10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Popularitatea dumneavoastră este la limita superioară, aşa că puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a vă lărgi cercul de prieteni. Traversaţi o perioadă în care ceea ce demaraţi, chiar dacă nu pare foarte important, vă va urmări mult în viitor. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi deosebite, căci vă concentraţi destul de greu şi aţi putea face greşeli. Profitaţi de timpul liber şi vă întâlniţi cu câţiva prieteni.    

Taur
Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar până la sfârşitul intervalului veţi reuşi să vă echilibraţi. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi căci o rudă apropiată vă va anunţa o mică realizare. Energia fizică este mare şi vă permite să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. Posibilităţile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu vor lipsi. Lucraţi bine în echipă.  

Gemeni
Este posibil să aveţi şansa unui câştig cel puțin mulţumitor. Pe cât posibil evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să o canalizaţi spre un scop concret. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă mai relaxaţi, dar şi să petreceţi clipe plăcute în compania partenerului de suflet. În dragoste, situaţia este promiţătoare.  

Rac
Veţi fi tentat să faceţi unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. N-ar fi exclus ca o persoană pe care o cunoaşteți de mai mult timp să vă facă unele complimente sau poate chiar o declaraţie de dragoste. Se anunţă o zi plină de surprize din punct de vedere sentimental. Din fericire, surprizele vor fi dintre cele care vă vor face plăcere.     

Leu
Şansele de a rezolva o chestiune cu care vă confruntaţi de mai mult timp sunt mari şi ar fi păcat să nu le fructificaţi. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu cei de la serviciu şi toate vor evolua cât se poate de bine. O investiţie făcută în această zi ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat. Totuşi, nu vă asumaţi riscuri inutile în acest domeniu. Partenerul vă este alături întru totul.  

Fecioară
Comunicarea cu cei din jur nu va fi aşa cum v-o doriţi. Mare atenţie în cazul în care v-aţi propus să faceţi cuiva o promisiune, căci nu se ştie ce va urma. Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea serios de furcă. Dacă vă veţi păstra ceva mai mult timp pentru odihnă, cu siguranţă vă veţi simţi mult mai bine din toate punctele de vedere. Primiţi un sprijin important din partea familiei.   

Balanţă
Obstacolele care vă vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu prietenii evoluează ceva mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul acestora în tot ce doriţi să întreprindeţi. Colaborările ar trebui evitate, pentru că vă trag în jos.   
 
Scorpion
Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar într-un astfel de context aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu colaboratorii ar putea deveni mai tensionată dacă veţi insista să vă susţineţi punctele de vedere. Sunteţi mai vesel, mai optimist şi aduceţi un strop de umor în relaţia de cuplu.     

Săgetător
Veţi avea o mică surpriză, în sensul că va trebui să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate. Oricum, veţi avea parte de o zi în care se vor ivi tot felul de situaţii ce vă vor ţine cu sufletul la gură. Neînţelegerile cu rudele nu vă vor afecta într-o prea mare măsură dacă veţi şti să vă stăpâniţi tendinţa de a domina. Nu faceţi cheltuieli în exces.    

Capricorn
Astăzi veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu persoane aflate pe alte meleaguri. Informaţiile pe care le veţi primi de la şi despre prieteni vă vor ajuta să priviţi viaţa într-un mod mai optimist. Va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, dar acest lucru nu vă va obosi.
Este posibil ca astăzi să fiți în situaţia de a garanta pentru o persoană apropiată.   

Vărsător
Situaţia financiară se va îmbunătăţi, căci veţi primi o sumă de bani de la cineva apropiat. Este posibil şi să primiţi un cadou de la o rudă. În cazul în care vă simţiţi copleşit de activităţile în care v-aţi implicat, cu siguranţă veţi primi sprijinul celor din jur. Iniţiativele în plan sentimental vor fi apreciate de partenerul de suflet. Încercaţi să schimbaţi cumva mersul lucrurilor, pentru ca situaţia să vă favorizeze.

Peşti
Se va ivi o bună ocazie să finalizaţi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru vă va îmbunătăţi starea de spirit, mai ales că aţi făcut o investiţie importantă de timp şi nervi. N-ar fi rău să acordaţi mai multă atenţie modului în care doriţi să cheltuiţi banii. De asemenea, ar fi de dorit să vă ocupaţi ceva mai mult de relaţia cu partenerul de viaţă. Sunteţi inspirat şi simţiţi când este momentul prielnic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS