12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinToamna în pas cu moda

Toamna în pas cu moda

În această toamnă, sunt din nou la modă fustele din piele, puloverele împletite, dar şi rochiile în stilul anilor ‘60 sau botinele. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, doamnele care doresc să fie în pas cu moda trebuie să se asigure că din garderoba lor nu lipsesc câteva articole-cheie, care sunt pe val în acest sezon. Unul dintre acestea este fusta midi, care se numără printre piesele clasice, dat fiind faptul că ea conferă un aer foarte şic şi sexy doamnelor cu silueta zveltă. La fel de adevărat este faptul că aspectul său auster a contribuit la marginalizarea pentru multă vreme a acestui model de fustă. Însă, în combinaţie cu cămăşi şi bluze cu volănaşe sau funde şi aplicaţii, aspectul auster dispare şi face loc unui look extrem de seducător. La astfel de fuste, sunt recomandaţi pantofii cu toc mediu sau înalt, care pot pune în valoare gleznele şi gambele. În acest sezon, sunt în tendinţe fustele midi din piele, combinate cu pulovere împletite sau cămăşi în culori neutre.
De asemenea, una dintre tendinţele acestui sezon sunt articolele vestimentare într-o singură culoare, de preferinţă una puternică, combinate între ele pentru un efect unitar. De altfel, sezonul toamnă-iarnă se remarcă prin ţinute vestimentare în culori tari, precum portocaliu, roşu sau albastru imperial.

Articole pe val

Alt articol vestimentar care nu ar trebui să lipsească din garderoba nici unei doamne pasionate de modă este vesta din blana sintetică, articol care poate scoate din anonimat orice ţinută. Această vestă poate fi asortată la jeanşi sau la fuste, creion până la genunchi. De altfel, vestele de blană au creat dependenţă şi printre vedete. Acestea o poartă cu cizme peste genunchi, botine, cizme de călărie, ciocate, cât şi cu pantofi sau botine decupate. Printre reginele acestei toamne se numără şi imprimeurile retro, inspirate din stilul anilor ‘60 şi ‘70. În acest sezon, sunt la mare căutare rochiile cu imprimeuri florale sau geometrice. De asemenea, o prezenţă frecventă în colecţiile pentru acest an ale marilor case de modă este capa, o piesă versatilă, care poate fi purtată cu jeanşi şi botine sau cu rochii elegante. La capitolul încălţăminte, reginele absolute sunt botinele care acoperă glezna, indiferent că este vorba de modelele din lac cu tocuri mici şi subţiri sau de cele cu platformă şi tocul înalt şi gros.
• Delia Pătru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS