14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Treburile gospodăreşti nu vor să vă dea pace, iar cheltuielile ce se prevăd vă fac să credeţi că totul este împotriva dumneavoastră la acest început de toamnă. Nu vă faceţi griji, totul se va rezolva. Aveţi atât de multe lucruri de făcut încât uitaţi până şi să mâncaţi, iar acest lucru vă pune în pericol sănătatea. Nu lăsaţi jobul să vă acapareze viaţa.

Taur
Anul acesta aţi reuşit să vă pregătiţi din timp pentru noul an şcolar. Fie că este vorba despre dumneavoastră, fie că sunteţi un părinte care a tot alergat în ultima vreme după rechizite, sunt mari şanse ca anul şcolar să înceapă cu o serie de note bune. Aveţi cheltuieli foarte mari în această perioadă şi vă străduiţi cu greu să le faceţi faţă. Poate nu ar fi rău să vă găsiţi şi alte surse de venit: ar fi indicată o colaborare sau un proiect nou care să nu vă acapareze foarte mult timp.

Gemeni
În dragoste veţi ajunge într-o situaţie conflictuală pe care nu o veţi putea controla şi care va avea repercusiuni pe termen lung. În ceea ce priveşte cariera, reuşiţi să depăşiţi un moment dificil şi asta vă aduce aprecierea în cercul dumneavoastră de parteneri de afaceri. Puteţi deveni foarte emoţional şi unii v-ar putea găsi cam agresiv astăzi.
 
Rac
Faptul că nu staţi tocmai bine la capitolul financiar vă pune pe gânduri şi nu vă dă pace. Vă salvează o rudă sau un prieten care vă dă o mână de ajutor în acest sens. Astăzi veţi avea o zi destul de obositoare, în care trebuie să faceţi multe drumuri. Acasă, situaţia s-a calmat, iar cei din jur au învăţat că trebuie să aibă răbdare cu dumneavoastră. Încheiaţi ziua într-un mod plăcut, în compania persoanei iubite.

Leu
În dragoste faceţi numai ceea ce doriţi şi asta spre disperarea partenerului, care în aceste momente nu vă înţelege acţiunile şi se simte frustrat. Încercaţi să faceţi noi manevre financiare din necesitatea de a vă mări capitalul. Aveţi timp să vă relaxaţi cu un prieten, poate un masaj sau puţin timp în piscină. Sunteţi destinat să excelaţi în orice formă de exprimare fizică sau creativă astăzi.

Fecioară
În dragoste, tensiunile acumulate fie în viaţa de familie, fie în viaţa de cuplu au toate şansele să izbucnească dacă nu vă veţi ocupa de ele în cel mai scurt timp. În carieră ar fi foarte bine să staţi pe margine în momentul în care se derulează aceste conflicte. Simpatia şi înţelegerea sunt calităţi emoţionale care au mare importanţă acum. Ești foarte echilibrat mental şi se poate vorbi uşor cu tine; de asemenea, ești un bun mediator.

Balanţă
Acasă veţi dori să vă distraţi împreună cu copiii pe afară, în jurul casei. Poate că fiica dumneavoastră sau copilul vecinului învaţă să meargă pe bicicletă şi aţi putea să-i ajutaţi. Planuri de a vă lărgi propria familie ar putea veni în curând. Vă veţi bucura de un film sau de o carte bună seara. Ideile pe care le aveți îi pot fermeca pe ascultători.

Scorpion
În dragoste nu vreţi să aşteptaţi un potenţial partener să se hotărască, vreţi să vă aruncaţi direct în acea relaţie. Dacă sunteţi sigur că luaţi decizia corectă, atunci nu va conta; dar dacă aveţi urme de îndoială, ar fi bine să fiţi prudent. Un proiect mai vechi care părea mort va fi repus în practică şi va întruni toate elementele pentru a înregistra un succes rapid şi foarte profitabil în acelaşi timp. Munca va merge bine. Tânjiți după câteva momente de linişte.    

Săgetător
Nu mai puteţi ascunde ceea ce simţiţi. Alinierea planetelor înseamnă că acoperirea dumneavoastră va fi aflată cu siguranţă, indiferent de cât de bine v-aţi fi ascuns urmele. Nu ar fi rău dacă v-aţi reorganiza puţin din punct de vedere financiar. Veţi vedea că şi avantajele vor fi mulţumitoare. Filosofia şi religia sunt naturale pentru dumneavoastră. Vă pricepeţi să scoateţi în evidenţă calităţile celor din jur şi aţi putea descoperi un talent ascuns al unui prieten.  

Capricorn
Atmosfera astrală arată că partenerul are de gând să vă pună la locul dumneavoastră şi nu vă lasă să schimbaţi subiectul până ce nu aţi lămurit ceva foarte important. Dacă vă veţi pune creativitatea şi simţul analitic mai mult în funcţiune veţi avea rezultate neaşteptate. Sunteţi un călător înnăscut, căruia nu îi este frică să fie singur.  

Vărsător
Actuala configuraţie astrală vă poate oferi şansa de a descoperi care au fost cu adevărat motivele care v-au determinat să vă implicaţi în actuala relaţie şi ce învăţăminte ar trebui să trageţi de aici. Este bine să vă reevaluaţi starea materială şi să fiţi mai atent la excese pentru a nu o suprasolicita. Sunteţi plin de înţelepciune şi de idei.    

Peşti
O relație poate fi privită ca fiind un proces de învăţare şi, cel mai adesea, suntem atraşi de acele persoane care ne pot ajuta să învăţăm cât mai multe despre noi. Vă zbateţi de o bună bucată de timp să realizați un proiect, dar vă lipseşte ceva. Din păcate, nu ştiţi unde greşiţi. Rafinamentul şi relaţiile sunt cheia către satisfacţia dumneavoastră emoţională. Încercaţi să vă temperaţi pornirile pentru a nu crea conflicte suplimentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS