16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În plan profesional există unele nemulţumiri, dar ele se vor rezolva mai bine dacă veţi lăsa lucrurile să-şi urmeze cursul firesc. Energia dumneavoastră fizică şi mentală atinge cote maxime, de aceea v-aţi putea ocupa de orice vă face plăcere. Rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales că veţi găsi suficientă lume dornică să vă susţină proiectele. O persoană de sex opus este impresionată de calităţile dumneavoastră.

Taur
Aveţi multe de făcut la slujbă, dar sunteţi eficient, iar şefii vă apreciază. Veţi avea de făcut şi unele drumuri, care până la urmă se vor dovedi avantajoase. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu colegii, deoarece nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera la serviciu. Nu sunt indicate nici negocierile legate de salariu sau orice discuţii pe teme financiare, deoarece aţi putea fi dezamăgit de finalitatea acestora.

Gemeni
Cheltuielile pe care le aveţi sunt destul de consistente şi nu vă permit să faceţi o investiţie mai mare. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că, dacă aveţi de dat un examen sau de luat o decizie într-o problemă delicată, conjunctura astrală vă va avantaja. Compania prietenilor se va dovedi benefică în a doua parte a zilei.
 
Rac
Interesul pe care îl manifestaţi pentru relația cu cei din anturajul apropiat este în continuare mare, ceea ce vă permite să petreceţi în mod cât se poate de plăcut timpul liber. Dacă aveţi de făcut cumpărături substanţiale, ziua de astăzi vă poate aduce bucurii în această direcţie. Activităţile domestice ar putea fi amânate, dar numai cu acordul rudelor apropiate. Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp în compania persoanei iubite.  

Leu
Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă şi va trebui să fiţi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest, veţi avea parte de tot felul de evenimente care vă vor ţine în priză pe tot parcursul zilei. Unul dintre prietenii de pe alte meleaguri se va confrunta cu o situaţie delicată şi va avea nevoie măcar de un sfat din partea dumneavoastră. Nu trebuie să fiţi prea intransigent, pentru că veţi avea de pierdut.

Fecioară
Doriţi să vă faceţi unele planuri de viitor şi aveţi nevoie să vă sfătuiţi cu cineva apropiat, în a cărei judecată să aveţi încredere deplină. Şansa este de partea dumneavoastră, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile. Nu este o perioadă bună pentru a semna un contract de colaborare sau de parteneriat. Bugetul dumneavoastră va înregistra o îmbunătăţire prin intermediul unei activităţi extraprofesionale.      

Balanţă
Sunteţi vioi şi plin de iniţiative, dar nu aveţi suficientă răbdare pentru ceea ce v-aţi pus în plan. Încercaţi să nu vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece n-ar fi exclus să aveţi o surpriză mai puţin plăcută. Cel mai bine ar fi să vă orientaţi spre cât mai multe activităţi practice. Şi chestiunile domestice vă vor consuma ceva mai mult timp decât în mod obişnuit. Nu sunteţi într-o formă fizică bună şi de aceea ar fi bine să vă odihniţi mai mult.

Scorpion
La serviciu vă veţi bucura de aprecierea superiorilor ierarhici. N-ar fi exclus să vi se dea noi sarcini, semn că se mizează mult pe calităţile dumneavoastră. Dacă veţi da dovadă de superficialitate, nu veţi avea nici un avantaj, iar popularitatea dumneavoastră se va deprecia simţitor. Ţineţi cont că multe în viitor depind de conştiinciozitatea de care veţi da dovadă în această perioadă.  

Săgetător
Activităţile sociale vor fi prioritare în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania acestora. Vi se va da ocazia să reveniţi asupra unei decizii pe care aţi luat-o de mai mult timp şi care nu v-a prea adus beneficii. Trebuie să vă chibzuiţi cheltuielile pentru că există riscul să pierdeţi o sumă mare de bani.

Capricorn
N-ar fi exclus să cunoaşteţi o persoană pe care o veţi simpatiza. Nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă, căci nu este sigur că entuziasmul o să vă ţină prea mult timp. Iniţiativele în plan sentimental ar trebui să fie sub semnul prudenţei, căci impulsivitatea de care daţi dovadă în această perioadă v-ar putea determina să faceţi greşeli majore. În acelaşi timp, trebuie să ştiţi că cine nu riscă nu câştigă.     

Vărsător
Iniţiativele în domeniul financiar nu sunt indicate, mai ales dacă vizează sume mari. Inspiraţia de care daţi dovadă astăzi vă permite să găsiţi soluţii pentru unele din problemele dumneavoastră personale. Persoana iubită s-ar putea să fie nemulţumită, considerând că nu-i acordaţi suficientă atenţie. Încercaţi să o trataţi cu mai multă înţelegere dacă doriţi să aveţi o după-amiază liniştită.

Peşti
Părinţii şi-ar putea arăta nemulţumirea în legătură cu felul în care vă alegeţi prietenii. Chiar dacă vă deranjează comentariile lor, nu are rost să vă revoltaţi. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în jocuri de noroc sau speculaţii financiare. De asemenea, evitaţi să semnaţi acte de orice fel. Evenimente oarecum neaşteptate vă vor determina să vă schimbaţi planurile pentru timpul liber. Încercaţi să faceţi planuri comune cu partenerul de suflet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS