12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă pregătiţi astăzi pentru o călătorie importantă. Fie că este un sejur sau o vizită la o rudă mai îndepărtată, veţi fi ocupat toată ziua cu pregătirea bagajelor, cu cumpărături şi alte aranjamente care ţin de călătoria respectivă.  Vă ocupaţi de rezolvarea unor probleme ale copiilor, care le dau bătăi de cap în ultima vreme. Nu aveţi foarte multă răbdare, însă vă vedeţi nevoit să-i ascultaţi cu atenţie, pentru a cunoaşte foarte bine situaţia.

Taur
N-ar fi exclus ca partenerul de viaţă să se confrunte cu o problemă de sănătate. Încercaţi să fiţi mai înţelegător şi să acordaţi partenerului sprijinul de care are nevoie. Nu este exclus să aveţi posibilitatea de a face investiţii interesante. Oricum, săptămâna aceasta vă va aduce o şansă în plus din punct de vedere financiar. Cineva din anturajul apropiat va avea o reuşită de care vă veţi bucura din toată inima.

Gemeni
Relația cu fiinţa iubită va funcţiona excelent. Entuziasmul sentimental va fi la limita maximă, mai ales că veţi avea şi o mică surpriză. Nu vă va fi prea uşor să vă mobilizaţi, căci gândul vă zboară la probleme care sunt deja de domeniul trecutului. Aţi putea totuşi să finalizaţi o lucrare pentru care aţi depus eforturi mari până acum. Este posibil să cheltuiţi o sumă de bani pentru îmbunătăţirea sănătăţii, rezultatele vă vor satisface.
 
Rac
Relaţia cu familia va fi prioritară. Veţi avea parte de tot felul de discuţii legate de proiecte comune şi ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Cu banii staţi destul de bine şi, în plus, veţi avea ceva câştiguri venite din activități extraprofesionale. Aveţi tendinţa de a vă asuma riscuri inutile, ceea ce vă poate aduce neplăceri.   

Leu
Deşi există unele nemulţumiri, se poate spune că relaţia de dragoste funcţionează bine. Este totuşi posibil să apară unele discuţii legate de investiţiile ce ar trebui să fie făcute în comun. Un proiect de anvergură ar putea fi demarat astăzi, cu condiţia să nu vizeze investiţii deosebite. Efortul pe care îl veţi depune va trebui să fie constant. Interesul pe care îl manifestaţi pentru relaţia cu cei din anturaj este mare.

Fecioară
Farmecul personal vă va da ocazia să vă remarcaţi în rândul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reproşuri din partea fiinţei iubite. Nu încercaţi un ritm alert, deoarece nu veţi obţine mare lucru, şi există riscul de a avea divergenţe majore cu superiorii ierarhici. Un răspuns la o cerere mai veche ar putea veni pe neaşteptate. Veţi reuşi să vă canalizaţi energia spre scopuri practice.

Balanţă
Doriţi cu tot dinadinsul să vă impuneţi punctele de vedere, dar acest lucru nu este de natură să vă îmbunătăţească relaţia cu fiinţa iubită. O lucrare mai veche ar putea fi încheiată, ceea ce vă va atrage aprecierea mai mult a şefilor decât a colegilor. Este foarte posibil să aveţi parte de unele reuşite în plan profesional. Iniţiativele dumneavoastră se vor bucura de succes, ceea ce vă va îmbunătăţi, într-o bună măsură, starea de spirit.

Scorpion
Unele nemulţumiri cu care v-aţi confruntat până acum în cămin vor dispărea, ceea ce va face ca atmosfera în familie să fie mai relaxată. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus, va fi nevoie de eforturi mari. Cineva va încerca să vă pună beţe-n roate, dar veţi reuşi să găsiţi soluţia cea mai potrivită. Nu veţi putea miza într-o prea mare măsură nici pe sprijinul colegilor.     

Săgetător
Partenerul de viaţă va avea o realizare pe care o veţi sărbători în familie. La serviciu, colegii vor fi de partea dumneavoastră, dar vor fi multe lucruri pe care va trebui să le faceţi de unul singur. Fiţi prudent dacă doriţi să vă implicaţi în activităţi de colaborare. Păstraţi-vă ceva timp pentru activităţi recreative, pentru a putea să vă încărcaţi bateriile pentru proiectul pe care urmează să-l demaraţi în curând.

Capricorn
Sunteţi mai sensibil la problemele partenerului şi acest lucru vă poate ajuta să vă îmbunătăţiţi relaţia cu acesta. Activităţile comerciale sunt avantajoase cu condiţia să nu vă cramponaţi de soluţiile clasice. În ceea ce priveşte activităţile profesionale, este posibil să aveţi unele realizări, dar nu la nivelul aşteptărilor. Capacitatea dumneavoastră de concentrare va fi sub nivelul obişnuit, aşa că nu veţi reuşi să aveţi un bun randament.  

Vărsător
Veţi avea ocazia să petreceţi clipe plăcute alături de persoana iubită, care vă vor permite să vedeţi cu alţi ochi evenimentele ce ţin de domeniul trecutului. Veţi avea mult de lucru, dar nu veţi reuşi să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus. Este nevoie de mai multă insistenţă. Din punct de vedere al sănătăţii nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi obositoare.

Peşti
Contrar obiceiului, aveţi tendinţa de a fi mai puţin tolerant, mai puţin diplomat cu partenerul de suflet şi, din acest motiv, aţi putea avea o discuţie mai aprinsă cu acesta. Nu este un moment favorabil pentru a discuta chestiuni financiare nici cu prietenii şi nici cu rudele. Dacă aveţi unele nemulţumiri, nu este momentul să le exprimaţi. Vă veţi bucura de un bun echilibru energetic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS