20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Veştile care sosesc de departe vă întristează şi vă pun serios pe gânduri pentru că începeţi să vă îndoiţi că planurile făcute mai sunt posibile. Poate aveaţi de gând să plecaţi la drum, dar intervine ceva ce vă strică planificarea făcută. N-ar fi rău să vă informaţi înainte de plecare, să vedeţi dacă la destinaţie vă aşteaptă lucrurile aşa cum le-ați dorit sau se mai poate schimba ceva înainte de a urca în maşină.

Taur
Vestea care apare azi pe nepusă masă e mai bună decât aţi fi crezut, deci profitaţi imediat de auspiciile norocoase ale acestei surprize. Parcă se rezolvă ca prin farmec o problemă care v-a cauzat mari dureri de cap, deoarece azi apare o soluţie salvatoare la momentul potrivit pentru a reveni toate pe făgaşul normal. Totuşi, şansa nu aşteaptă, ci trece prin faţa dumneavoastră ca un fulger şi vi se cere o reacţie spontană, ca nu cumva să fie altul mai iute.

Gemeni
Aveţi nevoie de multă linişte acasă, dar e greu de crezut că familia va respecta dorinţa dumneavoastră. Toţi vor dori ceva de la dumneavoastră şi veţi încerca să vă împărţiţi în aşa fel încât să nu dezamăgiţi pe nimeni, dar dedicându-vă mereu nevoilor lor, veţi sacrifica propriile dorinţe. Nu apucaţi să faceţi mai nimic din ce v-aţi propus pentru dumneavoastră.
 
Rac
Discuţiile care se leagă azi gravitează în jurul banilor, dar nu într-un sens negativ, ci ponturile pe care le primiţi ar putea fi profitabile. Staţi cu urechile pâlnie la ce au ceilalţi de transmis, pentru că, dacă puneţi în aplicare aceste sfaturi, aţi putea avea parte de câştiguri frumuşele. Că e vorba de şansa de a vă asocia într-o afacere sau apare ocazia de a cumpara ceva cu un preţ bun, terminaţi ziua cu un sentiment de împlinire materială.   

Leu
Trebuie să vă adunaţi puterile să duceţi la bun sfârşit proiectul la care participați de ceva vreme, pentru că sunteţi pe ultima sută de metri. Nu are rost să tergiversaţi lucrurile, pentru că nu mai aveţi ce aştepta, ci ar fi de preferat să căutaţi încheierea potrivită şi să scăpaţi de obligaţie cât mai repede. După ce acest capitol se va fi încheiat, veţi putea să vă gândiţi şi la alte aspecte.

Fecioară
Aveţi noroc de un colaborator de nădejde pe care vă puteţi baza întrutotul. Are sfaturi foarte bune pentru proiectul de faţă, pentru că vă povesteşte din experienţa sa de viaţă şi din cunoştinţe acumulate prin studiu aprofundat. Trebuie să recunoaşteți că aveți multe de învăţat de la această persoană, ca atare, ascultați-i cu sfinţenie sfaturile şi urmați-le întocmai. Vă este cu mult superior ca nivel de pregătire, încât aţi putea spune că e un mentor demn de urmat.

Balanţă
Oricât de mult aţi încerca să vă păstraţi tonusul pozitiv, tot apare ceva care să vă deranjeze. Sunteţi influenţat negativ şi de anturajul în care vă aflaţi, pentru că nu aveţi norocul să fiţi înconjurat de oameni veseli şi optimişti, ci de tot felul de persoane care trec prin momente dificile. De piatră să fiţi şi tot nu aţi putea rămâne indiferent la necazurile acestora, dar nici să vă stricaţi ziua din cauza lor nu e o plăcere.

Scorpion
Nu ştiţi cum să reacționaţi la glumele unora: să fiţi tăios şi critic sau să le cântaţi în strună şi să menţineţi acelaşi spirit jucăuş? Nu fiţi atât de sever cu cei care iau totul peste picior, pentru că umorul vă poate scoate uneori din cele mai ciudate situaţii. Cu o glumă bună puteţi repara o gafă, iar o atitudine amuzantă vă ajută să îndulciţi supărarea unui amic faţă de care aţi greşit. Totul e să ştiţi până unde vă puteţi permite să glumiţi.  

Săgetător
Vă simţiţi bine printre ai dumneavoastră şi acordaţi mai multă atenţie celor mici din familie. Vă coborâţi uşor la nivelul lor, de parcă aţi fi de-o vârstă, iar atitudinea dumneavoastră creativă vă este de ajutor să vă faceţi plăcut de copii. Veniţi cu tot felul de idei amuzante pentru cei mici şi reuşiţi să-i atrageţi şi pe aceştia în activităţile interesante pe care le propuneţi. Sunteţi sigur că tot ce aveţi de arătat e un mijloc de educaţie pentru copii.
 
Capricorn
Atitudinea dumneavoastră mult prea optimistă îi pune pe gânduri pe unii care vă ştiu ceva mai reticent de obicei. De data aceasta, păreţi foarte sigur pe dumneavoastră şi nu aşteptaţi, ci vă implicaţi cu multă pasiune în noul proiect care se deschide în faţa dumneavoastră. E bine să lăsaţi această energie pozitivă să vă copleşească, pentru că vă va propulsa către rezultate mult mai rapide.

Vărsător
Aţi aşteptat multă vreme o informaţie pe care o consideraţi vitală pentru continuitatea unui anumit proiect. Așteptarea dumneavoastră a ajuns la final, pentru că aţi putea primi mesajul care vă ţinea ca pe ghimpi înainte şi vă puteţi, finalmente, relaxa. Poate nu e chiar răspunsul pe care îl doreaţi, dar vă puteţi folosi foarte bine de informaţiile primite, pentru că sună ca o concluzie necesară la un întreg demers ce a consumat mari resurse de energie.  

Peşti
Vă simţiţi bine printre persoane care ţin la dumneavoastră, iar compania caldă în care vă aflaţi este cel mai frumos cadou al acestei zile. Vin tot felul de semnale de afecţiune, de tandreţe, de simpatie de la cei din jur, şi când sunteţi tratat cu atâta căldură, vă destindeţi şi oferţi şi dumneavoastră însutit aceleaşi sentimente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS