5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
În societate veţi fi geniali, plini de farmec şi veţi reuşi să obţineţi sprijin valoros. Puteţi încheia unele afaceri care vă vor ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. Veţi oscila între o schimbare totală în relaţia de dragoste din prezent şi dorinţa de a nu renunţa la vechile obiceiuri şi la confortul psihologic într-un mod brutal. Extrem de entuziast şi dinamic, veţi şti cum să-i faceţi pe cei leneşi să acţioneze.

Taur
Veţi reuşi mult mai uşor să vă exprimaţi sentimentele, ceea ce va provoca o evoluţie favorabilă în relaţiile cu cei pe care îi iubiţi. Vă veţi bucura de o sănătate de fier. Tot ceea ce veţi întreprinde va avea succes. La locul de muncă puteţi obţine sprijinul de care aveţi nevoie, o întâlnire de prestigiu, o distincţie onorifică sau responsabilităţi sporite. În rândul familiei veţi reuşi să vă impuneţi fără ca nimeni să observe acest lucru.   

Gemeni
Veţi obţine succese remarcabile în activitatea profesională, care totuşi vă vor complica viaţa de familie. Încercaţi să rezolvaţi definitiv anumite probleme care vă tulbură atmosfera de acasă. De data aceasta, investiţiile pe termen lung se vor dovedi profitabile. Îmbrăcaţi-vă bine pentru că astăzi s-ar putea să faceţi un drum lung, iar vremea de afară nu este prea blândă cu dumneavoastră.
 
Rac
Lucrurile se vor îmbunătăţi în viaţa socială şi mai ales pe plan material. Agitaţia extremă a copiilor vă va pune răbdarea la grea încercare. Evitaţi excesele de carne, grăsimi, iar stomacul vă va fi recunoscător. Relaţia de dragoste va fi expusă unor perioade de suişuri şi coborâşuri, nu veţi fi foarte romantic, deşi veţi încerca să daţi impresia că nu este așa.  

Leu
Viaţa de cuplu vă va oferi multe bucurii. Dacă sunteţi singur, aveţi şanse mari să întâlniţi pe cineva care poate pune capăt singurătăţii dumneavoastră. Perspectivele profesionale sunt luminoase. Feriţi-vă de riscurile unor şicane sau neînţelegeri între dumneavoastră şi unii membri ai familiei. Veţi fi în măsură să vă dominaţi gustul nemăsurat pentru independenţă, prin urmare, veţi reuşi să evitaţi un incident regretabil.

Fecioară
Dacă sunteţi singur, fără partener, veţi simţi o sclipire în ochii cuiva care v-a fermecat. Veţi reuşi să vă duceţi la bun sfârşit activităţile zilnice fără să daţi greş. Vă vor aştepta timpuri grele, de aceea nu vă cheltuiţi veniturile pe lucruri inutile. Aveţi grijă ca discuţiile din familie să nu se transforme în adevărate conflicte. Vă acomodaţi mai greu la muncă, însă vă veţi relua ritmul rapid începând de mâine.  

Balanţă
Mai mult ca oricând veţi fi înclinat să vă folosiţi puterea farmecului în orice situaţii. Feriţi-vă de surmenaj şi de consecinţele dăunătoare ale acestuia, încercaţi să dormiţi mai multe ore pe noapte. Veţi avea câteva dificultăţi în îndeplinirea ocupaţiilor zilnice şi veţi fi obsedat de ideea de a menţine liniştea în familie, dar luaţi-o uşor şi lăsaţi timpul să lucreze în favoarea dumneavoastră. Evitaţi să vă implicaţi în diverse tranzacţii imobiliare.    

Scorpion
În general, situaţia va fi bună, nu pierdeţi şansele din prezent de a vă menţine starea de spirit şi nu visaţi la lucruri pe care nu le veţi putea îndeplini. În dragoste, veţi adopta o atitudine înţelegătoare şi conciliantă, iar rezultatul va fi surprinzător. Din punct de vedere financiar, lucrurile se vor îmbunătăţi. Atmosfera de acasă va fi liniştită şi călduroasă.         

Săgetător
Apelul dumneavoastră către prietenii apropiaţi nu va fi zadarnic. Aceştia vă vor oferi tot sprijinul moral de care aveţi nevoie. Instabilitatea poate afecta acum relaţia de cuplu, totuşi, nu luaţi prea în tragic problemele pe care le aveţi în viaţa sentimentală. Veţi fi eficient în activitatea profesională, capabil să vă depăşiţi competitorii. Posibile complicaţii de sănătate din cauza mâncării sau a unei medicaţii aleatorii.  

Capricorn
În familie vor exista câteva tensiuni, dar nimic serios. Dacă iubiţi viaţa, vă va iubi şi ea pe dumneavoastră şi vă va copleşi cu bucurii şi beneficii. Nu vă implicaţi în afaceri financiare riscante. Capacităţile sexuale vor fi într-un declin sensibil, dar nu trebuie să vă neliniştiţi în privinţa acestui lucru şi nu recurgeţi la nici un fel de produse afrodisiace. Feriţi-vă de complicaţiile sentimentale care pot să apară, aşa că fiţi tolerant.       

Vărsător
În activitatea profesională, totul vi se va părea, brusc, mult mai complicat şi dificil, dar nu vă pierdeţi speranţa, lucrurile se vor îmbunătăţi de la sine în curând. Feriţi-vă de intoxicaţiile alimentare. În familie nu provocaţi discuţii care ar putea da naştere la controverse. În viaţa sentimentală, încercaţi să uitaţi trecutul şi să începeţi o nouă perioadă a vieţii dumneavoastră. Priviţi partea plină a paharului.

Peşti
Din punct de vedere profesional, veţi fi protejat, responsabilităţile se vor înmulţi, veţi încheia mai multe contracte importante şi veţi avea numeroase satisfacţii. În relaţiile sentimentale veţi fi mai mult motivat de mândrie decât de dragoste, ceea ce poate genera unele dezamăgiri. Atmosfera de astăzi este propice pentru armonie şi înţelegere în relaţiile cu prietenii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS