10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscop cu sănătate

Horoscop cu sănătate

Se spune că starea de sănătate şi forma fizică depind de numeroşi factori, care se schimbă în funcţie de personalitatea fiecăruia dintre noi

Mulţi cred că există o legătură între zodii şi sănătate, relatează it.lifestyle.yahoo.com. Problema este destul de complexă, însă cert este că fiecare zodie are diferite caracteristici specifice. Deşi este adevărat că horoscopul şi medicina nu sunt acelaşi lucru, există unele legături, fără nici o pretenţie ştiinţifică, între anotimpuri şi aspectele planetare lunare şi zilnice şi felul în care nativii din fiecare zodie se simt într-un anumit moment al anului.

Berbec

În primele luni ale anului veţi fi foarte irascibili şi nervoşi dar din luna iulie Marte va intra în Balanţă. Trebuie să fiţi atent la epuizările nervoase şi la stres. În aceste luni, în ciuda tuturor adversităţilor, dacă veţi reuşi să vă moderaţi agresivitatea şi să evitaţi comportamentele excesive, veţi fi într-o formă fizică destul de bună. Energia şi pofta de viaţă îşi vor face simţită prezenţa în ianuarie, atunci când Venus se va afla în semnul Vărsătorului, dar şi în primăvară, atunci când aceeaşi planetă va intra în Berbec. Per ansamblu, va fi un an pozitiv, chiar dacă un pic problematic la nivel interior, unde emoţiile pe care de obicei le ascundeţi din orgoliu vă vor face mai vulnerabili decât de obicei.

Taur

Siguri pe ei şi stabili, nativii din Taur vor începe anul în mod discret, fiind necesar totuşi să fie atenţi la pasiunea lor pentru mâncărurile bune. De altfel, ei îşi vor petrece luna ianuarie încercând să ardă caloriile asimilate la masa de Crăciun sau de Anul Nou. În ciuda lenei care îi caracterizează, Taurii vor începe cu aceeaşi tenacitate să revină în formă încet, dar constant, evitând pe cât posibil viaţa sedentară, vinul şi dulciurile, marea pasiune a acestei zodii.

 Gemeni

Gemenii vor fi plini de idei, însă foarte încordaţi, mai ales în februarie, când Neptun se află în zodia Peştilor. Începând cu sfârşitul lunii martie, când Venus şi Jupiter se vor afla în zodia lor, nativii din Gemeni vor fi din nou plini de energie şi optimism. În primele luni, ar fi mai bine să încercaţi să vă mențineţi echilibrul, evitând pornirea de a face o mie de lucruri în cel mai scurt timp. Cel mai bine ar fi să fiţi răbdători în aceste prime luni, mai ales, până în iunie, când veţi reveni la forma maximă.

Rac

Melancolici şi rezervaţi, Racii vor avea un început de an „dubios“, însă destul de în formă, mai ales datorită prezenţei planetei Marte în zodia Fecioarei, unde va rămâne până în luna iulie. Pasionalitatea şi energia vor fi regăsite începând cu luna iulie, atunci când Venus va intra în zodia Taurului, iar Jupiter în Gemeni. Deşi Racii par a fi persoane destul de relaxate, pe interior sunt agitate şi foarte susceptibile, neuitând niciodată nimic. Din acest motiv sunt predispuşi la ulcer şi depresii şi trebuie să fie foarte atenţi la stres şi la momentele lor de negativism şi apatie.

 Leu

Exuberanţii şi energicii Lei, cu Venus în opoziţie şi cu Marte ostil, vor avea un început de an foarte încordat şi vor fi foarte vulnerabili la nivel de tensiune şi circulaţie sanguină. Din acest motiv, trebuie să fie atenţi să nu exagereze cu crizele lor de nervi, care au tendinţa să fie foarte violente. Începând cu luna iulie, tonusul psiho-fizic ar trebui să se îmbunătăţească vizibil şi se va remarca o schimbare pozitivă în toate sectoarele, inclusiv sănătatea.

Fecioară

În primele luni ale anului, timizii nativi din Fecioară vor fi mult mai pasionali şi mai întreprinzători decât de obicei. Astfel, nervii lor fragili şi numeroasele lor ipohondrii vor fi neglijate, cel puţin în mare parte. Chiar şi stomacul lor fragil, la fel ca şi sistemul lor nervos vor fi mai puţin expuse la tensiune nervoasă, cel puţin până în luna iunie. În a doua jumătate a anului vor fi ceva mai tensionaţi, însă din punct de vedere al sănătăţii va fi un an destul de bun.

 Balanţă

Începând cu luna iulie, Balanţele vor fi în formă maximă şi se vor dedica mai multor activităţi, ţinând regim şi făcând sport pentru a se pregăti pentru vară, rezultatele fiind mai mult decât evidente. În prima jumătate a anului, Balanţele, destul de irascibile şi egocentrice, caută mereu aprobarea celor din jur şi, pentru a evita problemele psihologice, ar fi recomandabil să se gândească mai mult la activitatea profesională decât la viaţa personală, care în acest an va fi un pic penalizată. Dincolo de toate acestea, acest an va fi destul de reuşit din punct de vedere al sănătăţii.

 Scorpion

Opoziţia lui Jupiter, planeta norocului şi bunăstării, a dat ceva dureri de cap nativilor din această zodie, care însă în acest an se vor simţi mai bine, graţie unei serii de factori pozitivi. Datorită prezenţei lui Marte în semnul Fecioarei, Scorpionii vor fi plini de vigoare, energie şi poftă de viaţă. Cea mai bună lună a anului va fi de departe octombrie, atunci când Marte va fi în zodia lor. Atenţie însă la căzături sau mici incidente.

Săgetător

Aventuroşi, optimişti şi amatori de pericol, Săgetătorii sunt mereu în mişcare şi de multe ori riscă să se rănească, zona cea mai afectată fiind picioarele. Pentru a se bucura de o bună stare de sănătate, Săgetătorii trebuie să încerce să se liniştească un pic, făcând yoga sau practicând un stil de viaţă mai liniştit. Oricum, ei vor fi foarte activi şi plini de viaţă, dar şi într-o bună formă fizică, dacă vor evita excesele alimentare.

 Capricorn

Austeri, practici şi foarte realişti, ajungând frecvent la limita pesimismului, nativii din Capricorn au de multe ori un caracter puternic şi încăpăţânat, însă o constituţie osoasă foarte fragilă. Expuşi la dureri ale articulaţiilor şi la reumatism, Capricornii sunt de multe ori mai mult cerebrali decât sportivi şi, dacă îşi vor abandona stilul de viaţă sedentar, vor avea beneficii la nivel psihofizic. În primele şase luni ale anului vor deborda de energie, în a doua jumătate a anului, aceasta reducându-se chiar dacă doar în mod moderat.

Vărsător

Nonconformiştii şi energicii Vărsători se bucură de un sistem osos robust, deşi gleznele şi gambele le-ar putea face ceva probleme, fiind deosebit de sensibile. Aşadar, mai ales în primele luni ale anului atenţie la micile incidente, cauzate, probabil, de stilul lor de viaţă frenetic şi de proverbiala lor neatenţie. Având mereu idei noi şi proiecte inovatoare, pendulând permanent între fantezie şi realitate, Vărsătorii ar trebui să încerce să doarmă mai mult şi să evite să se gândească la mai multe lucruri în acelaşi timp, mai ales după luna iunie.

Peşti

Peştii, fatalişti şi visători, vor fi în cea mai bună formă începând cu luna februarie, însă trebuie să fie atenţi la emotivitatea în exces. Anxietatea, îngrijorările şi melancolia, chiar dacă pasagere, i-ar putea duce la excese şi diferite vicii, cum ar fi consumul excesiv de dulciuri sau abuzul de alcool. De aceea, este recomandat să faceţi mult sport şi să mâncaţi sănătos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS