15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Uneori, una sau două variante nu sunt de ajuns pentru a ajunge la rezultate bune, ci e nevoie să încercaţi şi mai multe. Dacă nu vă iese nici din prima, nici din a doua încercare, nu renunţaţi, pentru că e posibil ca soluţia adecvată să apară după mai multe tentative nereuşite. Daţi piept cu un astfel de eşec minor, care vă obligă să mai căutaţi şi alte căi de a ajunge la ce v-aţi propus. Totul e să nu abandonaţi.

Taur
Răbdarea vă este pusă din greu la încercare, dar aveţi suficiente resurse să aşteptaţi până la capăt. Nu vă grăbiţi, nu săriţi peste acele etape care vi se par prea lungi şi plictisitoare, pentru că în final se va dovedi că au avut şi ele un rost. Luaţi-o încet, pas cu pas, exact aşa cum vi se cere, fără să pretindeţi rezultate imediate, pentru că sunteţi implicat într-o acţiune de cursă lungă în care totul se clădeşte extrem de lent.

Gemeni
Vă simţiţi ciudat într-un anturaj foarte divers şi aglomerat. Printre tovarăşii de discuţie nu se află prea multe persoane cunoscute, tocmai de aceea vă simţiţi uneori ca un străin printre ei, dar aveţi nevoie de o perioadă de adaptare. Cunoaşteţi-i mai bine şi oferiţi-le şansa de a descoperi cine sunteţi, pentru că într-un final vă veţi simţi ca unul de-al lor.

Rac
Nu ştiţi ce să faceţi într-o problemă care v-a copleşit cu totul încât a devenit obsesia numărul unu. Cu oricine discutaţi, tot despre asta vorbiţi, dar e bine că vă împărtăşiţi grijile în această formă, pentru că soluţiile se pot ivi de unde nici nu vă aşteptaţi. Când nu aveţi soluţii pe cont propriu, întrebaţi de oricine vă iese în cale. Sigur veţi găsi pe cineva care a trecut prin ceva similar şi vă poate împărtăşi din experienţele sale.

Leu
Prea vă lăsaţi copleşit de influenţele negative din afară. Aveţi altă viziune asupra viitorului şi nu-l vedeţi atât de sumbru. Aveţi în preajmă doar oameni pesimişti, împovăraţi de probleme personale, care nu vor vedea niciodată jumătatea plină a paharului aşa cum faceţi dumneavoastră de obicei, ca atare nu vă alăturaţi lor în acest cor al plângerii. Aveţi suficiente motive să zâmbiţi.

Fecioară
Reuşiţi să vă eliberaţi de influenţele unei persoane care încearcă să vă conducă cu autoritate, dar nu prea îi recunoaşteţi superioritatea şi puteţi să vă mişcaţi în voie în faţa sa. Nu are rost să îl priviţi cu teamă, ca şi cum ar putea oricând să ia măsuri împotriva dumneavoastră în caz de nesupunere, pentru că veţi descoperi că aveţi un atu în plus în comparaţie cu el. Acesta se foloseşte mai mult de putere şi de dorinţa de dominare a celor mai mici.

Balanţă
Se naşte un plan nou şi nu staţi pe gânduri, îi daţi deja startul, motivat de dorinţa de succes. Aveţi toate resursele necesare unei reuşite depline: energie, curaj, ambiţie, şi toate acestea vor contribui la rezultatul foarte bun care vă aşteaptă la capăt. Bateţi fierul cât e cald şi să nu lăsaţi nici o zi să treacă fără a mai adăuga ceva la acest ţel măreţ care se prefigurează din ce în ce mai clar.
 
Scorpion
Călătoriile de azi sunt de succes, deci ar fi bine să profitaţi de şansele de a pleca de acasă, indiferent de distanţele pe care trebuie să le străbateţi. Undeva, departe de mediul obişnuit, se află cele mai mari reuşite sau tot de departe sosesc azi cele mai bune veşti. Propuneţi-vă să plecaţi undeva, pentru că numai aşa puteţi întâlni şansele cele bune ale acestei zile. Vă întoarceţi acasă cu emoţii pozitive care vă vor face să vă simţiţi perfect.

Săgetător
Timiditatea vă face să păstraţi unele impresii, de parcă v-ar fi teamă să le exprimaţi liber. Nu ştiţi cum vor reacţiona ceilalţi, de aceea preferaţi să tăceţi şi să aşteptaţi momentul potrivit unei destăinuiri de suflet, fie că e o declaraţie de dragoste sau aveţi ocazia să vă prezentaţi public un mare vis. Dar parcă nici nu mai puteţi păstra doar pentru dumneavoastră motivul de fericire pe care îl aveţi în suflet.

Capricorn
Sunteţi obligat să vă supuneţi unor reguli impuse de lege şi, acolo unde intervin regulamentele stricte, libertatea de mişcare şi de decizie este limitată. Nu aveţi voie să faceţi ce vreţi, ci ascultaţi ce vi se transmite de sus, de la cei care deţin puterea. Sunteţi conştient că orice încercare de nesupunere poate fi sancţionată, de aceea jucaţi cum vi se cântă. Sunteţi persoana care acceptă cel mai uşor rigori, ordine şi restricţii.

Vărsător
Aşteptaţi-vă la conflicte intense cu reprezentanţii instituţiilor la poarta cărora trebuie să bateţi. Birocraţia devine cel mai mare inamic al dumneavoastră şi peste tot vi se închid uşile în nas, sunteţi trimis la plimbare sau chemat altădată cu alte şi alte documente necesare. Înarmaţi-vă cu răbdare dacă aveţi de mers pe la diverse firme de care depinde activitatea profesională şi supuneţi-vă regulilor impuse.

Peşti
Aveţi o mare bucurie pe suflet, dar nu vreţi să o exprimaţi cu voce tare. Sunteţi superstiţios şi aşteptaţi ca lucrurile să devină foarte sigure. Vă bucuraţi doar în sinea dumneavoastră, dar dacă aţi începe să vă deschideţi sufletul ca să vă exprimaţi marea bucurie, aţi descoperi prieteni care vor primi cu braţele deschise veştile. Uneori e bine să împărtăşiţi cu cei apropiaţi ceea ce aveţi pe suflet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS