24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Renunţaţi la toane şi la capriciile de moment în această săptămână, altfel lucrurile nu vor merge aşa cum vă doriţi. Anumite evenimente neaşteptate din viaţa unui prieten apropiat sau a unui grup în care sunteţi implicat v-ar putea surprinde în mod neplăcut. Veţi simţi nevoia să contribuiţi la rezolvarea problemelor care apar în casă ori în familie şi veţi depune un efort destul de mare, însă atâta timp cât nu vă suprasolicitaţi totul va fi în regulă.

Taur
Pregătiţi-vă pentru o schimbare bruscă în bine, pentru care însă veţi avea nevoie de multă hotărâre. Este momentul să vă regrupaţi forţele şi să acţionaţi în vederea atingerii obiectivelor propuse. Nu vă grăbiţi să judecaţi reacţiile celor din jur, mai ales dacă nu reuşiţi să înţelegeţi ce le-a provocat. Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să aveţi de-a face cu o schimbare de direcţie.   

Gemeni
Chiar dacă nu vă place să luaţi hotărâri fără a chibzui bine, uneori nu dispuneţi de toate informaţiile necesare şi în această perioadă vă veţi confrunta cu o astfel de situaţie. Pregătiţi-vă pentru o săptămână de muncă intensă. Toţi ochii vor fi pe dumneavoastră şi acum este momentul să străluciţi. Nota dominantă a perioadei este dată de avantajele pe care le puteţi căpăta stabilind o relaţie nouă cu un coleg.    

Rac
Trebuie să daţi dovadă de răbdare, pentru că nimic nu se întâmplă peste noapte. Dacă veţi fi perseverent, încet, încet vă veţi apropia de ţelul dorit. Chiar dacă este o perioadă mai grea, nu renunţaţi la visuri. Nu vă aşteptaţi ca toate valorile dumneavoastră să fie acceptate. Nu faceţi compromisuri, dar căutaţi să înţelegeţi şi poziţia celorlalţi. Aveţi încredere în norocul dumneavoastră.    

Leu
Începe o perioadă plină de intrigi, în care s-ar putea să fie nevoie să faceţi faţă la despărţiri şi pierderi. Feriţi-vă de gelozie, căci nu va face decât să înrăutăţească situaţia. Acum a venit vremea în care vă puteţi respecta mai uşor promisiunile pe care le-aţi făcut. Dacă aveţi de luat o decizie financiară, gândiţi raţional, cântăriţi bine avantajele şi dezavantajele şi nu riscaţi inutil.  

Fecioară
Poate că ar fi mai bine ca în această perioadă să vă feriţi să negociaţi ceva sau să semnaţi vreun contract important. S-ar părea că nu aveţi cea mai fericită situaţie pe plan financiar. Evitaţi împrumuturile în această perioadă – se vor dovedi o afacere proastă. Comunicarea este foarte importantă, aşa că porniţi în căutarea unui partener cu care să puteţi aborda orice subiect, altfel vă va fi foarte greu în viitor.

Balanţă
Nu vă irosiți energia şi timpul gândindu-vă cum aţi fi putut spune sau face un lucru altfel. Ce a fost a fost, contează doar ce va urma şi important este să fiţi împăcat cu propria persoană. Pe agenda săptămânii ar putea apărea probleme de natură legală sau legate de bani. Configuraţia astrală face posibilă o întâlnire cu o persoană de mult visată. Dacă vi se oferă ocazia, nu o rataţi. Lăsaţi teama deoparte, altfel veţi regreta toată viaţa.     

Scorpion
Succesul pare să vă însoţească în această săptămână, iar cei care vi se vor pune împotrivă nu vor reuşi să vă abată de la drumul pe care aţi pornit. Profitaţi, deci, de această perioadă fastă. Dacă vreți să primiţi sprijinul colegilor sau colaboratorilor în proiectul la care lucraţi, aveţi grijă să nu-i neglijaţi. Faceţi-i să simtă că sunt cu adevărat importanţi pentru dumneavoastră.

Săgetător
Vă aşteaptă schimbări iminente la serviciu sau la şcoală, dar o bună comunicare cu colegii vă va ajuta să treceţi mai uşor peste greutăţile ce se întrevăd. Întâlniţi-vă cu prietenii, înconjuraţi-vă de lume, căci în această perioadă aveţi nevoie să vă simţiţi sprijinit, aveţi nevoie de încurajare. Vă veţi reîncărca bateriile şi vă veţi simţi un alt om. Aveţi grijă: săptămâna va fi mai puţin favorabilă din punct de vedere al sănătăţii.

Capricorn
Se prefigurează o oportunitate neaşteptată de care e bine să profitaţi. Unii oameni se simt derutaţi de schimbările bruşte de direcţie, dar indicat este să nu vă înscrieţi în această categorie: riscaţi să rataţi o şansă unică. Săptămâna se anunţă a fi excelentă, presărată cu veşti bune şi numeroase ocazii de socializare. Riscaţi însă să cădeţi într-o uşoară depresie gândindu-vă la sensul vieţii, deci căutaţi sprijinul familiei şi prietenilor.    

Vărsător
Norocul vi-l faceţi singur şi e important să vă aflaţi în locul potrivit la momentul potrivit. La fel de important este să recunoaşteţi oportunităţile care vi se oferă. Vă simţiţi nefericit şi aveţi impresia că aveţi parte doar de dezamăgiri şi speranțe deşarte. Lucrurile nu sunt chiar atât de rele precum le percepeţi. Cu încredere, vă veţi reveni şi veţi găsi acea persoană specială care să vă completeze şi să vă împlinească viaţa.

Peşti
Este bine să păstraţi un echilibru stabil în această perioadă. Nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru tot soiul de situaţii ipotetice, dar nici nu trebuie să ignoraţi eventualele probleme ce apar. Încercaţi să evaluaţi lucrurile aşa cum sunt. Nu vă bazaţi pe noroc săptămâna aceasta, căci doar eforturile susţinute vă vor aduce în poziţia pe care v-o doriţi. O întâmplare fericită vă poate ajuta, dar fundamentul trebuie să îl stabiliţi singur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS