaţi în activităţi noi, care să vă incite şi să vă dea ocazia să vă puneţi ideile în practică. Din păcate, aveţi tendinţa de a vă încărca prea mult agenda de lucru şi asta poate genera stres şi oboseală. Ar fi de dorit să nu vă lăsaţi dus de val şi să vă feriţi de efort exagerat. Puteţi avea încredere în judecata dumneavoastră, care nu numai o dată v-a scos din situaţii dificile.      

Leu
Situaţia sentimentală se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură dacă veţi da dovadă de un plus de înţelegere. Este posibil să cunoaşteţi o persoană care vă va entuziasma din punct de vedere afectiv. Nevoia de stabilitate în plan afectiv vă poate face să luaţi decizii care se vor dovedi în scurt timp constructive. Iniţiativele din domeniul domestic se vor bucura de aprecierea familiei. Este posibil însă ca ochii să vă trădeze şi să fiţi întrebat direct care sunt intenţiile dumneavoastră.

Fecioară
Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează mulţumitor; partenerul de suflet are toate şansele unei realizări de care vă veţi bucura amândoi. Veţi avea ocazia să participaţi împreună la diverse activităţi sociale, care vă vor face mare plăcere. Cineva din anturajul de la serviciu vă va arăta simpatia. Puteţi avea mai multă încredere în calităţile dumneavoastră.      

Balanţă
Barometrul afectiv va atinge limita superioară. Veţi avea nenumărate ocazii de a vă petrece timpul liber în compania fiinţei iubite, ceea ce vă va ajuta să vă relaxaţi într-o oarecare măsură. Din păcate, proiectele pentru timpul liber vă vor fi date peste cap şi acest lucru v-ar putea aduce discuţii cu partenerul de suflet. Nu este momentul să vă manifestaţi suspiciunile! Vă întâlniţi cu tot felul de oameni, însă nu toate discuţiile sunt agreabile.

Scorpion
În familie, vor fi câteva evenimente care vă vor absorbi toate gândurile. Dacă doriţi să faceţi o schimbare în cămin, veţi primi sprijinul prietenilor, dar rudele apropiate se vor dovedi mai conservatoare. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci în scurt timp vi se va da mână liberă. Contactul cu prietenii de pe alte meleaguri vă va face mare plăcere.   

Săgetător
Nu duceţi lipsă de energie, dar nu aveţi stare să faceţi nimic. Ar fi bine să nu vă implicaţi în mai multe activităţi odată, căci nu veţi reuşi decât să vă accentuaţi starea de agitaţie ce vă caracterizează în ultimul timp. Atenţie la regimul alimentar, deoarece aţi putea avea probleme cu aparatul digestiv. Nu vă faceţi griji în privinţa a ceea ce nu se mai poate repara, ci gândiţi-vă mai degrabă la viitor. Aveţi aptitudinile necesare pentru a reuşi să atingeţi scopul propus.

Capricorn
Starea generală va fi bună şi acest lucru vă va permite să faceţi faţă oricăror activităţi. Este o perioadă bună pentru a vă consolida relaţia de dragoste. Timpul pe care îl veţi petrece împreună cu fiinţa iubită vă va da ocazia să îmbinaţi plăcutul cu utilul. N-ar fi exclus ca partenerul să aibă unele controverse cu rudele apropiate şi ar fi bine să-i temperaţi pornirile impulsive.           Vărsător
Vă aşteaptă o zi bună din toate punctele de vedere, aşa că nici succesele în plan sentimental nu vor lipsi. Pe de altă parte, simpatia de care vă veţi bucura în rândul persoanelor de sex opus ar putea stârni nemulţumirea partenerului. Proiectele dumneavoastră nu evoluează chiar aşa cum vă doriţi, dar nici nu este cazul să vă lăsaţi influenţat de rude care îşi doresc o reuşită imediată. Luaţi în calcul inclusiv o soluţie drastică, cum ar fi mutatul în altă locuinţă.  

 Peşti
Relaţia cu partenerul de suflet nu evoluează chiar aşa cum vă doriţi. Dacă aţi fi mai înţelegător, ar fi mai bine pentru toată lumea. Orice controversă poate genera o adevărată furtună în viaţa sentimentală. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs manifestărilor de gelozie, care nu ar face altceva decât să vă accentueze starea de nelinişte. Este posibil să primiţi o propunere interesantă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS