17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
O lucrare pe care aţi considerat-o finalizată nu se va dovedi chiar aşa, deci va trebui să reveniţi asupra ei. Singur nu puteţi face totul. Unul dintre prieteni vă va da un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont. Dacă doriţi să iniţiaţi ceva nou, nu trebuie să aşteptaţi rezultate imediate. Nemulţumirile de natură financiară nu vor fi rezolvate acum, aşa că ar trebui să lăsaţi un timp ca lucrurile să se rezolve de la sine.

Taur
Sunteţi mai sensibil la problemele partenerului şi acest lucru vă poate ajuta să vă îmbunătăţiţi relaţia cu acesta. Veţi avea ocazia să petreceţi clipe plăcute, care vă vor permite să vedeţi cu alţi ochi evenimentele ce ţin de domeniul trecutului. Capacitatea dumneavoastră de concentrare va fi sub nivelul obişnuit, aşa că nu veţi reuşi să aveţi un bun randament. În plan sentimental, sunt posibile noi cuceriri, care vor rămâne un timp în viaţa dumneavoastră.

Gemeni
Un proiect de anvergură ar putea fi demarat astăzi, cu condiţia să nu vizeze investiţii deosebite. Efortul pe care îl veţi depune va trebui să fie constant. Nu încercaţi un ritm alert, deoarece nu veţi obţine mare lucru şi apoi există riscul de a avea divergenţe majore cu superiorii ierarhici. Un răspuns la o cerere mai veche ar putea veni pe neaşteptate. Veţi avea sprijinul necondiţionat al colegilor. Sentimental o duceţi excelent.  

Rac
În programul dumneavoastră pentru timpul liber vor interveni unele schimbări majore, la care ar fi bine să încercaţi să vă adaptaţi. Dacă îi veţi face prea multe reproşuri fiinţei iubite, riscaţi o discuţie obositoare cu aceasta. Ideile dumneavoastră vor fi sclipitoare, mai ales la începutul intervalului. Totuşi, veţi fi cam împrăştiat şi n-ar fi rău să cereţi sfaturile celor apropiaţi dacă doriţi să luaţi o decizie.

Leu
Este o perioadă bună pentru dumneavoastră din punct de vedere sentimental. Relaţia cu persoanele de sex opus va evolua cât se poate de bine. Veţi face o bună impresie oriunde vă veţi duce, vi se vor face complimente şi propuneri interesante de petrecere a timpului liber. Profitaţi de conjunctura favorabilă pentru a vă consolida relaţia cu partenerul de suflet. Pentru un eventual tratament, încercaţi unul naturist!

Fecioară
Mare atenţie deoarece colaborările v-ar putea crea probleme serioase. Poate n-ar fi rău să încercaţi să faceţi totul de unul singur. Prietenii vă vor susţine în ceea ce priveşte iniţiativele în plan social. Nu este un moment favorabil pentru a discuta chestiuni financiare nici cu prietenii şi nici cu rudele. Dacă aveţi unele nemulţumiri, nu este momentul să le exprimaţi. Puteţi jigni, fără să vreţi, persoane care chiar ţin la dumneavoastră.

Balanţă
Nu vă va fi prea uşor să vă mobilizaţi, căci gândul vă zboară la probleme care sunt deja de domeniul trecutului. Aţi putea totuşi să finalizaţi o lucrare pentru care aţi depus eforturi mari până acum. N-ar fi exclus ca partenerul de suflet să se confrunte cu o problemă de sănătate. Încercaţi să fiţi mai înţelegător şi să acordaţi partenerului sprijinul de care are nevoie. În această perioadă veţi reuşi să vă folosiţi în mod eficient de energia de care dispuneţi.
 
Scorpion
Energia fizică nu va fi punctul dumneavoastră forte, aşa că veţi avea nevoie de mai multă odihnă. O mai veche problemă de sănătate s-ar putea accentua dacă nu îi veţi acorda atenţia cuvenită. Interesul pentru relaţia cu persoanele de sex opus este mare. Cu ocazia unui drum scurt, aţi putea cunoaşte o persoană asupra căreia veţi produce impresie. Nu trebuie să vă lăsaţi amăgit de complimente.  

Săgetător
Implicarea în chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obişnuit. Dacă aveţi de luat decizii, ar fi bine să o faceţi la începutul zilei, când veţi da dovadă de o inspiraţie deosebită. Este posibil să vi se facă o ofertă pentru o colaborare. Dacă aveţi de semnat un document oficial, şansa va fi de partea dumneavoastră. Un prieten v-ar putea fi de un real folos pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare.

Capricorn
Va trebui să munciţi destul de mult, dar şi rezultatele vă vor satisface. Este posibil să primiţi sprijinul unei mai vechi cunoştinţe. Prietenii vor fi de partea dumneavoastră. Fiţi prudent dacă doriţi să vă implicaţi în activităţi de colaborare. Păstraţi-vă ceva timp pentru activităţi recreative. Eficienţa dumneavoastră în chestiunile practice nu poate fi contestată. Veţi avea numai de câştigat.

Vărsător
Doriţi cu tot dinadinsul să vă impuneţi punctele de vedere, dar acest lucru nu este de natură să vă îmbunătăţească relaţia cu familia. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus va fi nevoie de eforturi mari. Cineva va încerca să vă pună beţe-n roate, dar veţi reuşi să găsiţi soluţia cea mai potrivită. Nu veţi putea miza într-o prea mare măsură nici pe sprijinul prietenilor. Ascultaţi-vă prietenii şi urmaţi-le sfaturile.

Peşti
Din punct de vedere sentimental sunteţi mai sensibil, dar şi mai suspicios. Veţi dori să vă petreceţi cât mai mult timp în compania fiinţei iubite. Pe cât posibil, evitaţi manifestările de gelozie, care pot determina o adevărată furtună în viaţa dumneavoastră sentimentală. Vă veţi bucura de un bun echilibru energetic, care vă va permite să faceţi faţă tuturor cerinţelor. Daţi dovadă de calm în orice împrejurare. Încercaţi să fiţi mai ponderat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS