12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

horoscop

Berbec
Participaţi la o reuniune de familie, iar revederea unor rude vă bucură nespus de mult. Sunteţi vesel şi comunicativ, faceţi glume şi atmosfera se animă în parte datorită dumneavoastră. Sunteţi extrovertit, afectuos și veţi reuşi să comunicaţi cu o persoană de care nu puteaţi să vă apropiaţi. S-ar putea să primiţi înapoi niște bani pe care i-aţi împrumutat.

Taur
Aveţi parte de oportunități în plan profesional, însă este bine să nu vă asumaţi prea multe riscuri. Astăzi aveţi din nou acea curiozitate intelectuală care vă face să fiţi fascinat de orice domeniu, chiar dacă nu neapărat pe termen lung. În plan amoros este indicat să evitaţi certurile din motive minore. Este momentul să începeţi să vă reinventaţi pentru că intuiţia şi viziunile dumneavoastră sunt foarte puternice.
 

Gemeni
Încercaţi să vă odihniţi pentru câteva ore, ca să puteţi face faţă călătoriei care vă aşteaptă. Câştigaţi mai mult sprijin emoţional acasă. Deoarece aţi fost un pic mai generos cu persoana iubită, veţi primi afecţiune, dar şi răspunsuri şi ajutorul de care aveţi nevoie de la oamenii din jurul dumneavoastră. Este o perioadă propice să vă amenajaţi casa şi să faceţi reparaţiile şi îmbunătăţirile necesare.

Rac
Faceţi câteva modificări în casă şi toată familia vă vine în ajutor. Cum toţi contribuie cu câte ceva, entuziasmul dumneavoastră este la cote maxime şi abordaţi cu încredere orice problemă. Dacă există anumite probleme care vă fac să vă închideţi în sine, acest lucru va crea haos în relaţiile cu ceilalţi. Trebuie să împărtăşiţi cu partenerul stările prin care treceţi.

Leu
Vă ocupaţi toată ziua cu prezentarea unei situaţii sau lucrări, de care beneficiază o persoană apropiată. S-ar putea să fie nevoie să explicaţi lucruri tehnice şi să vă înarmaţi cu multă răbdare şi bunăvoinţă. Rezultatele însă ar putea să merite efortul. Trebuie să luptaţi pentru mai mulţi bani şi să justificaţi că îi meritaţi. Chiar dacă munciţi foarte bine, concurenţa este acerbă.

Fecioară
Încercaţi prin diferite tactici să câştigaţi încrederea unei persoane de sex opus şi sunteţi suficient de dibaci pentru a o determina să vadă situaţia într-o lumină bună. Intuiţia vă ajută să-i descoperiţi punctele sensibile. Aveţi o dorinţă puternică de a intra într-un parteneriat nou, doar că vi se pare că sunt prea multe forţe care vi se împotrivesc. Ar trebui să luaţi în calcul varianta că poate vă puneţi singur beţe în roate.
Balanţă
Sunteţi mai obosit decât de obicei. Aţi lucrat foarte mult pentru un proiect şi aţi făcut şi ore suplimentare, numai să fiţi sigur că va fi impecabil. Toată lumea ştie că sunteţi un perfecţionist şi această calitate vă aduce multe împliniri. Totuşi, este bine să vă ocupaţi mai mult de sănătate pentru că uneori vă suprasolicitaţi.  

Scorpion
Vă înţelegeţi bine cu superiorii, mai ales că aceştia vă respectă şi vă tratează ca de la egal la egal, ceea ce este foarte important pentru dumneavoastră. Este o zi bună pe plan financiar, cu anumite câştiguri. În dragoste, ar trebui să trăiţi clipa, bucurându-vă de ceea ce vi se oferă, în loc să analizaţi lucrurile pe toate părţile. Emoţiile sunt puternice astăzi.

Săgetător
Acasă vă aşteaptă o multitudine de probleme, care vă dau mari bătăi de cap, mai ales că nu aveţi nici un ajutor de nădejde. Sunteţi pe punctul de a vă pierde răbdarea, însă şi de data aceasta luciditatea vă salvează. Spre seară, atmosfera se detensionează şi adormiţi mult mai liniştit decât eraţi la începutul zilei. Acum, când aveţi din ce în ce mai mult succes, s-ar putea să vă surprindă prietenii dumneavoastră, care devin geloşi sau invidioşi.

Capricorn
Vă calculaţi cu grijă timpul necesar pentru terminarea unui proiect în familie. Vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă, astfel încât să luaţi o decizie împreună şi să ajungeţi la o imagine de ansamblu foarte complexă. Acest lucru vă ajută să ştiţi clar ce aveţi de făcut. Este momentul să țineți cont de ceea ce vă doriţi. Sunteţi mai agresiv şi mai competitiv decât de obicei.
 

Vărsător
Vă gândiţi foarte serios la unele discuţii avute. Oricât întoarceţi lucrurile pe toate părţile, nu reuşiţi să vedeţi situaţia altfel decât prima oară. Poate ar trebui să nu vă mai consumaţi inutil şi să aveţi mai multă încredere în propria judecată. La serviciu se poate să aveți mult de lucru, pe măsură ce problemele se multiplică, iar timpul de rezolvare se reduce. Odată ce aţi terminat, veţi putea să vă priviţi cu mândrie realizările.

Peşti
Astăzi faceţi o plimbare în aer liber sau ieşiţi undeva împreună cu prietenii. Vă reîncărcaţi cu energie şi simţiţi că starea dumneavoastră generală se îmbunătăţeşte. Acest lucru nu este însă un motiv de a face vreun exces. Este o perioadă propice să vă hrăniţi din creativitatea altora acum, când resursele dumneavoastră de inspiraţie sunt secate. Veţi avea numai de câştigat şi vă veţi simţi eliberat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS