16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ziua aceasta este plină de acţiune. Apar şi câteva momente de schimbări şi de dezvoltare interioară, mai ales în legătură cu obiectivele dumneavoastră. După-amiază, vă bucuraţi de o carte sau de un film bun sau pur şi simplu vreţi să scăpaţi puţin din realitatea de zi cu zi. Astăzi, eforturile dumneavoastră primesc atenţia pe care o doriți.

Taur
Aţi putea revedea o mai veche cunoştinţă, care vă va aduce foarte multe noutăţi despre prieteni din trecut. Oricum ar fi, iniţiativele dumneavoastră în plan sentimental se vor bucura de apreciere. Vă este uşor să ascultaţi şi să acceptaţi sugestiile celorlalţi în această perioadă. Vă descurcaţi când vine vorba de relaţii, politică, diplomaţie şi vânzări, fără să mai menţionați că sunteţi săritor şi vă gândiţi întotdeauna la ceilalţi. Un prieten vă returnează un favor sau o datorie.  

Gemeni
Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus este în creştere. Contrar obiceiului, sunteţi mai impulsiv şi, din acest motiv, puteţi face greşeli, pe care să le regretaţi mai târziu. Sunteţi un arhitect înnăscut şi un constructor, capabil să îşi folosească mintea în luarea deciziilor în probleme de formă şi funcţie. Evenimentele dimineţii au amprentele unei zile strălucitoare şi amuzante.  
 
Rac
Cu tot ataşamentul dumneavoastră faţă de ceea ce înseamnă valori familiale, azi, această statornicie va fi pusă sub semnul îndoielii. Aveţi unele lucruri în suflet care vă nemulţumesc. Aţi greşit mult faţă de cineva şi asta vă macină egoul interior. În carieră dovediţi mare pricepere în lege, indiferent dacă este vorba de cea făcută de om sau legea naturii. I-aţi putea învăţa şi pe ceilalţi.  

Leu
Este posibil ca persoana iubită să vă propună unele schimbări în ceea ce priveşte proiectele pentru timpul liber. Încercaţi să-i oferiţi mai multă înţelegere. În carieră, ziua de azi este plină de discuţii, lecţii sau predări cu privire la lege, filosofie, religie şi amnistie. Toate acestea au un mare impact asupra stilului dumneavoastră de viaţă. În această seară i-aţi putea întreţine pe cei din jur. Calitatea de organizator este evidentă.

Fecioară
Primiți un impuls din partea persoanei iubite spre a vă aventura în noi proiecte. De aici poate surveni schimbarea de care aveţi atât de multă nevoie. În carieră, sunteţi o persoană foarte sensibilă şi puteți simţi alunecarea unei situaţii fără prea multă analiză. Sunteţi cam obosit, dar ideile pe care le aveţi vă ajută să vă descurcaţi fără probleme. Încercaţi să cereţi ajutorul atunci când simţiţi că nu puteţi să vă descurcaţi singur.   

Balanţă
Reuşiţi să faceţi o bună impresie oriunde vă veţi duce, vi se vor face complimente, ceea ce ar putea genera discuţii cu partenerul de viaţă. În carieră radiaţi energie astăzi şi acceptaţi faptul că oamenilor le place să simtă căldura dumneavoastră. Este o perioadă bună pentru a vă utiliza imaginaţia şi creativitatea în rezolvarea problemelor. Dacă vi se va face o propunere de petrecere a timpului liber, nu aveţi nici un motiv să refuzaţi.

Scorpion
Nu sunteţi în situaţia de a forţa nota, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Aţi face bine să ascultaţi sfaturile partenerului în ceea ce priveşte chestiunile băneşti. În carieră aveţi un simţ al justiţiei şi o abilitate înnăscute. Vă este uşor să le arătaţi celorlalţi modul de a trece de probleme; simţiți cum trebuie manipulate oportunităţile pe care vi le rezervă viaţa.     

Săgetător
Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil să aveţi parte de o discuţie mai tensionată. În carieră vă faceţi cu o uşurinţă nemaiîntâlnită treaba de astăzi. Totul merge atât de frumos, încât aţi putea cere o sarcină în plus. Aţi dori să faceţi mai multe, dar nu reuşiţi şi acest lucru vă nelinişteşte profund. De fapt, conjunctura aceasta este de scurtă durată şi până spre seară veţi vedea totul într-o altă lumină.
 
Capricorn
Persoana iubită va avea probleme şi de aceea vă va solicita ajutorul. Oricum, lucrurile se vor rezolva fără nici un fel de emoţii. În carieră, spre după-amiază sunteţi foarte deschis şi cinstit cu colegii. Ar trebui să fiţi în stare să vă comunicaţi ideile cu uşurinţă. Nu aveţi nici o problemă gravă de sănătate, atâta doar că trebuie să alocaţi mai mult timp odihnei. Sunteţi înconjurat de multă lume care vă admiră şi asta vă gâdilă orgoliul.        

Vărsător
Un dialog cu persoana iubită v-ar putea ajuta să vă faceți ordine între priorităţi. Sunteți prima persoană la care se gândesc ceilalţi când vine vorba de probleme personale sau de afaceri. Discuţia despre afacerile de familie poate aduce lumină. Din punct de vedere al sănătăţii, nu sunteţi în forma dumneavoastră cea mai bună, ceea ce vă stârneşte îngrijorarea. Consultaţi un specialist.

Peşti
Gândiţi- vă de două ori înainte de a face sau de a spune ceva, altfel aţi putea avea controverse obositoare cu o persoană de sex opus. În carieră, unii vă preţuiesc pentru abilitatea dumneavoastră de a lua decizii practice în legătură cu problemele de grup. Starea dumneavoastră generală de sănătate nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu veţi avea probleme deosebite. N-ar fi exclus ca o suferinţă mai veche să revină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS