10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Nu vor lipsi ocaziile de a vă vedea cu prietenii şi aţi putea pune la punct proiecte de interes comun. Veţi afla tot felul de noutăţi, iar hotărârile pe care le veţi lua vor fi cu totul spontane. Mare atenţie la ce discutaţi cu cei din jur, căci o neglijenţă verbală v-ar putea pune într-o situaţie destul de delicată. Dacă veţi ieşi la cumpărături ar fi bine să nu exageraţi cu cheltuielile, pentru că nu staţi strălucit la capitolul finanţe.

Taur
Deşi vă concentraţi puţin mai greu, ideile nu vă lipsesc. Intenţionaţi să vă îmbunătăţiţi imaginea publică şi bine faceţi, căci evenimentele vă vor aduce în centrul atenţiei grupului, în care vă petreceţi timpul liber. Câte ceva trebuie făcut şi prin gospodărie. În relaţia cu părinţii lucrurile evoluează bine. Dacă doriţi să puneţi la punct chestiuni de interes comun, ziua aceasta v-ar putea aduce realizări.   

Gemeni
Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să vă mai rămână timp şi pentru propriile plăceri. Suneţi cam impulsiv, agitat şi neliniştit şi din acest motiv aţi putea face greşeli care vă vor costa mult. Certurile, discuţiile în contradictoriu v-ar putea accentua sarea de iritare, de nesiguranţă.
 
Rac
În cazul în care aveţi de pus la punct unele acorduri, de semnat documente oficiale, va trebui să fiţi cât se poate de atent, deoarece se pot ivi încurcături care vă vor da bătăi de cap. La serviciu doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia ideile şi n-ar fi exclus să-şi propună să mai apeleze şi altă dată la sugestiile dumneavoastră. Sunteţi cu capul în nori şi ar fi bine să vă reveniţi.

Leu
Vi se va face o propunere de călătorie pe care sunteţi tentat să o acceptaţi, în ciuda faptului că nu va fi un proiect lesne de pus în practică. Până la urmă, se va găsi o soluţie care să mulţumească pe toată lumea. Din punct de vedere sentimental, situaţia vă favorizează. Sunt şanse mari să vă îmbunătăţiţi relaţia cu fiinţa iubită sau chiar să luaţi o decizie importantă privitor la relaţia de cuplu.

Fecioară
O dorinţă mai veche se va realiza, ceea ce vă va surprinde şi bucura în acelaşi timp. Sunt o mulţime de treburi  de făcut, dar cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil să rămâneţi peste program la serviciu sau să apelaţi la cineva apropiat pentru a discuta lucrările pe care trebuie să le finalizaţi. Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte în mod constant. Veţi avea de făcut multe drumuri în timpul zilei.   

Balanţă
Chestiunile profesionale vor fi prioritare, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei la care lucraţi. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii ierarhici vă apreciază eforturile. În familie sunt unele mici probleme cărora ar trebui să le daţi o mai mare atenţie. Un prieten de care nu mai ştiaţi nimic vă va da un semn de viaţă. Încercaţi să o luaţi mai uşor şi veţi avea mai multe satisfacţii.    

Scorpion
Dacă doriţi să vă puneţi în practică planurile mai vechi, mare atenţie, căci există cineva care v-ar putea înşela aşteptările. Dialogul cu superiorii ierarhici nu poate fi evitat, dar până la urmă se va dovedi constructiv. Este foarte posibil să aveţi un mic succes în sfera serviciului, ceea ce vă va da un elan deosebit pentru a vă implica în activităţi pe care le-aţi tot amânat.

Săgetător
Starea generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu veţi avea probleme deosebite. N-ar fi exclus ca o suferinţă mai veche să revină în atenţia dumneavoastră. Implicarea în activităţi intelectuale vă va face bine, căci vă va da ocazia să demonstraţi celor care nu aveau încredere în dumneavoastră de ce sunteţi în stare. N-ar fi rău să încercaţi să fiţi mai conştiincios. Împreună cu prietenii aţi putea pune la cale o distracţie.

Capricorn
Este foarte posibil să apară unele neînţelegeri cu superiorii ierarhici. Încercarea de a-i convinge că dreptatea este de partea dumneavoastră nu va face decât să accentueze tensiunile existente. Iniţiativele dumneavoastră se vor lovi de tot felul de obstacole. Impulsivitatea de care daţi dovadă vă poate determina să faceţi greşeli şi să aveţi o relație mai tensionată cu superiorii ierarhici sau cu altă autoritate.

Vărsător
N-ar fi exclus să apară unele discuţii pe tonuri mai înalte cu rudele apropiate, în urma cărora veţi reuşi să obţineţi unele lămuriri. În plan profesional veţi avea unele mici realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile rudelor apropiate se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. Nu este momentul să încercaţi să obţineţi o aprobare. Sensibilitatea va face o bună impresie persoanelor de sex opus.

Peşti
Oriunde vă veţi duce vi se vor face complimente, ceea ce ar putea genera discuţii cu partenerul. Nu sunteţi în situaţia de a forţa nota, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Aţi face bine să ascultaţi sfaturile partenerului în ceea ce priveşte chestiunile băneşti. Oricum, inspiraţia lui în această direcţie vă va fi de un real folos. O abordare sinceră a unei prietenii este lucrul cel mai indicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS