14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii vor avea o săptămână foarte solicitantă din punct de vedere afectiv. Li se va cere ajutorul într-o problemă importantă. Un prieten sau o rudă apropiată va trece prin ceva neplăcut şi va avea nevoie de ei. O să fie la înălţimea aşteptărilor, dar acest lucru va însemna mult stres, nesomn, griji şi uneori chiar neglijarea sarcinilor de serviciu. Se vor vedea împiedicaţi să-şi ducă la îndeplinire unele planuri din viitorul apropiat, din cauza lipsei banilor.

Taur
Taurii se vor confrunta cu diverse necazuri financiare: orice ar face, vor fi nevoiţi să scoată bani din buzunar, iar asta nu e niciodată o veste bună. E important să nu intre în panică, norocul are şi el fluctuaţiile lui, şi să gândească raţional. În compensare, vor fi înconjuraţi de dovezi de dragoste din partea cui trebuie şi, dacă iubirea nu le lipseşte, toate celelalte se pot rezolva.  

Gemeni
Gemenii vor intra în panică la începutul săptămânii, din cauza unui proiect amânat până în pânzele albe şi care nu mai poate aştepta. E puţin probabil să mai rezolve ceva în ultima clipă, aşa că vor fi tentaţi să se culce pe o ureche, bazându-se pe zodia lor norocoasă. Îşi fac, în schimb, planuri romantice măreţe, cu şanse mari de îndeplinire, şi visează la o escapadă de weekend. Ar fi recomandat să nu mai amâne proiectele urgente.   

Rac
Racii vor fi deosebit de vulnerabili în ceea ce priveşte sănătatea: riscul de viroze este foarte mare şi, dacă se întâmplă s-o păţească, vor fi scoşi complet din uz pentru toată săptămâna. Tot în aceste zile se definitivează şi planurile pentru sărbători. Cu banii nu vor sta din cale-afară de bine, dar vor găsi soluţii ingenioase pentru a compensa lipsa lor.   

Leu
Problema cea mai mare a Leilor vor fi banii, mai ales acum, când îi bate gândul să facă o schimbare în carieră. Nu e cazul să se îmbufneze din cauza finanţelor, ci să încerce să-şi pună la bătaie toate resursele pentru a obţine un job mai bun. La începutul perioadei vor suferi o dezamăgire din partea unui prieten fals. Dragostea e la cote maxime, sunt copleșiţi de gesturi de atenţie şi tandreţe şi se gândesc deja la mutări majore în relaţie.  

Fecioară
Fecioarele vor fi destul de solicitate din punct de vedere profesional şi tot ce vor face vor face cu spor. Au noroc, deşi se vor simţi copleşite la început. Vor primi bani la mijlocul perioadei şi vor reuşi să-şi ducă la îndeplinire niște planuri de cheltuieli. Dragostea e la extreme: ori sunt respinse de o persoană pe care încearcă să o abordeze, ori pun bazele unei viitoare relaţii.

Balanţă
Bate vântul schimbării pentru Balanţe atât pe plan personal, cât şi profesional. În viaţa amoroasă, pentru cele singure sunt şanse mari de a lega o relaţie serioasă, foarte posibil cu o persoană pe care nu ar fi luat-o în calcul până acum. În profesie, ambiţiile vor creşte, ajungându-se chiar până la schimbarea jobului cu altul mai promiţător. Li se oferă posibilitatea obţinerii unei surse suplimentare de venit.     

Scorpion
Tot dragostea rămâne pe primul loc în preocupările Scorpionilor, iar atenţia şi devotamentul le vor fi răsplătite din plin. Dacă au suspiciuni legate de relaţia lor, e bine să le ignore, pentru că sunt nefondate. În celelalte aspecte însă, lucrurile nu sunt chiar atât de roz: banii le scapă printre degete şi săptămâna asta, jobul aduce multe probleme, iar relaţiile cu familia sunt destul de tensionate. Să evite gesturile impulsive şi cheltuielile exagerate.

Săgetător
Săgetătorii o vor face lată în această săptămână, pentru că ocaziile de distracţie vor veni una după alta. Este exact ceea ce le place lor mai mult, însă trebuie să fie atenţi să nu depăşească măsura, pentru că sunt câteva persoane în anturajul lor care abia aşteaptă o ocazie de bârfă. În dragoste, lucrurile încep să se lege, ce-i drept, foarte încet. Profesia e lăsată la o parte, dar nu e nici o tragedie, e nevoie şi de puţină distracţie!

Capricorn
Săptămâna începe pentru Capricorni cu câteva probleme legate de comunicarea interumană, probleme care pot uşor degenera în conflicte. Se pare că vor fi ceva mai morocănoşi şi mai agresivi decât de obicei, iar acest lucru va avea consecinţe mai ales asupra relaţiei amoroase. Nişte discuţii legate de bani se vor finaliza pozitiv, cu condiţia ca ei să renunţe la obişnuita lor încăpăţânare. Vor primi o veste bună.    

Vărsător
Pentru Vărsători, săptămâna va fi a aşteptărilor şi a emoţiilor. Nu vor sta prea bine nici la capitolul energie şi nu vor avea nici un chef să se ridice din pat dimineaţa. La sfârşitul săptămânii, vor exista nişte discuţii neplăcute cu partenerul de cuplu şi, dacă Vărsătorii nu arată răbdare şi înţelegere, se poate ajunge chiar la ruptură. Cei singuri însă vor avea parte de multe complimente şi invitaţii.

Peşti
Pentru Peşti a venit momentul să se apuce de treabă: toate proiectele amânate până acum se vor acumula şi îi vor copleşi dacă nu se apucă urgent de ele. Nişte reverii romantice îi vor împiedica să se concentreze la ceea ce este cu adevărat important. Nu e momentul pentru complicaţii amoroase, pentru că aşa vor pierde timp preţios. Cei cuplaţi se vor bucura de câteva momente deosebit de tandre la sfârşitul săptămânii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS