20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Aveţi succes în activităţile desfăşurate în cămin, dar şi în afaceri. Partenerii de afaceri vă apreciază propunerile, dar vă sfătuim să nu începeţi mai multe activităţi simultan, pentru că riscaţi să nu finalizaţi nimic. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Consultaţi‑vă și partenerul de viaţă. Dacă la serviciu nu mai aveţi nici un chef de muncă, încercaţi să găsiţi acele activități care vă pun în valoare. Fiţi deschis şi afectuos cu partenerul de viaţă.      

Taur
Este o zi în care aţi putea avea unele surprize în ceea ce priveşte banii. Vă aşteptaţi să vă intre o sumă în cont, dar acest lucru nu se întâmplă. Va trebui să faceţi economii. În plan amoros este bine să fiţi foarte atent la persoanele din jur, deoarece aţi putea întâlni pe cineva care să aibă aceleaşi preocupări ca dumneavoastră şi un mod de gândire asemănător. O rudă vine în vizită şi la început simţiţi că v-aţi înstrăinat.  

Gemeni
Cu toate că nu mai aveţi problemele cu care vă confruntaţi înainte, simţiţi totuşi o uşoară nervozitate, care se transmite şi celor din jur. Aveţi mare grijă cum vorbiţi şi mai ales cât, deoarece sunt unele persoane care abia aşteaptă să afle ceva despre slăbiciunile dumneavoastră. Staţi bine cu banii, vă organizaţi destul de eficient cheltuielile şi chiar aţi putea face investiţii profitabile.

Rac
La serviciu aveţi tendinţa să vă judecaţi interlocutorii într-un mod subiectiv sau arbitrar. Este mai bine să vă înfrânaţi spiritul critic, dacă nu aveţi argumente suficient de obiective. Acasă, cineva din familie are nevoie de sprijinul şi experienţa dumneavoastră de viaţă. Aveţi grijă de cei dragi şi discutaţi cu ei, pentru a le clarifica problemele. Dacă banii nu mai intră în cont, evitaţi cheltuielile inutile. Vă purtaţi cam extravagant.  

Leu
Unele dificultăţi familiale sunt greu de rezolvat pe moment. Fiecare se menţine pe poziţie şi, prin urmare, discuţiile nu aduc rezultatele scontate. Daţi dovadă de toleranţă şi de răbdare şi, în timp, situaţia se va ameliora. În dragoste visaţi la persoana ideală, însă vă confruntaţi apoi cu o realitate nesatisfăcătoare. Este bine să fiţi mai deschis şi să învăţaţi să-i acceptaţi pe oameni cu calităţile şi defectele lor.

Fecioară
Trebuie să vă gândiţi serios la relaţia cu părinţii, care a început să se deterioreze. Mai aveţi de făcut câteva progrese până ce veţi putea să comunicaţi cu adevărat. Partenerul de viaţă vă face câteva observaţii care, deşi nu sunt plăcute, s-ar putea să vă ajute mai târziu. Astăzi vă bucuraţi de multă energie, pe care o folosiţi spre a vă îndeplini planurile. Cu toate acestea, este bine să nu vă aruncaţi în proiecte prea mari.    

Balanţă
Simţiţi că apasă pe umerii dumneavoastră o responsabilitate foarte mare. S-ar putea ca această situaţie să vă dea unele bătăi de cap. Cu toate acestea, sunteţi suficient de ambiţios pentru a merge înainte şi a vă folosi de toate resursele ca să faceţi faţă cu brio. Păreţi să aveţi un fel de formulă secretă care vă permite să atingeţi succese nebănuite. Trebuie să rămâneţi modest.
 
Scorpion
Relaţia cu partenerul de viaţă este tensionată. Îi cereţi să-şi manifeste afecţiunea faţă de dumneavoastră într-un mod cât mai vizibil. Este bine să înţelegeţi că există persoane introvertite care nu sunt obişnuite să fie expansive, nici măcar în dragoste. Unii dintre voi au parte de câştiguri mari de bani, pe care le investesc în locuri sigure, în special în domeniul imobiliar. Pentru a vă realiza un proiect, este nevoie de multe eforturi.

Săgetător
Faceţi în aşa fel încât să nu depindeţi de nimeni, dar vreţi ca toţi ceilalţi să depindă de bunăvoinţa dumneavoastră. Trăiţi cu falsa senzaţie că un lucru nu poate ieşi bine decât din mâinile dumneavoastră. Priviţi mai bine în jur şi învăţaţi să-i acceptaţi pe ceilalţi aşa cum sunt, cu defectele, dar mai ales cu calităţile lor incontestabile. Deşi ar trebui să vă relaxaţi, aveţi de lucru mai mult decât puteţi face sau decât aţi fi dispus.      

Capricorn
Responsabilităţile personale pe care le aveţi pot deveni copleşitoare. Puteţi găsi însă unele căi prin care să atenuaţi tensiunile existente. Obiectivitatea şi diplomaţia sunt atuuri pe care este bine să le folosiţi acum, pentru a face faţă într-un mod ireproşabil. Vă bucuraţi de o bună comunicare cu cei de la serviciu, vă expuneţi ideile într-o manieră simplă şi meritele vă sunt recunoscute.     

Vărsător
Domeniul financiar este protejat. Vă intră nişte bani în cont sau aveţi parte de surprize financiare deosebit de plăcute. Dacă ajutaţi pe cineva, aşteptaţi ca acea persoană să-şi manifeste recunoştinţa, fie şi printr-un simplu mulţumesc. Vă deranjează ca oamenii să profite de bunăvoinţa dumneavoastră şi apoi să redevină indiferenţi. Cei care dau un test astăzi sau un examen au mari şanse de reuşită.   

Peşti
Reluaţi legătura cu un vechi prieten sau vă îngrijiţi de o persoană apropiată. Acest lucru vă dă mari satisfacţii şi vă trezeşte amintiri care vă emoţionează. La serviciu este recomandat să vă încredeţi şi să vă bazaţi doar pe dumneavoastră. Chiar şi oamenii pe care-i cunoaşteţi de ani de zile pot să vă dezamăgească. În cuplu, atmosfera este caracterizată de confruntări şi orgolii, de ambele părţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS