16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Dorinţa şi capacitatea de a vă manifesta în societate vor face ca popularitatea dumneavoastră să atingă un maxim în această perioadă. Veţi avea nenumărate ocazii de a vă face noi prieteni sau de a obţine susţinerea necesară pentru punerea în practică a proiectelor pe care le aveţi în vedere. Nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o realizare mai deosebită, la care aţi contribuit puţin.

Taur
Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit în această zi. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar într-un astfel de context aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Unul dintre prieteni vă va anunţa o realizare de care se va bucura întregul grup până seara târziu. Vă lansaţi în proiecte ambiţioase. Aveţi performanţă la locul de muncă.

Gemeni
Entuziasmul este la limita superioară, ceea ce vă va aduce în centrul atenţiei anturajului. Sunteţi ceva mai sensibil decât în mod obişnuit şi v-ar prinde bine să vă păstraţi câteva ore în compania partenerului de suflet. Ar fi de dorit să nu consumaţi în mod excesiv cafea, alcool sau ţigări, deoarece v-ar putea crea o stare de oboseală, de agitaţie spre sfârşitul zilei. Acasă încercaţi să rămâneţi în afara discuţiilor care ar putea decurge prost.

Rac
Starea dumneavoastră generală este bună, dar atenţie, căci suprasolicitarea vă poate crea probleme de sănătate pe fond nervos. Activităţile practice vă vor da posibilitatea să vă mai relaxaţi într-o oarecare măsură, dar nici aici nu este cazul să exageraţi. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, în care divertismentul să fie îmbinat cu odihna şi relaxarea.   

Leu
Sunteţi dornic să ieşiţi în societate, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Întâlnirea cu prietenii vă va face mare plăcere, căci veţi afla veşti dintre cele mai plăcute. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o promisiune, care să însemne mult în viitorul apropiat. Contactul cu rudele de pe alte meleaguri vă va face, de asemenea, plăcere. Moderaţi-vă reacţiile şi toate iniţiativele vor reuşi.

Fecioară
Pentru călătoriile pe care le aveţi în plan, conjunctura astrală vă va avantaja în mod special în această perioadă. Veţi putea pleca la drum singur sau cu prietenii, pentru divertisment sau pur şi simplu pentru a vă vedea cu rudele. Oricum, nu vor lipsi ocaziile de a îmbina plăcutul cu utilul, ceea ce va fi chiar pe placul dumneavoastră. Se poate să deveniţi uşor agresiv, ceea ce ar putea duce la pierderea susţinerii anumitor persoane.

Balanţă
Comunicarea cu cei din jur vă face mare plăcere, căci vă ajută să vă relaxaţi după zilele agitate pe care le-aţi avut. Aţi putea face câteva drumuri în afara localităţii, ocazie cu care veţi cunoaşte o persoană ce v-ar putea da sfaturi importante. Interesul pentru relaţia cu rudele mai îndepărtate va creşte simţitor în această perioadă. Aţi putea afla o veste interesantă. La serviciu intuiţia vă trimite pe o cale dreaptă.

Scorpion
Din punct de vedere fizic veţi funcţiona excelent. Veţi fi dinamic, iar reacţiile rapide vă vor permite să vă descurcaţi cu situaţii dintre cele mai diverse. Mintea dumneavoastră produce idei excelente, aşa că puteţi să vă implicaţi în tot felul de activităţi intelectuale. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă ajută să fiţi mai relaxat. În viaţa amoroasă sunteţi încrezător şi beneficiaţi de relaţii bazate mult pe prietenie.

Săgetător
Lucrurile vă ies destul de greu, asta şi din cauza faptului că sunteţi cam obosit. Ar trebui să daţi dovadă de un plus de prudenţă, mai ales în dialogul cu părinţii sau superiorii ierarhici. Veţi fi tentat să vă implicaţi în activităţi deosebite, care să vă satisfacă dorinţa de nou. De la cineva aflat la drum, veţi primi o informaţie îmbucurătoare. Acasă este o atmosferă destul de tensionată.  

Capricorn
În această perioadă veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu persoane aflate pe alte meleaguri. Informaţiile pe care le veţi primi de la şi despre prieteni vă vor ajuta să priviţi viaţa într-un mod mai optimist. Va fi nevoie să faceţi câteva drumuri la rugămintea prietenilor. Până la urmă se va dovedi că aceştia au fost inspiraţi şi vă veţi simţi excelent. Simţiţi că stăpâniţi mai bine situaţia şi că factorii exteriori sunt mult mai benefici decât altădată.   

Vărsător
Vă aşteaptă o zi în care vă veţi vedea cu multă lume. Relaţia cu cei din jur va evolua excelent, ceea ce vă va permite să vă bucuraţi din plin de această zi. Dacă vi se va propune să faceţi câţiva paşi pe jos, nu aveţi de ce să refuzaţi; va fi o bună ocazie de a vă mai debarasa de surplusul de energie de care daţi dovadă de o bună bucată de vreme. Aveţi satisfacţia de a constata că primele impresii au fost juste.

Peşti
Vă veţi simţi ceva mai relaxat decât în ultimele zile, dar cum capacitatea de a vă concentra energiile spre un singur scop este destul de scăzută, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi deosebite. În familie vor avea loc evenimente care vă vor face plăcere, care vă vor îmbunătăţi considerabil starea de spirit şi vă vor şterge oboseala de pe chip. Este un moment bun pentru a comunica, pentru a vă întâlni cu prietenii şi pentru a privi viaţa printr-o altă prismă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS