11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Partenerul de viaţă vă uimeşte din ce în ce mai mult în această perioadă. Vă surprinde cu mici atenţii, gesturi tandre şi declaraţii de dragoste. Vă place foarte mult această nouă atitudine a sa şi vă doriţi să nu se mai schimbe niciodată. Fiţi vigilent dacă trebuie să faceţi o operaţiune imobiliară astăzi. Se poate ca situaţia să nu fie atât de promiţătoare precum credeţi. Dacă puteţi, cereţi ajutorul unei persoane de specialitate.   

Taur
Astăzi aflaţi nişte veşti foarte triste despre un coleg. Poate un accident sau o tragedie în familia lui. Veştile vă cam dau peste cap şi nu veţi mai reuşi să vă reveniţi până la finalul zilei. Din păcate, nu puteţi să ajutaţi cu nimic. Atenţie la problemele cu intestinele. Pot apărea constipaţii sau alte manifestări. Eliminaţi din mâncare alimentele cu fibre, legumele şi fructele crude, fructele uscate sau orezul.   

Gemeni
Azi nu aveţi deloc chef să staţi singur. Simţiţi nevoia să fiţi în societate, înconjurat de lume şi de prieteni. Puteţi să vă organizaţi nişte activităţi mai pe seară, poate chiar planificaţi o petrecere. Astăzi primiţi înapoi o datorie la care nu mai speraţi. Este o sumă de bani destul de măricică şi care vă acoperă gaura care tocmai s-a format în bugetul familiei. Chiar căutaţi să achiziţionaţi o piesă nouă de mobilier.
 
Rac
V-aţi propus foarte multe lucruri pentru ziua de azi şi nici dumneavoastră nu sunteţi sigur că le veţi putea rezolva chiar pe toate. N-ar strica să mai cereţi o mână de ajutor de la cineva care vă este deja dator. Unele discuţii aprinse în cuplu riscă să ducă la rupturi. Cea mai bună metodă de a depăşi momentul este să plecaţi împreună undeva sau să vă apucaţi de o activitate comună.        

Leu
Ziua de astăzi se încheie cu o petrecere la care luaţi parte cu mare entuziasm. Veţi cunoaşte lume nouă, cu care veţi schimba impresii, iar pentru nativii singuri există şansa să întâlnească un posibil partener. Este o zi bună să vă ocupaţi de situaţia dumneavoastră financiară, de gestionarea unui patrimoniu sau poate de o problemă de moştenire. Munciţi foarte mult şi asta vă face să fiţi mai nervos.    

Fecioară
Contractele şi achiziţiile imobiliare sunt bine aspectate. Dacă totuşi găsiţi o casă pe placul dumneavoastră şi vreţi s-o cumpăraţi, gândiţi-vă bine înainte. Partenerul s-ar putea să vă dezamăgească în dragoste. Nu puteţi decât să acceptaţi situaţia. Astăzi vă pregătiţi la intensitate maximă pentru o întâlnire foarte importantă pentru cariera dumneavoastră. Nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Totul e aşa cum trebuie.  

Balanţă
Ar fi mai indicat astăzi să evitaţi să intraţi în discuţii contradictorii, indiferent de temă, pentru că planetele nu sunt deloc de partea dumneavoastră. Mai bine vă concentraţi să rezolvaţi ultimele treburi pe care le mai aveţi, înainte de vacanţă. Sunteţi foarte întreprinzător astăzi. Trebuie însă să vă organizaţi mai bine. Un minim de rigurozitate vă va ajuta să vă duceţi la capăt proiectele personale. Se poate să aveţi unele probleme osoase sau dentare.   

Scorpion
Planurile pe care le-aţi făcut pentru azi vă vor fi date peste cap de un telefon pe care-l veţi primi de la o rudă apropiată, care vă solicită ajutorul. Cum familia este mai importantă pentru dumneavoastră decât orice altceva, veţi încheia ziua de lucru mai devreme, cu acordul superiorilor. O zi de răsfăţ, de relaxare şi de distracţie.       

Săgetător
Detaşarea emoţională cu care priviţi realitatea vă ajută să faceţi faţă provocărilor neaşteptate care se pot ivi. Deveniţi foarte comunicativ, iar discuţiile purtate cu diverse persoane vă pot aduce lămuriri utile asupra problemelor care vă interesează. Astăzi nu reuşiţi să rezolvați tot ceea ce v-aţi propus pentru că vor apărea unele evenimente neprevăzute, ce vă vor da programul peste cap. Este posibil să vi se ceară o deplasare, în interes de serviciu.  

Capricorn
Cineva apropiat se bazează astăzi pe dumneavoastră, să-i oferiţi ajutorul într-o încurcătură financiară din care nu poate ieşi singur. Pentru că ţineţi foarte mult la persoana respectivă, faceţi tot posibilul să o ajutaţi. Azi veţi fi foarte preocupat de unul sau mai multe proiecte, pe care vreţi să le puneţi pe picioare împreună cu prietenii sau cu un grup de oameni cu care aveţi nevoie să colaboraţi.     

Vărsător
Astăzi veţi fi solicitat să încheiaţi ultimele socoteli cu un partener de afaceri cu care aţi tot ţinut legătura în ultima perioadă. Superiorii vă presează să finalizaţi colaborarea ca să se poată trece mai departe, la noi proiecte. Vă prieşte să ieşiţi în lume şi sunteţi mânat de dorinţa de a cunoaşte sau cerceta lucruri noi. Totul merge aşa cum vă doriţi, numai că vă vine greu să duceţi ceva până la capăt, săriţi de la una la alta.      

 Peşti
Influenţa prietenilor asupra dumneavoastră este deosebit de bună, în cea mai mare parte a acestei zile. Discuţiile sunt animate, schimbul de idei este incitant, punctat de glume şi râsete. Încercaţi să acuzaţi pe altcineva pentru o greşeală pe care aţi comis-o chiar dumneavoastră. Pentru că nu este stilul dumneavoastră de a scăpa de probleme astfel, nu ştiţi să vă comportaţi prea bine şi adevărul iese la iveală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS