14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMai multă intimitate în cuplu

Mai multă intimitate în cuplu

În orice situaţie este mereu loc de mai bine, iar acest principiu este valabil şi în cazul intimităţii între doi parteneri

Femeile sunt, în general, mai sensibile decât partenerii lor atunci când vine vorba de „sănătatea“ unei relaţii. Atunci când simte că în viaţa sexuală a cuplului se instalează rutina, încet, dar sigur, sau când trăieşte cu senzaţia că apropierea parcă nu mai este la fel ca la început, orice femeie începe să îşi face griji. Discuţiile pe această temă pot fi destul de delicate pentru că acela dintre parteneri care deschide un astfel de subiect îi poate da celuilalt impresia că nu mai este mulţumit de ceea ce se întâmplă în relaţia lor. Dacă, femeie fiind, vă găsiţi într-o situaţie asemănătoare, nu disperaţi. Site-ul healthyandbeloved.com vă propune câteva abordări pe care să le aveţi în vedere pentru a creşte nivelul de intimitate din cuplu şi pentru a vă readuce viaţa sexuală pe un făgaş bun.

Preluaţi iniţiativa

Dacă sunteţi împreună de ceva timp, este foarte posibil să nu mai fi ieşit în oraş la o „întâlnire“ doar voi doi, ca la început. Multe cupluri ajung într-un punct al relaţiei unde se simt în siguranţă şi atât. Această zonă de confort nu este însă un ideal, pentru că apare riscul ca iubirea să se transforme în prietenie şi atât. Fără îndoială, prietenia este importantă, dar într-o relaţie pasiunea trebuie şi ea întreţinută. Prin urmare, luaţi iniţiativa şi invitaţi-vă partenerul la întâlnire – va fi un gest total neaşteptat şi neobişnuit, într-o societate în care se aşteaptă ca domnii să facă astfel de invitaţii, prin urmare va fi apreciat. Alegeţi un program care să includă şi elementul „romantism“: luaţi cina într-un loc special sau mergeţi la cinema, la un film de dragoste. Romantismul şi pasiunea care vă vor înconjura se vor reflecta, cu siguranţă, şi în intimitatea de acasă.

Faceţi gesturi romantice

Când se vorbeşte despre curtat, doamnele cred, în general, că acesta este un gest rezervat bărbaţilor. Şi totuşi, la un moment dat, o femeie va vrea să îşi „vrăjească“ partenerul şi să îl farmece ca la început. Cea mai simplă şi eficientă metodă este să daţi dovadă de romantism, uimindu-l cu gesturi mici, dar de efect. De exemplu, când mergeţi împreună la cumpărături, ţineţi-l de mână şi mângâiaţi-i palma şi degetele delicat – va fi surprins de această dovadă neaşteptată de afecţiune. Când vă întâlniţi prin casă, nu treceţi indiferentă pe lângă el – daţi-i un pupic în trecere, pentru a-i dovedi că vă gândiţi la el chiar şi când aveţi treburi casnice de rezolvat. O altă abordare ar fi să îi lăsaţi un bilet de dragoste dacă plecaţi înaintea lui la serviciu sau să îi trimiteţi un SMS sau un e-mail „special“ pe parcursul zilei. Toate acestea sunt mici gesturi romantice care îi dau de înţeles că vă pasă de ceea ce se întâmplă în relaţie.

Sexy şi seducătoare

Dacă relaţia în care sunteţi implicată a ajuns în zona de confort, iar sexul şi intimitatea par să fie lucruri „demult apuse“, este momentul să preluaţi iniţiativa şi să schimbaţi lucrurile. După mult timp petrecut alături de aceeaşi persoană, este posibil ca partidele de amor să fie percepute mai mult ca o responsabilitate, ceea ce nu prezintă nici un avantaj pentru relaţie. Pentru a elimina această senzaţie, nu vă neglijaţi niciodată şi fiţi mereu sexy şi seducătoare. Nu aşteptaţi să facă partenerul primul pas. Dacă aveţi chef să faceţi dragoste, surprindeţi-l dezbrăcându-vă pe neaşteptate şi făcându-i „propunerea indecentă“. Dacă nu vreţi să folosiţi prea multe cuvinte, este suficient să vă aşezaţi drăgăstos lângă el şi să îi daţi de înţeles, cu gesturi tandre, ceea ce doriţi.
Aţi fi surprinsă să vedeţi cât de uşor este să fiţi seducătoare. Ştiţi că partenerului îi place foarte mult cum vă vine o anumită rochie? I-ar plăcea să vă strecuraţi lângă el atunci când face duş? V-aţi distra amândoi dacă i-aţi propune o partidă de pocher „pe dezbrăcatelea“? Fiţi creativă şi gândiţi-vă la tot felul de lucruri mărunte care îi pot dovedi partenerului că pasiunea dumneavoastră nu a dispărut. El se va implica în joc şi va aprecia faptul că aţi preluat iniţiativa.

Nu vă temeţi să experimentaţi

Pentru a vă îmbunătăţi viaţa sexuală şi pentru a spori gradul de intimitate în cuplu trebuie să ştiţi că schimbările sunt mereu binevenite. Îi puteţi sugera partenerului să experimentaţi împreună în dormitor sau puteţi răspunde pozitiv la sugestiile pe care vi le face el în acest sens. Atenţie, însă! Experimentele în viaţa sexuală nu înseamnă neapărat perversiuni şi nici ca vreunul dintre dumneavoastră să facă ceva care îl face pe celălalt să se simtă inconfortabil. Experimentul poate însemna pur şi simplu purtarea unei lenjerii sexy sau încercarea unei poziţii sexuale noi. Nu vă pripiţi, lăsaţi lucrurile să meargă de la sine, dacă astfel vă simţiţi mai bine, însă aveţi curaj şi încercaţi şi lucruri noi în dormitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII