13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP 2012

Berbec
Anul 2012 va fi plin de aventură pentru nativii din Berbec şi un an bun pe plan profesional. În ceea ce priveşte finanţele, nu e cazul să aruncaţi bani în stânga şi în dreapta, dar 2012 promite venituri mulţumitoare pentru Berbeci. E posibil să fiţi promovat sau să vă duceţi cariera cu un pas mai departe. Din punct de vedere sentimental va trebui să depuneţi eforturi pentru a obţine ceea ce vă doriți. Nu vă aşteaptă însă nimic spectaculos.

Taur
Încăpăţânaţi, dar răbdători, Taurii sunt gata să lupte împotriva curentului, aceste calităţi ajutându-i în perioadele mai grele ale anului. Prima parte a lui 2012 aduce probleme în plan profesional, care vor culmina cu unele griji legate de sănătate. Vestea bună vine din planul sentimental, unde dragostea şi intimitatea vor aduce o briză de aer proaspăt. Viaţa amoroasă va fi la cote maxime în 2012 pentru că Taurii vor fi mai deschişi ca niciodată.   

Gemeni
Anul 2012 nu va aduce pentru Gemeni prea multe subiecte de dezbătut, spre nefericirea lor. Lucrurile sunt clare pentru aceşti nativi, aşa că nu este loc de discuţii. Cariera va suferi câteva atacuri în acest an, dar viaţa amoroasă va fi în general calmă şi nu va trece prin încercări dificile. Sănătatea va cere însă puţin mai multă atenţie ca în anul precedent.  
 
Rac
Anul 2012 va fi plin de mister pentru Raci. Pe nativi îi aşteaptă multe surprize la un nivel profund, sensibil şi emoţional. Pe plan financiar, deşi totul va fi făcut ca la carte, succesul nu pare să le bată la uşă Racilor, cu toate că începutul anului pare promiţător. Prima parte a anului nu va fi uşoară nici în plan amoros: o relaţie care e pe cale să se încheie le va da bătăi de cap nativilor, dar cu puţină răbdare şi chibzuinţă şi acest hop va fi trecut.

Leu
În 2012, Leii vor culege roadele muncii lor de până acum. Uşile li se vor deschide şi se vor bucura de multă admiraţie din partea celor din jur. În prima parte a anului, Leii se vor bucura de promovări şi multă atenţie, iar succesul se va prelungi şi pe parcursul anului. Pe plan amoros, în 2012 nativii îşi vor pune singuri relaţia în pericol, pentru că le place să dramatizeze.     

Fecioară
Stabilitatea e cuvântul care va guverna viaţa nativilor din Fecioară în 2012. Lucrurile vor fi simple şi conforme cu aşteptările acestor nativi destul de pretenţioşi. Nu veţi avea parte de prea multă adrenalină, dar acest lucru nu e neapărat ceva rău. Va fi un an bun pentru carieră şi pentru viaţa socială. Pe plan amoros, pe nativii din Fecioară îi aşteaptă multe probleme, dar situaţiile dificile din iubire, ca şi cele profesionale, trebuie rezolvate cu calm şi răbdare.  

Balanţă
Pentru Balanţe, anul 2012 va aduce o mare dorinţă de a încerca lucruri inedite. Cariera nu va scăpa de mici piedici, dar nimic nu le va sta cu adevărat în cale nativilor, care pe plan social vor atrage multe priviri şi nu vor trece neobservaţi. Pe plan financiar, toate deciziile proaste luate în trecut par să se întoarcă împotriva Balanţelor. În domeniul iubirii, nativii acestei zodii vor trăi o dragoste foarte pasională, iar pacea şi liniştea vor veni spre sfârşitul anului.    

Scorpion
Scorpionii vor tuna şi vor fulgera dacă lucrurile nu le vor ieşi pe plac. Oricum ar fi, Scorpionii vor învăţa să se bucure de micile detalii ale vieţii, iar ambiţia şi hotărârea îi vor ajuta să facă lucrurile aşa cum le vor ei. Pe plan financiar, totul pare echilibrat în 2012, iar creativitatea combinată cu puţin risc vor aduce multe beneficii. Scorpionii îşi vor înţelege mai bine ca niciodată partenerul.       

Săgetător
Anul 2012 va fi unul bun pentru Săgetători. Optimismul nativilor îi va ajuta să treacă peste coborâşurile care îi aşteaptă în acest an, care va fi o perioadă de creştere şi dezvoltare personală. Nativii nu vor mai fi dispuşi să facă planuri şi strategii, așa că vor lăsa cariera la voia întâmplării. Relaţiile sentimentale ale nativilor din Săgetător vor avea şi ele de suferit în 2012 din cauză că aceştia nu sunt dispuşi să observe şi detaliile din jurul lor.  

Capricorn
Independenţa e numele jocului pe care îl vor juca toţi Capricornii în 2012. Eforturile depuse până acum îşi vor arăta roadele: nativii se pot relaxa, în sfârşit, pentru a se bucura de multe lucruri bune, însă tendinţa lor de a se izola va stârni nemulţumirea celor dragi. Încrederea le va aduce Capricornilor câştiguri pe plan financiar în 2012. Pe plan personal şi social, anul va fi marcat de o atitudine mai antisocială decât în mod normal.      

Vărsător
Sinceritatea este trăsătura care defineşte anul 2012 al Vărsătorilor. Nativii vor avea darul de a spune lucrurilor pe nume, într-un fel blând. Vărsătorii vor simţi nevoia să fie independenţi, în ciuda atracţiei pe care o simt cei din jur faţă de firea lor debordantă. Interesul Vărsătorilor va rămâne descoperirea misterelor vieții, aşa că nativii se vor cufunda adesea în reverii din care nimeni şi nimic nu îi va putea scoate.

Peşti
Toate le vor merge bine nativilor din Peşti în 2012, cu excepţia relaţiilor interpersonale. Cariera şi veniturile vor fi în centrul atenţiei în prima parte a anului, însă în a doua parte locul în care vor ajunge pe plan profesional le va solicita Peştilor mai multă energie decât de obicei. În plan relaţional însă, nativii acestei zodii vor avea de înfruntat provocări diverse, cele mai multe având legătură cu rezolvarea unor probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS