11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
O persoană mai în vârstă pe care o întâlniţi astăzi vă va ajuta, în curând, în afaceri. Aveţi posibilitatea de a câştiga, cum era de aşteptat, cu condiţia să evitaţi orice speculaţii. După-amiază vă concentraţi pe îmbunătăţirea parteneriatelor. Acest început de săptămână este plin de emoţie, dar consideraţi acele sentimente ca un fel de informaţii care merită respect la fel de mult ca şi logica şi raţiunea.

Taur
Un prieten vă invită să vă alăturaţi lui într-o nouă afacere, care promite a fi destul de profitabilă. Evitaţi luarea unor decizii pripite! Este de dorit să luaţi în considerare opinia partenerului de cuplu! O rudă mai în vârstă, cu o experienţă vastă, v-ar putea da sfaturi bune. În această zi aveţi câteva oportunităţi minunate de a experimenta o gamă completă de emoţii alături de persoana iubită. Încercaţi să vă rezolvaţi problemele de serviciu.  

Gemeni
Este o zi favorabilă pentru dumneavoastră în societate şi în afaceri. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să nu forţaţi norocul. În cursul serii, o veste bună primită de la partenerul de cuplu vă poate schimba viaţa complet. Încercaţi să vă rezervaţi timp pentru a fi singur cu gândurile dumneavoastră. O sesiune de scris în jurnal sau o plimbare lungă vă va ajuta să procesaţi emoţiile pe care le aveţi.   
 
Rac
Este posibil să plecaţi într-o călătorie de afaceri care va aduce schimbări semnificative în bugetul dumneavoastră. O persoană cu experienţă va împărtăşi cu dumneavoastră unele secrete de afaceri. Vă sfătuim să fiţi precaut şi să acordaţi atenţie deciziilor pe care va trebui să le luaţi. Speculaţiile financiare sunt de evitat pentru că pot duce la surprize neplăcute.     

Leu
Este un moment favorabil pentru îmbunătăţirea relaţiilor de familie şi a celor parteneriale. În dimineaţa acestei zile, veţi fi încântat să întâlniţi o veche cunoştinţă. Este un moment favorabil pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă deranjează de ceva timp. Nu este un început de săptămână propice excursiilor. Cel mai bine ar fi să rămâneţi acasă şi să vă răsfăţaţi cu un film.

Fecioară
Este o zi bună pentru a face schimbări majore pe plan social şi în viaţa amoroasă. Acţiunile favorizate sunt întâlnirea unor persoane importante, consolidarea prieteniilor şi petrecerea timpului cu persoana iubită. De asemenea, munca în echipă este favorizată astăzi. Iniţiativele colegilor se vor dovedi benefice pentru toţi cei implicaţi. În această zi, nu vă lăsaţi martirizat pentru cauza altcuiva. Aveţi şi dumneavoastră propriile cauze pentru care merită să luptaţi.

Balanţă
Partenerul de cuplu vă va oferi un cadou special care vă va însenina ziua. Prietenii vă invită să vă petreceţi după-amiaza împreună. Abilităţile de comunicare sunt extraordinare astăzi. Trebuie să aveţi mai multă grijă în ceea ce priveşte starea de sănătate şi cea emoţională. A învăţa să recunoaşteţi şi apoi să manipulaţi emoţiile este o abilitate care va ameliora întotdeauna situaţia prin care treceţi.

Scorpion
Aveţi şansa de a face schimbări majore în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan social şi sentimental. Este o zi bună pentru încheierea unor acorduri, iar investiţiile sunt profitabile. Trebuie să verificaţi cu atenţie toate detaliile legate de aceste investiţii pentru că există persoane care v-ar putea pune beţe în roate. Spre seară încercaţi să vă reîncărcaţi bateriile. Refuzaţi orice invitaţie de a ieşi şi staţi în casă pentru a vă odihni.     

Săgetător
În dimineaţa acestei zile puteţi câştiga o sumă frumoasă de bani de la un job part-time. O persoană mai în vârstă vă va oferi şansa de a vă implica într-o nouă afacere. După-amiază vă faceţi planuri de viitor împreună cu persoana iubită. Intenţionaţi să plecaţi într-o călătorie pentru a rezolva o problemă legată de o moştenire. Nu trebuie să reacţionaţi sub impulsul nervilor, pentru că aţi putea pierde teren în faţa rivalilor dumneavoastră.
 
Capricorn
Sunteţi pe cale să treceţi la o noua etapă în viaţa socială şi sentimentală. Comunicarea, relaţiile cu oamenii mai tineri şi călătoriile sunt favorizate astăzi. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar ar trebui să luaţi în considerare şi sugestiile persoanei iubite. Nu este momentul potrivit pentru cheltuieli mari. Acest început de săptămână este momentul ideal pentru a visa. Urmaţi-vă intuiţia şi ascultaţi-vă inima.   

Vărsător
Este o zi ideală pentru începerea unor noi acţiuni şi pentru a face planuri de viitor. După-amiază sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite. Fiţi moderat şi cereţi sfatul persoanei iubite în legătură cu investiţiile pe care vreţi să le faceţi. Este o zi plină de sentimente, atât ale dumneavoastră, cât şi ale persoanei iubite. Discutaţi, ascultaţi şi râdeţi împreună cu celălalt. Este un mod plăcut de a vă calma.

Peşti
Abilităţile dumneavoastră de comunicare vă vor ajuta să vă remarcaţi. Puteţi începe o nouă afacere, cu condiţia să vă fi terminat sarcinile anterioare. Relaţiile familiale sunt foarte bune. Nu luaţi decizii importante de unul singur. Încercaţi să reflectaţi la viaţa dumneavoastră, pentru a observa care sunt laturile pe care trebuie să le schimbaţi pentru a fi mult mai liniştit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS