10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFanteziile, cele mai plăcute tabuuri

Fanteziile, cele mai plăcute tabuuri

Fanteziile sexuale sunt de cele mai multe ori considerate subiecte tabu. Cu toate acestea, aceste roade ale imaginaţiei ocupă spiritul tuturor persoanelor, chiar dacă acestea recunosc sau nu. Fără îndoială, fanteziile diferă de la persoană la persoană, pentru că aşa cum fiecare este unic în felul său, la fel sunt şi plăsmuirile imaginaţiei. Redactorii site-ului plurielles.fr au realizat un sondaj în rândul cititorilor săi, pentru a afla care sunt fanteziile cel mai des întâlnite. Rezultatele sondajului au arătat că atât bărbaţii, cât şi femeile şi-ar dori să facă anumite lucruri pentru a-şi condimenta viaţa sexuală, dar nu îndrăznesc. Potrivit sondajului, pe primul loc pe lista de fantezii a femeilor se află dorinţa de a face sex în natură, locurile cele mai râvnite fiind pădurea şi plaja. Medalia de argint la această categorie a fost câştigată de dorinţa femeilor de a face dragoste cu un necunoscut, fantezia recurentă fiind o pasiune fulgerătoare şi efemeră consumată cu un bărbat necunoscut în tren sau în avion. Pe locul trei în topul fanteziilor doamnelor şi domnişoarelor se află sexul într-un loc public, motivaţia fiind aceea că partida ar fi extrem de intensă datorită faptului că există în permanenţă riscul ca respectivii amorezi să fie surprinşi de cineva.
În ceea ce priveşte preferinţele domnilor în materie de fantezii sexuale, există două care îi „bântuie“ pe reprezentanţii sexului tare şi se poate spune că se află chiar la egalitate. Prima dintre fantezii este ideea de a face sex cu două femei în acelaşi timp, iar cea de-a doua este dorinţa de a filma sau de a fotografia partidele de sex şi de a le viziona ulterior.

Fanteziile trebuie să rămână fantezii

Potrivit psihologilor, fanteziile sexuale nu sunt nicidecum semne ale unui comportament deviant. Dimpotrivă, fanteziile pot reprezenta o ocazie de condimentare a vieţii sexuale, pentru că doar gândul la „Cum ar fi dacă…“ poate intensifica dorinţa şi pasiunea. Cel puţin în teorie, ele trebuie să rămână doar un gând, nu să fie îndeplinite – altfel şi-ar pierde statutul de fantezie. Totuşi, ar spune mulţi, dacă se iveşte ocazia ca ele să fie puse în practică, poate fi destul de greu de rezistat ispitei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU