16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi norocoasă pentru cei care activează în domeniul imobiliar, permiţând unora dintre nativi să dea peste casa mult visată. Aceasta va corespunde adevăratelor aspiraţii pe care le au. În dragoste faceţi eforturi pentru ca relaţia de cuplu să meargă bine. Partenerul s-ar putea să aibă impresia că dumneavoastră nu îi oferiţi la fel de multă afecţiune şi să se simtă cam neglijat. Încercaţi să îi demonstraţi că se înşală în această privinţă şi că sentimentele faţă de el sunt cât se poate de sincere.

Taur
Dacă aveţi o situaţie financiară mai proastă, s-ar putea să se întrevadă o şansă de scăpare. Şansele sunt destul de mici, totuşi. Oricum, financiar, ziua pare nefavorabilă pentru oricare tip de tranzacţie sau investiţie, astfel că nu este exclus să aveţi unele pierderi. Ar fi bine să vă consultaţi şi cu partenerul înainte de a lua unele decizii referitoare la planurile de viitor.    

Gemeni
Comunicarea dintre dumneavoastră şi ceilalţi va funcţiona impecabil astăzi şi există posibilitatea de a reface relaţiile destul de afectate cu persoane la care ţineţi, dar care s-au simţit ofensate de comportamentul dumneavoastră din ultima vreme. Simţind din nou afecţiunea sinceră a prietenilor, veţi căpăta încredere în dumneavoastră şi veţi fi motivat să vă mai puneţi la punct o parte din problemele pe care le aveţi.
 
Rac
În plan sentimental vă bucuraţi de afecţiune din partea persoanei iubite, care vă transmite multă energie pozitivă în momentele în care sunteţi deprimat sau îngrijorat din cauza unor probleme care vă preocupă. Vă simţiţi în siguranţă alături de partenerul dumneavoastră şi sunteţi fericit că el este atât de atent. Cariera şi prestigiul sunt puse la grea încercare.    

Leu
Ar fi bine să petreceţi mai mult timp pe acasă şi să profitaţi de timpul liber care vă mai rămâne pentru a ieşi la o plimbare sau întâlniţi-vă cu prietenii la bar şi lucrul acesta vă va reîncărca bateriile. Veţi avea nevoie de această energie în zilele următoare. Se pare că astăzi relaţia cu partenerul nu va fi în centrul atenţiei dumneavoastră, pentru că vă veţi canaliza toată afecţiunea către membrii familiei.

Fecioară
S-ar putea ca partenerul să treacă printr-o perioadă mai dificilă şi trebuie să nu-l trataţi cu indiferenţă. Dacă îi veţi dovedi acum că sunteţi aproape de el şi-i veţi sta alături, atmosfera din cuplu ar fi mai plăcută, iar el va fi mult mai liniştit văzând că îl susţineţi. Doriţi să aflaţi mai multe despre propunerile de afaceri pe care le primiţi, înainte de a vă lua un angajament care vă va costa timp, dar şi mulţi bani.

Balanţă
Nu vă aventuraţi în afaceri pe care nu le cunoaşteţi destul de bine şi nici nu încercaţi să vă bazaţi pe noroc. Ar fi bine să vă amânaţi proiectele, oricare ar fi ele, pentru o altă zi. Va trebui să operaţi unele schimbări în relaţiile personale şi de colaborare. Astăzi ar fi bine să ascultaţi ce are de spus persoana iubită şi să nu vă exprimaţi propriile păreri, care pot fi percepute greşit. Încercaţi să fiţi mai deschis şi altor păreri şi să nu vă împotriviţi dorinţelor partenerului.

Scorpion
Astăzi veţi avea o stare de spirit bună, iar optimismul va învinge temerile de orice fel, care vă provocau tensiuni mentale inutile. Ajunge să vă doriţi ceva şi totul se va împlini fără să fiţi nevoit să depuneţi prea multe eforturi. Este o zi foarte potrivită pentru a rezolva problemele personale, de care nu aţi avut timp să vă ocupaţi până acum.

Săgetător
Încercaţi să vă surprindeţi partenerul într-un mod plăcut, cu un gest romantic şi plin de afecţiune. Gândiţi-vă la o surpriză frumoasă şi aveţi grijă ca el să nu bănuiască nimic. Cu siguranţă că va fi extrem de impresionat de ceea ce îi veţi pregăti şi va aprecia grija pe care i-o purtaţi. Este posibil ca azi să faceţi cunoştinţă cu o persoană care v-ar putea ajuta în carieră. Atitudinea deschisă va cântări mult în părerea pe care şi-o va forma despre dumneavoastră.
 
Capricorn
Atmosfera din familie poate deveni tensionată din cauza unui bărbat. Acesta poate încerca să-şi impună cu forţa punctul de vedere în legătură cu probleme care privesc întreaga familie sau să ia de unul singur unele decizii care vă deranjează. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să evitaţi un conflict aprins, dar în acelaşi timp susţineţi-vă punctul de vedere.        

Vărsător
În plan sentimental sunteţi mulţumit de felul în care decurge relaţia cu partenerul, însă ar fi bine să discutaţi cu el şi să aflaţi dacă este de aceeaşi părere. S-ar putea ca el să fie deranjat de anumite lucruri, aşa că încercaţi să clarificaţi acele probleme care îl neliniştesc. Astăzi sunt posibile scurte călătorii, mai ales în scopuri de relaxare. Profitaţi de ele atât cât aveţi timp pentru că acţiunea se va muta apoi pe câmpul de luptă de la birou.

Peşti
Dacă oamenii din jur vor face anumite observaţii care vă deranjează, ar fi bine să păstraţi distanţa faţă de ei şi să nu vă implicaţi în discuţii contradictorii. Nu trebuie să puneţi la suflet comentariile răutăcioase la adresa dumneavoastră. Încercaţi să vă detaşaţi de situaţiile conflictuale, care vă pot afecta din punct de vedere emoţional. Este o zi propice pentru cultivarea relaţiilor interpersonale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS