8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Sunteţi nevoit să vă ocupaţi serios de situaţia financiară, căci doar aşa puteţi evita înrăutăţirea lucrurilor. Acasă este nevoie de mai mult tact în relaţiile cu familia. Prietenii sunt cei care vă împărtăşesc speranţele şi alături de care puteţi pune la cale proiecte de ordin personal. Veţi fi mai pasionat de aspecte intelectuale sau spirituale, iar întâlnirile cu oameni noi vă vor inspira şi vă vor captiva.   

Taur
Demersurile personale sunt bine aspectate astăzi. Dacă nu vi se răspunde la un apel din prima, insistaţi. Iniţiativele dumneavoastă şi perseverenţa vă duc la rezultatul dorit. Vă intră nişte bani în cont, însă sunteţi gata să-i cheltuiţi pe toţi. Dacă urmează să plecaţi undeva în curând, ar fi cazul să fiţi mai reţinut în privinţa cheltuielilor. Există posibilitatea unei deziluzii pe plan amoros.

Gemeni
Sunteţi mai calm, mai echilibrat şi ştiţi să priviţi lucrurile în perspectivă. Vă consolidaţi relaţia de cuplu şi vă bucuraţi de ceea ce vi se oferă. Dacă sunteţi singur, sunteţi conştient de puterea dumneavoastră de seducţie şi vă folosiţi de ea pentru a cuceri o persoană deosebită. Şi familia se bucură de afecţiune şi atenţie din partea dumneavoastră.

Rac
Dacă astăzi sunteţi mai nervos ca de obicei, încercaţi să nu vă consumaţi pentru orice şi să evitaţi discuţiile inutile. În plan financiar traversaţi o perioadă mai bună, deoarece nu vă mai confruntaţi cu greutăţi băneşti. Apar legăturile financiare cu alte persoane şi investiţiile sunt primordiale în aceste zile. Cineva sau ceva pare să fie de mare importanţă pentru dumneavoastră, riscând să devină chiar o obsesie.  

Leu
Simţiţi cumva că trăiţi în două lumi diferite. Într-o lume sunteţi împăcat cu sine şi reuşiţi să faceţi ceea ce vă propuneţi, bucurându‑vă de înţelegerea şi sprijinul celor din jur. În cealaltă, aveţi parte de discuţii inutile şi extrem de obositoare, care nu fac altceva decât să nască alte semne de întrebare. Cu toate acestea, încrederea în propria persoană nu vă părăseşte nici un moment.    

Fecioară
Vă confruntaţi cu o situaţie mai dificilă, legată de un frate sau o soră. Este posibil să fie nevoie să vă luaţi liber pentru o perioadă şi să faceţi un drum mai lung. Ajutaţi pe cineva să treacă peste un moment dureros, iar prezenţa dumneavoastră este unul dintre cele mai benefice lucruri de care are nevoie. Cineva sau un eveniment vă va lărgi orizontul şi vă va aduce o schimbare pozitivă astăzi.  

Balanţă
Rezervaţi-vă mai mult timp pentru dumneavoastră. Aveţi nevoie să vă relaxaţi. Aerul curat vă face bine, aşadar nu ar strica să faceţi un drum la munte. Chiar şi în timpul liber vă gândiţi la metode de a îmbunătăţi situaţia financiară. Aţi putea avea câteva idei foarte bune, care pot fi puse în practică. S-ar putea să apreciaţi abordarea nerealistă a unei persoane într-o anumită situaţie.   
 
Scorpion
Faceţi totul după cum vă taie capul, neţinând seama de părerea celor din jur. Există un fel de încăpăţânare amestecată cu agresivitate în atitudinea dumneavoastră. Lucrurile sunt cu atât mai complicate, cu cât nu ştiţi exact ce vreţi. În dragoste reacţionaţi impulsiv şi vă lăsaţi purtat de pasiune. Se poate să aveţi parte de o decepţie. O cheltuială neaşteptată vă irită, pentru că intenţionaţi să folosiţi altfel banii.     

Săgetător
Fiţi mai atent la ceea ce se petrece în familie. Dacă există dificultăţi în relaţiile cu cei dragi, va trebui să găsiţi o soluţie. Prietenii vă caută şi vă cer ajutorul. În plan amoros, nu prea sunteţi dispus să vă arătaţi înţelegător, iar conflictele cu partenerul de viaţă apar în special din motive financiare. Aveţi încredere în vocaţia sau talentul dumneavoastră cu care faceţi bani, iar acest lucru vă promovează.   

Capricorn
Începeţi ziua fără prea multă tragere de inimă. Deşi aveţi o mulţime de treburi de rezolvat, mintea vă este preocupată de o situaţie neplăcută din familie. Lucrurile par să se complice odată cu trecerea timpului şi vă simţiți din ce în ce mai presat să luaţi o decizie. Este un moment în care se trage o linie şi se ajunge la unele concluzii care vor modifica felul în care stăteau lucrurile până acum.  

Vărsător
Aveţi parte de satisfacţii majore în plan sentimental în această perioadă. Dacă încă nu v-aţi cunoscut perechea, astăzi se poate întâmpla, în sfârşit, ceea ce v-aţi dorit de atâta timp. În familie vă bucuraţi de linişte şi multă armonie. Astăzi vi se poate solicita prezenţa într-un grup sau o asociaţie, însă ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a face ceea ce vi se cere. Dovediţi prudenţă.

Peşti
Aveţi câteva nelămuriri cu privire la o decizie a unuia dintre părinţi. Întâmpinaţi unele probleme de comunicare, însă cu puţin efort aveţi toate şansele de a ajunge la un numitor comun. Este posibil ca mama sau tatăl dumneavoastră să aibă nevoie să se bucure pur şi simplu de puţină atenţie. Dacă priviţi în urmă la felul în care vă comportaţi veţi fi inspirat şi chiar răsplătit, odată ce vă daţi seama că nu e nimic nou sub soare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS