16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Veţi avea o nesperată ocazie de a vă pune în practică proiectele mai vechi. Discreţia se cere a fi pusă pe primul plan, dar asta nu este o problemă pentru dumneavoastră. Relaţia cu prietenii vă interesează parcă mai mult decât în mod obişnuit. De realizările acestora vă bucuraţi şi nu pierdeţi ocazia de a sărbători împreună cu ei. Încercaţi să vă limitaţi cheltuielile, pentru că nu staţi prea bine din punct de vedere financiar.

Taur
Popularitatea dumneavoastră este în creştere, aşa că toți cei din jur vă vor aprecia pentru orice veţi realiza. În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu o problemă de sănătate, ea s-ar putea rezolva sau măcar ameliora. De asemenea, unul dintre proiectele dumneavoastră secrete ar putea căpăta contururi reale. Activităţile sociale vă vor da ocazia de a petrece clipe excelente în compania prietenilor.

Gemeni
Starea dumneavoastră fizică nu va fi dintre cele mai bune, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Impulsivitatea de care daţi dovadă v-ar putea determina să faceţi greşeli ce vă vor costa destul de mult în viitorul apropiat. În timpul liber ar trebui să vă ocupaţi mai mult de propria persoană. Întâlnirile cu prietenii sau vizitarea magazinelor v-ar îmbunătăţi considerabil starea de spirit.  
 
Rac
Astăzi aveţi şanse mari de a vă pune în valoare capacitatea de coordonare a activităţilor de la serviciu. Vă puteţi implica în noi activităţi, care să vă stimuleze din punct de vedere intelectual. Lucrările pe care le veţi avea de făcut vă vor pune răbdarea la încercare, dar până la urmă veţi ieşi biruitor. În ceea ce priveşte sănătatea, aceasta este în principiu bună.          

Leu
Pe acasă veţi avea parte de multă agitaţie. Veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile, ceea ce vă va obosi peste măsură, dar cum eforturile vă vor fi răsplătite, nu aveţi de ce să vă plângeţi. În dialogul cu colaboratorii daţi dovadă de o abilitate deosebită, ceea ce vă permite să vă impuneţi punctele de vedere. Unul dintre părinţi ar putea avea o realizare pe care o veţi sărbători împreună. Încercaţi să vă odihniţi mai mult.

Fecioară
Atât din punct de vedere fizic, cât şi mental energia dumneavoastră se află la limita superioară. Puteţi să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai dificile, mai mult ca sigur le veţi face faţă cu bine. Din punct de vedere financiar, traversaţi o perioadă în care şansa de câştiguri este mare, aşa că vă puteţi permite să vă satisfaceţi unele mofturi. Barometrul dumneavoastră afectiv se va ridica la extremitatea superioară.   

Balanţă
Evitaţi să vă angrenaţi şi în alte activităţi în afara celor programate, căci este puţin probabil să faceţi faţă. O activitate socială vă va aduce un câştig mai puţin aşteptat. Părinţii sau o altă rudă apropiată vă vor sprijini material, dar va trebui să fiţi foarte atent cu banii, căci riscaţi o pierdere semnificativă. Veţi avea ocazia de a petrece clipe minunate în compania fiinţei iubite.  

Scorpion
Farmecul personal vă face irezistibil, astfel încât oriunde vă veţi duce veţi face o bună impresie. Veţi avea ocazia să faceţi noi cunoştinţe, să vă lărgiţi cercul de prieteni, ceea ce vă va îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Situaţia financiară va înregistra o uşoară îmbunătăţire. Oportunitatea de a avea câştiguri prin intermediul colaborărilor este mare. Încercaţi să demaraţi proiecte pe termen scurt, pentru că acestea au şansă de finalizare.

Săgetător
Aţi putea obţine o aprobare pentru o călătorie sau actele necesare pentru o deplasare pe care o aveţi în plan de mai mult timp. Pe acasă vor fi multe de făcut. Curăţenie, reparaţii, toate se vor aduna şi vă vor consuma ceva mai mult timp decât aţi fi fost dispus să alocaţi acestui sector. Veţi fi stimulat spre joc şi aventură, spre noi cuceriri, dar nu este cazul să vă implicaţi în activităţi riscante.   
 
Capricorn
Din punct de vedere financiar, este posibil să aveţi o surpriză mai puţin plăcută. Se poate să fiţi pus în situația de a lua unele decizii la limita legalităţii. În acest caz, mare atenţie, deoarece n-ar fi exclus să vi se ceară socoteală. Relaţia cu prietenii va evolua mulţumitor. N-ar fi exclus ca o rudă apropiată să încerce să intervină în relaţia dumneavoastră de dragoste, făcând mai mult rău decât bine.  

Vărsător
Lucrurile vă ies destul de uşor, dar nu chiar aşa cum v-aţi dori. V-aţi programat o mulţime de activităţi mărunte, astfel încât nu v-a mai rămas nici măcar o clipă pentru dumneavoastră. Rapiditatea cu care faceţi conexiunile vă ajută să duceţi la bun sfârşit activităţile mentale într-un timp record. În ceea ce priveşte implementarea ideilor dumneavoastră, aici veţi avea nevoie de ajutor, aşa că acceptaţi-l.

Peşti
În această perioadă veţi fi mai vioi şi mai dinamic decât de obicei. Dacă până acum nu aţi avut o realizare în plan familial, este foarte probabil să aveţi astăzi. În cazul în care vreuna din rudele dumneavoastră s-a confruntat cu o problemă de sănătate sau de serviciu, mai mult ca sigur aceasta se va rezolva. N-ar fi exclus nici să faceţi o investiţie în cămin – să cumpăraţi un obiect de uz casnic sau de mobilier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

WordPress › Eroare

Error establishing a Redis connection

To disable Redis, delete the object-cache.php file in the /wp-content/ directory.