20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAmorezi din toată lumea

Amorezi din toată lumea

Site-ul viaggi.tuttogratis.it ne oferă o călătorie în jurul lumii în căutarea celor mai picante informaţii despre obiceiurile sexuale ale diferitelor popoare.
Cum se descurcă oare celelalte naţii de pe planetă la capitolul sex? Care dintre popoare „rezistă cel mai mult“, care sunt ţările unde puteţi avea parte de aventuri de neuitat. Astfel de detalii şi-au propus să ne ofere redactorii site-ului italian viaggi.tuttogratis.it. Potrivit unui sondaj recent, Suedia are cel mai mare procent de bisexuali din lume. Noua Zeelandă este campioană la capitolul femei „active“, în medie 20,4 parteneri sexuali. În cazul în care aveţi ocazia să ajungeţi pe aceste meleaguri, nu uitaţi să vizitaţi Erotica Lifestyle, una dintre cele mai cunoscute expoziţii despre sex din lume. Într-un clasament similar, dar dedicat domnilor, aflăm că Austria este ţara cu cei mai „ocupaţi“ bărbaţi, aceştia având în medie 29,3 parteneri de sex. Austria se poate mândri şi cu un alt record deloc de neglijat: din câte se pare, localnicele se pot lăuda că se află în posesia sânilor perfecţi, sau cel puţin aşa susţin domnii din această ţară. De asemenea, un sondaj similar realizat pe un eşantion de reprezentante ale sexului frumos originare din 20 de ţări diferite a relevat faptul că nemţii sunt cei mai slabi amanţi. Majoritatea doamnelor intervievate au declarat că nemţilor nu prea le place …să se spele. De asemenea, un alt aspect taxat de femei este participarea efectiv la actul sexual. La acest capitol, cei mai leneşi se pare că sunt englezii, în timp ce suedezii sunt prea rapizi, iar olandezii şi americanii sunt cam lipsiţi de tact şi de maniere în pat… La polul opus se află spaniolii, care, potrivit aceluiaşi sondaj, ar fi cei mai pricepuţi amanţi. Ei sunt urmaţi în clasament de brazilieni, italieni şi francezi.

În căutarea unei fantezii

 În cazul în care doriţi să aveţi parte de o aventură de neuitat puteţi merge în Grecia, unde se spune că există cei mai pasionali amanţi din lume. De alt-fel, Grecia este una dintre destinaţiile preferate ale doamnelor, ale căror vârste variază, în general, între 30 şi 50 de ani, şi care doresc să aibă parte de experienţe sexuale …speciale. Alături de Grecia, printre ţările populare în rândul „călătoarelor romantice“ se numără Italia, Turcia, Croaţia, Thailanda, Bali şi Spania. De menţionat totuşi că Thailanda are în palmares un record deloc de invidiat: în medie, un act sexual pe aceste meleaguri durează zece minute. La polul opus, se situează Brazilia, care, în afară de plajele superbe şi femeile cu cel mai frumos posterior din lume, se poate mândri şi cu faptul că bărbaţii sunt cei mai „rezistenţi“ amanţi, aceştia fiind capabili să ofere cel puţin 30 de minute de pasiune fierbinte. De asemenea, un număr foarte mare de doamne în căutare de aventuri preferă peisajul exotic al Jamaicăi, Insulelor Barbados sau ale Republicii Dominicane. În funcţie de ţară, amanţii de ocazie sunt numiţi: kamakia (Grecia – cuvânt care înseamnă „harpon“), galebovi (Croaţia- cuvântul înseamnă „pescăruş“), în Costa Rica sunt cunoscuţi ca „rechini“, kuta cowboy în Bali, brichero în Peru etc. Bărbaţii din Republica Dominicană au reputaţia de cei mai profesionişti dintre gigolo.

Fiecare cu obiceiurile lui

Cele mai pricepute în arta sexului oral se dovedesc franţuzoaicele, în timp ce amorezi din India sunt campioni la sexul prin telefon.
Guvernul indian chiar a fost nevoit să închidă mai multe linii erotice, care riscau să bage în faliment multe familii. Printre celelalte ciudăţenii menţionate de site-ul italian se află şi recordul deţinut de San Fernando Valley. Această zonă din California, care este centrul industriei filmelor porno, este cunoscută şi cu sub denumirea de San Pornando Valley.
Un alt record inedit aparţine cartierului Upminster, aflat la periferia Londrei, unde localnicii investesc de 7,9 ori mai mult decât media naţională în achiziţia de jucării sexuale.
Japonezii se mândresc şi ei cu un record deloc de neglijat: cea mai mare orgie din lume. 250 de bărbaţi şi 250 de femei au făcut sex în acelaşi loc şi în acelaşi timp pentru a intra în Cartea Recordurilor. S-au adunat într-un depozit şi au fost supravegheaţi de camere de luat vederi din toată lumea.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS