21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă cineva la care ţineţi trece printr-o perioadă dificilă, oferiţi-i multă dragoste. De asemenea, priviţi relaţiile romantice într-un alt mod, astfel încât să evitaţi repetarea greşelilor din trecut. Dacă v-au rămas informaţii necunoscute la un proiect personal, faceţi tot posibilul să vă puneţi la punct cu detaliile. Dacă v-aţi neglijat relaţiile profesionale, faceţi ceva în privinţa corespondenţei cu cei de care aveţi nevoie.

Taur
Va trebui să acceptaţi criticile legate de modul în care vă îndepliniţi obligaţiile şi responsabilităţile casnice. Înainte să aveţi timp să vă urmaţi propriile ţeluri, s-ar putea să fiţi legat de cele ale familiei. Reveniţi cu picioarele pe pământ şi încercaţi să reduceţi lucrurile la ceva cât mai simplu. Dacă este nevoie să vă exprimaţi părerea în public, fiţi clar şi exact, astfel încât să eliminaţi riscul ca vorbele să vă fie interpretate.   

Gemeni
Este posibil să apară o schimbare majoră în ceea ce priveşte rezistenţa dumneavoastră fizică. Acest lucru este cauzat de o problemă emoţională, care implică responsabilităţi faţă de altă persoană. Sau poate că lucraţi ore suplimentare, în care este nevoie de multă atenţie la detalii. Ca să reuşiţi în tot ceea ce v-aţi propus, va fi cu siguranţă nevoie să vă arătaţi dispus să depuneţi mai multe eforturi.
 
Rac
Activităţile sunt intense astăzi. Vă doriţi să vă lărgiţi aria de cunoştinţe, prin intermediul unor studii sau al unor cursuri. Vor apărea multe situaţii foarte diferite unele de altele, care vă vor duce în mai multe direcţii în acelaşi timp. Puteţi face rost de un material de la un apropiat şi, odată obţinut lucrul de care aveţi nevoie, veţi putea duce la bun sfârşit un proiect personal de care vă ocupaţi cu entuziasm.   

Leu
Dorinţa de a iubi şi de a avea grijă de cei la care ţineţi este foarte puternică astăzi şi s-ar putea să faceţi unele schimbări pozitive în ceea ce priveşte relaţiile apropiate. Încercaţi să vă descurcaţi fără ajutorul nimănui, însă simţiţi nevoia să fiţi iubit la rândul dumneavoastră. În dragoste nu vă jucaţi cu sentimentele celuilalt şi nu îi daţi speranţe deşarte dacă nu sunteţi pregătit să oferiţi la fel de mult în schimb.

Fecioară
Sunteţi foarte vulnerabil din punct de vedere emoţional şi simţiţi că v-aţi pierdut total mândria şi demnitatea. Veţi avea de luat câteva decizii majore pentru a vă croi un drum nou în viaţă. Va trebui să vă faceţi ordine în gânduri şi să vă stabiliţi clar priorităţile şi obiectivele. Plănuiţi o ieşire scurtă, împreună cu nişte prieteni. La serviciu, concentraţi-vă asupra sarcinilor pe care le aveţi şi lăsaţi pe mai târziu discuţiile personale.   

Balanţă
Dacă simţiţi că sunt lucruri care vă distrag atenţia, ieşiţi din aglomeraţie şi duceţi-vă într-un loc ştiut numai de dumneavoastră, unde vă puteţi relaxa în voie. Dacă sunteţi liniştit, vă petreceţi ziua în compania unei persoane dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de ceva vreme. Dacă simţiţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, poate ar fi bine să găsiţi împreună un mijloc prin care să ţineţi legătura mai strâns.  

Scorpion
Veţi fi tras la răspundere pentru stilul dumneavoastră de viaţă sau pentru o anumită atitudine pe care o aveţi în această perioadă. Atâta timp cât nu sunteţi arogant, totul va fi bine. Acest lucru înseamnă că este momentul să rupeţi anumite legături cu persoane care nu vă ajută deloc, fiindcă viziunile voastre diferă. Vă distraţi împreună cu grupul de prieteni. Aţi putea face nişte cumpărături sau investiţii.     

Săgetător
Vă este greu să înţelegeţi sau să abordaţi pe cineva care nu vă împărtăşeşte modul de a gândi. Încercaţi să le faceţi pe plac altora acum, dar vă pierdeţi timpul dacă încercaţi să reparaţi o situaţie care trebuie să se rezolve singură. Când vine vorba de carieră, talentele dumneavoastră se vor manifesta mai greu. Tactul şi diplomaţia vă vor ajuta să rezolvaţi lucrurile într-o manieră plăcută, mai ales că familia vă susţine.  

Capricorn
Puteţi să vă lăsaţi imaginaţia să o ia razna şi puteţi să vă puneţi în practică orice dorinţă ciudată. Aveţi nevoie de generozitatea cuiva pentru a ajunge să vă simţiţi mai bine. Astăzi s-ar putea să vă descoperiţi o nouă pasiune, legată de gospodărie. Poate fi vorba despre nişte reţete care vă ies din prima încercare sau de designul interior. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă şi petreceţi cât mai mult timp împreună.    

Vărsător
Puneţi accent pe relaţiile apropiate şi pe corectitudine şi armonie. Talentul dumneavoastră intelectual şi capacitatea de comunicare a celor din jur capătă mai multă importanţă: orice problemă legată de aceste lucruri vă afectează foarte tare. Încercaţi să vă odihniţi, pentru că în ultima vreme nu aţi mai apucat să dormiţi suficient. Dacă aveţi şi de lucru, cel mai bine este să vă organizaţi cât mai bine timpul.

Peşti
O relaţie romantică va suferi mici probleme astăzi, iar o persoană la care ţineţi va fi indiferentă la încercările dumneavoastră de a remedia problemele. S-ar putea să apară conflicte de interese, de gusturi şi de dorinţe, care vor fi mult mai evidente în relaţiile apropiate. Profitaţi de timpul liber pentru a sta mai mult cu familia. Copiii vă vor solicita atenţia, iar un prieten apropiat se va dovedi un ajutor de nădejde.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS