10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Astăzi şansa vă va surâde, aducându-vă ocazii bune de a face bani. În ciuda unei stări de nervozitate, sunteţi în plină formă. Acest lucru este un exemplu şi pentru copiii dumneavoastră. Întâlniţi o persoană deosebită care vă va câştiga inima. Vă sfătuim să fiţi prudent şi modest. Un cuvânt de precauţie şi în afaceri: nu vă asumaţi nici un risc. Intuiţia nu este de încredere. Încercaţi să vă îndepliniţi toate responsabilităţile.

Taur
Sunteţi foarte creativ şi dispus să îi ajutaţi pe cei în nevoie. Prin urmare, veţi avea succes la locul de muncă. Relaţiile cu familia şi prietenii sunt foarte bune. În cursul serii sunteţi romantic şi sunteţi tentat să îi oferiţi un cadou persoanei iubite. Vă sfătuim să nu neglijaţi nevoia de odihnă. Aveţi prieteni care vă cunosc bine şi care încearcă să vă ridice moralul. Este bine să fiţi răbdător.

Gemeni
Vă este greu să vă îndepliniţi îndatoririle din viaţa profesională şi personală. Va trebui să faceţi nişte eforturi destul de mari. În cuplu vă bucuraţi de stabilitate. Cei singuri au ocazia să întâlnească o persoană inteligentă, din mediile înalte ale societăţii. Aveţi şanse mari de a cumpăra un element valoros pe care familia şi l-a dorit dintotdeauna.
 
Rac
Graţie lui Venus, sunteţi într-o formă fizică de invidiat şi aveţi un moral de fier. Treziţi admiraţia celor din jur. Sunteţi totuşi tentat să cădeţi pradă mâncărurilor sofisticate. Dacă nu aveţi grijă, veţi lua proporţii. Cei care au probleme cu gastrita trebuie să fie cu atât mai prudenţi. Toate parteneriatele vor avea o evoluţie favorabilă. Sunteţi dispus să vă ajutaţi colegii şi să oferiţi sfaturi utile persoanelor aflate în nevoie.  

Leu
Este o zi specială, cel puţin pe plan sentimental. Sunt şanse să întâlniţi o persoană deosebită şi o atracţie reciprocă se va dezvolta. Noua prietenie poate fi de lungă durată. O persoană apropiată pe care o consideraţi prieten poate deveni geloasă pe dumneavoastră. Gândurile vă sunt axate pe chestiunile financiare. Vă împărtăşiţi gândurile şi trăiţi senzaţia de bine. Faceţi unele cheltuieli extravagante, după care regretaţi.

Fecioară
Ziua aduce necesitatea de a lua o decizie privind viaţa sentimentală. Trebuie să analizaţi lucrurile din punct de vedere raţional şi sentimental. Acasă se poate să existe unele tensiuni. Trebuie să vă abţineţi să vă enervaţi. Sunt şanse mari să faceţi un pas important în viaţă. Rămâneţi calm şi continuaţi drumul. Pe de altă parte, asiguraţi-vă că nu vă neglijaţi îndatoririle profesionale.

Balanţă
Dimineaţa, eşecul într-un proiect de afaceri vă supără. Gândiţi pozitiv şi luaţi măsuri. O rudă mai în vârstă vă va surprinde frumos după-amiază. Dorinţa de socializare şi romantismul sunt la cote maxime pentru dumneavoastră. Evitaţi cheltuielile inutile. Acestea vă aduc neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Aţi vrea să vă exprimaţi întreaga afecţiune pentru cei din familie, însă pudoarea şi refuzul de a cădea în sentimentalism vă împiedică.    

Scorpion
Nu lăsaţi micile neînţelegeri cu cei apropiaţi să vă afecteze exagerat. Faceţi un pas înapoi şi priviţi lucrurile de la depărtare. Unele ar putea chiar să vă amuze. Concentraţi-vă asupra problemelor de ordin material. Eşecul într-un proiect de afaceri vă va face să fiţi mai determinat şi să vă acordaţi mai multe şanse. Nu vă lăsaţi descurajat. Este doar o zi nefavorabilă afacerilor.  

Săgetător
Schimbările care au loc în viaţa sentimentală se vor dovedi destul de benefice. Abilităţile de comunicare vă vor permite să vă faceţi prieteni noi. Este posibil chiar să stabiliţi o nouă relaţie care se va dovedi specială. Vă sfătuim să acordaţi atenţia cuvenită sarcinilor profesionale. Aveţi de pus la punct foarte multe detalii şi spre seară vin şi aprecierile din partea celor din anturajul dumneavoastră.

Capricorn
Întâlniţi o veche cunoştinţă pe care nu aţi văzut-o de mult timp. Relaţiile cu prietenii şi rudele sunt foarte bune. Vă sfătuim să vă ocupaţi de problemele de familie pe care le-aţi tot amânat. Bazaţi-vă pe intuiţie, dar luaţi în considerare şi sfatul unei persoane mai în vârstă. Vă petreceţi timpul făcând noi planuri. Este un moment ideal pentru a pune pe roate strategii financiare. Evaluaţi corect riscurile luate înainte de a vă fructifica resursele.

Vărsător
În cazul în care apare posibilitatea de a pleca într-o scurtă călătorie cu persoana iubită, nu rataţi ocazia. Călătoria va fi benefică pentru relaţia voastră. Evitaţi orice activitate de afaceri astăzi! Unii parteneri de afaceri nu sunt corecţi. Evitaţi controversele cu o femeie din anturaj. La prânz o să faceţi pe detectivul, gândindu-vă la substraturile unei situaţii. Răsfăţaţi-vă spre seară cu o gustare delicioasă împreună cu prietenii.

Peşti
Este un moment potrivit pentru a lua decizii majore. Vă puteţi face planuri de viitor cu privire la viaţa sentimentală. Evitaţi activităţile de afaceri pentru că astăzi vă lipseşte flerul. Este posibil să reîntâlniţi un prieten vechi şi să reluaţi relaţia. Seara aveţi unele întrebări cu privire la o persoană, dar nu este un lucru rău să analizaţi puţin lucrurile. Faceţi eforturi pentru sinceritate şi echilibru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS